rastafarian 1 Απριλίου 2011 #1 Share 1 Απριλίου 2011 Οπως μερικοι θα ξερετε ηδη μετακομιζω στη Θεσσαλονικη και αυτο ειχε ως αποτελεσμα να ξεστησω το ενυδρειο μου με σκοπο να ξαναστηθει καποια στιγμη παλι.Ελπιζω να καταφερω να βρω δουλεια πανω και να μεινω εκει.Ανοιξα αυτο το θεμα για να σας ευχαριστισω ολους για την βοηθεια σας οσους μηνες ειμαι στο forum και μπορω να πω οτι εμαθα απειρα πραγματα που αν δεν ειμουν μελος αυτης της σουπερ παρεας δεν υπηρχε περιπτωση να τα μαθω..Οτι προβλημα ειχα με βοηθεισατε αμεσως και σας ευχαριστω πολυ γι αυτο!Χαρικα πολυ που γνωρισα αξιολογα ατομα απο Αθηνα που ειναι στο forum και ελπιζω τωρα να γνωρισω και απο Θεσσαλονικη.Ελπιζω να με αφηνετε να γραφω στο forum και ασ μην εχω ενυδρειο αυτη τη στιγμη. ΥΓ Για οσους με ειχαν γνωρισει απο κοντα με ραστα ξεχαστε με..κουρευτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 1 Απριλίου 2011 #2 Share 1 Απριλίου 2011 και εμεις σε ευχαριστουμε για την παρεα σου. και εισαι ευπροσδεκτος εδω παντα εχεις δεν εχεις ενυδρειο.και καλη τυχη εκει που πας στα βορεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 1 Απριλίου 2011 #3 Share 1 Απριλίου 2011 Επειδή αλλάζεις βάση δεν σημαίνει κάτι. Αντιθέτως θα έχεις την ευκαιρία και την τύχη να γνωρίσεις και τους ψαροκαμμένους της Θεσσαλονίκης. Καλή τύχη, να βρεις γρήγορα δουλειά και να τα λέμε από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 1 Απριλίου 2011 #4 Share 1 Απριλίου 2011 Τι είναι αυτά??? Που πας? Γιατί πας? Μόνος πας? Εδώ μέσα δεν ξαναγράφεις! Όχι επειδή δεν έχεις ενυδρείο, αλλά επειδή κουρεύτηκες! Σ'έφαγε το σύστημα και σένα!!! Όπως και να έχει, εύχομαι ότι καλύτερο και είσαι πάντα ευπρόσδεκτος στη παρέα μας για να μοιραστείς μαζί μας τις γνώσεις που αποκόμισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Απριλίου 2011 Author #5 Share 1 Απριλίου 2011 Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας,να ειστε ολοι καλα! Νικολα στο υγειες ενυδρειο που εφτιαξα εχεις μεγαλο μεριδιο εσυ γιατι στην αρχη με βοηθησες απειρα με το θεμα που ειχα ανοιξει των 10 σελιδων. Παω πανω μηπως και αλλαξει η τυχη μου και επεισης ειναι και η κοπελα μου εκει οπωτε... Κουρευτικα λογο υγειας και οχι συστηματος,αλλωστε μετα απο 3,5 χρονια με ραστα το συστημα δεν ειχε να μου πει κατι.. Πολυ ευχαριστως να βοηθαω τα υπολοιπα παιδια σε κατι που ξερω και μπορει να εχω αντιμετοπισει,οπως εσεις μοιραστικατε τις γνωσεις σας μαζι μου ετσι και εγω θα την μοιραστω με αλλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 1 Απριλίου 2011 #6 Share 1 Απριλίου 2011 Ότι καλύτερο και πάλι φιλαράκι... Και που'σαι... Πριν πας σε συνάντηση των βορείων, στείλε μου ΠΜ να σε ενημερώσω για μερικούς γιατί δεν είναι καλά παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 1 Απριλίου 2011 #7 Share 1 Απριλίου 2011 Έκοψες τα μαλλιά;;; Εύχομαι όλα να πάνε καλά στην Σαλόνικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 1 Απριλίου 2011 #8 Share 1 Απριλίου 2011 Καλή τύχη Κωστή και αν σε φέρει ο δρόμος από Αθήνα φρόντισε να σε δούμε! Θα τα λέμε γραπτώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Απριλίου 2011 Author #9 Share 1 Απριλίου 2011 Ότι καλύτερο και πάλι φιλαράκι... Και που'σαι... Πριν πας σε συνάντηση των βορείων, στείλε μου ΠΜ να σε ενημερώσω για μερικούς γιατί δεν είναι καλά παιδιά. Σε ευχαριστω Νικολα!