Jump to content

Tanganyika συμβίωση !

Recommended Posts

καλησπέρα παιδιά , θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος εχει παρόμια εμπειρεία στην ομαλή συμβήωση των παραπάνο ειδών , δηλαδή σε ενυδρείο περίπου 600 λίτρα περίπου μικτά με πολλές πέτρες και κριψώνες που εχω Tropheus sp. "Black" bemba αν θα έμπαιναν χωρης προβλήματα τα Julidochromis regani Kipili μιας που διατροφικά απο την βιβλιογραφία βλέπω οτι και αυτά δέχονται φυτική τροφή , τωρα απο συμπεριφορές δεν ειχα ποτέ Julidochromis , ευχαριστώ .

καλησπέρα παιδιά , θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος εχει παρόμια εμπειρεία στην ομαλή συμβήωση των παραπάνο ειδών , δηλαδή σε ενυδρείο περίπου 600 λίτρα περίπου μικτά με πολλές πέτρες και κριψώνες που εχω Tropheus sp. "Black" bemba αν θα έμπαιναν χωρης προβλήματα τα Julidochromis regani Kipili μιας που διατροφικά απο την βιβλιογραφία βλέπω οτι και αυτά δέχονται φυτική τροφή , τωρα απο συμπεριφορές δεν ειχα ποτέ Julidochromis , ευχαριστώ .

Μάριε θα έχει ενδιαφέρον αυτη η προσπάθεια ,εγώ προσωπικά θα το προσπαθούσα.Βέβαια βλέποντας βιβλιογραφία ή πληροφορίες από το διαδίκτυο υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις αλλά πιστεύω οτι σε ενυδρείο μεγάλο πιθανόν να μην υπάρξουν προβλήματα και ειδικά όταν ο χομπιστας που θα χειριστεί την όλη προσπάθεια έχει εμπειρία οπότε αναόλγα θα κινηθείς αν δεις οτι κάτι δεν πάει καλά.

Κατα τη γνώμη μου να το προσπαθήσεις :P

Υ.Γ. Θυμήσε μας τις διαστάσεις ,του ενυδρείου σου :rasp:

Έγινε επεξεργασία - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το ενυδρείο ειναι 1,50χ82χ46 Σωκράτη αλλά κατέληξα να μην το επηχηρήσω γιατί δεν ταιριάζουν διατροφηκά αυτά τα είδοι γιατί δεν τρώνε μόνο φυτικη τροφή τα juli , οπότε αργά ή γρήγορα θα εχω προβλήματα ...

Το ενυδρείο ειναι 1,50χ82χ46 Σωκράτη αλλά κατέληξα να μην το επηχηρήσω γιατί δεν ταιριάζουν διατροφηκά αυτά τα είδοι γιατί δεν τρώνε μόνο φυτικη τροφή τα juli , οπότε αργά ή γρήγορα θα εχω προβλήματα ...

Είναι γεγονός οτι πιθανόν να υπάρξει πρόβλημα διατροφικό ,βέβαια εγώ εδώ http://www.cichlid-forum.com/profiles/species.php?id=2190 τα είδα σαν omnivorus ( παμφάγα) γιαυτό ήμουνα λίγο χαλαρός στο ζήτημα αυτό.Ωστόσο εσύ αποφασίζεις :P

:rasp:

Φίλε Σωκράτη το σκεπτικό μου ειναι το εξής , ναι μεν μπορούν να τραφούν με μεγάλη ποικιλία τροφών και δέχονται και φυτική αλλά σκέψου οτι εγω δίνω μόνο φυτική τροφή στα Tropheus , θεωρώ οπότε οτι δεν μπορώ να τα καλήψω με ποικιλία τροφών και ετσι νομίζω οτι θα υπάρξει αργά ή γρήγορα πρόβλημα . :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...