Οσο γι αυτο που λες για τη συνταντηση δεν νομιζω οτι παιζουν κακα παιδια Έκοψες τα μαλλιά;;; Εύχομαι όλα να πάνε καλά στην Σαλόνικα.. Πανο τα εκοψα φιλε..αστα!ας μην ειχα το προβλημα υγειας που με ταλειπωρει εδω και σχεδον ενα χρονο και θα σου ελεγα αν θα τα εκοβα!Σ ευχαριστω και εσενα φιλε! Καλή τύχη Κωστή και αν σε φέρει ο δρόμος από Αθήνα φρόντισε να σε δούμε! Θα τα λέμε γραπτώς. Φωτη χαρικα που σε γνωρισα φιλε μου και θα φροντισω να ερθω να σας δω οταν ξανακατεβω και εννοειτε οτι θα τα λεμε και γραπτως!Σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και σου ευχομαι οτι καλητερο για σενα και την οικογενεια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 1 Απριλίου 2011 #10 Share 1 Απριλίου 2011 Η χαρά είναι ολονών όταν υπάρχουν άτομα με όρεξη να μάθουν αλλά και να μοιράσουν τις γνώσεις τους. Και η ικανοποίηση είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από απλότητα και χαρακτήρα! Τέλος πάντων, χαιρόμαστε που σε παίρνουμε από τα νύχια των νοτίων και ελπίζω να τα πούμε σύντομα από κοντά. Καλή συνέχεια λοιπόν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Απριλίου 2011 #11 Share 1 Απριλίου 2011 Ρε συ.... Καλα εκανες και κουρευτηκες! Να γινεις ανθρωπας!! Οσο για το ενυδρειο.... κι εκει που πας, εχει πολλους ψαροκαμμμμενους και ψαροκολλλλλημενους!! Το θεωρω θεμα χρονου το νεο ενυδρειο σου!! Υ.Γ. Αν εχεις χρονο, περνα την Τεταρτη απο τη συναντηση να σε αποχαιρετισουμε. Φερε και γλυκα ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Απριλίου 2011 Author #12 Share 2 Απριλίου 2011 Η χαρά είναι ολονών όταν υπάρχουν άτομα με όρεξη να μάθουν αλλά και να μοιράσουν τις γνώσεις τους. Και η ικανοποίηση είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από απλότητα και χαρακτήρα! Τέλος πάντων, χαιρόμαστε που σε παίρνουμε από τα νύχια των νοτίων και ελπίζω να τα πούμε σύντομα από κοντά. Καλή συνέχεια λοιπόν.. Theodor σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και σε ευχαριστω για την βοηθεια σου!Ελπιζω τωρα που θα ερθω πανω να βρω δουλεια και να μεινω και ελπιζω να δω και εσας απο κοντα! Ρε συ.... Καλα εκανες και κουρευτηκες! Να γινεις ανθρωπας!! Οσο για το ενυδρειο.... κι εκει που πας, εχει πολλους ψαροκαμμμμενους και ψαροκολλλλλημενους!! Το θεωρω θεμα χρονου το νεο ενυδρειο σου!! Υ.Γ. Αν εχεις χρονο, περνα την Τεταρτη απο τη συναντηση να σε αποχαιρετισουμε. Φερε και γλυκα ομως... Nikoloutso αν και δεν μιλησαμε πολυ απο κοντα εγω σε εκοψα,εισαι παλικαρι μεγαλο! Δυστοιχος την Τεταρτη θα ειμαι ηδη πανω οπωτε δεν θα μπορεσω να ερθω στη συναντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 2 Απριλίου 2011 #13 Share 2 Απριλίου 2011 Theodor σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και σε ευχαριστω για την βοηθεια σου!Ελπιζω τωρα που θα ερθω πανω να βρω δουλεια και να μεινω και ελπιζω να δω και εσας απο κοντα! Δεν πιστεύω να σε χαλάσει που θα έρθεις στα βόρεια, σε λίγο καιρό δεν θα θυμάσαι καν την αθήνα Φυσικά εύχομαι ότι καλύτερο,και περιμένουμε να σε γνωρίσουμε και εμείς εδώ πέρα. Όσα για τα ράστα, το μαλλί δεν κάνει την διαφορά αλλά το μυαλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Απριλίου 2011 #14 Share 2 Απριλίου 2011 Οπως μερικοι θα ξερετε ηδη μετακομιζω στη Θεσσαλονικη και αυτο ειχε ως αποτελεσμα να ξεστησω το ενυδρειο μου με σκοπο να ξαναστηθει καποια στιγμη παλι.Ελπιζω να καταφερω να βρω δουλεια πανω και να μεινω εκει.Ανοιξα αυτο το θεμα για να σας ευχαριστισω ολους για την βοηθεια σας οσους μηνες ειμαι στο forum και μπορω να πω οτι εμαθα απειρα πραγματα που αν δεν ειμουν μελος αυτης της σουπερ παρεας δεν υπηρχε περιπτωση να τα μαθω..Οτι προβλημα ειχα με βοηθεισατε αμεσως και σας ευχαριστω πολυ γι αυτο!Χαρικα πολυ που γνωρισα αξιολογα ατομα απο Αθηνα που ειναι στο forum και ελπιζω τωρα να γνωρισω και απο Θεσσαλονικη.Ελπιζω να με αφηνετε να γραφω στο forum και ασ μην εχω ενυδρειο αυτη τη στιγμη. ΥΓ Για οσους με ειχαν γνωρισει απο κοντα με ραστα ξεχαστε με..κουρευτικα Kαλη τυχη σε οτι πας να κανεις Να μου στειλεις φωτο να σε δω χωρις ραστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Απριλίου 2011 Author #15 Share 2 Απριλίου 2011 Δεν πιστεύω να σε χαλάσει που θα έρθεις στα βόρεια, σε λίγο καιρό δεν θα θυμάσαι καν την αθήνα Φυσικά εύχομαι ότι καλύτερο,και περιμένουμε να σε γνωρίσουμε και εμείς εδώ πέρα. Όσα για τα ράστα, το μαλλί δεν κάνει την διαφορά αλλά το μυαλό. Φιλε salamander δεν θα με χαλασει καθολου να μεινω στα βορεια,αγαπαω Θεσσαλονικη και η κοπελα μου ειναι Θεσσαλονικια Ελπιζω να σας γνωρισω και απο κοντα και εσας τους βορειους!Οσο για τα μαλλια εχεις απολυτο δικιο! Σ ευχαριστω για τις ευχες σου Kαλη τυχη σε οτι πας να κανεις Να μου στειλεις φωτο να σε δω χωρις ραστα Γιωργο σ ευχαριστω φιλαρακι,να εισαι καλα!Θα σου στειλω φωτο να με δεις με κοντο μαλλι..ακομα δεν μπορω να το συνηθισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 2 Απριλίου 2011 #16 Share 2 Απριλίου 2011 Φρόντισε να αρχίσεις να λες κι εσύ το σουβλάκι "σάντουιτς"!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Απριλίου 2011 Author #17 Share 2 Απριλίου 2011 Φρόντισε να αρχίσεις να λες κι εσύ το σουβλάκι "σάντουιτς"!!! Το σουβλακι σαντουιτς και το καλαμακι σουβλακι! Οταν μιλαω με την κοπελα μου για τετοια δεν καταλαβαινομαστε αλλα εχει πλακα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAGGELIS BAL 2 Απριλίου 2011 #18 Share 2 Απριλίου 2011 Φρόντισε να αρχίσεις να λες κι εσύ το σουβλάκι "σάντουιτς"!!! Έτσι το λένε ή μπουγάτσα με κρέας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος