dimitris-emma 1 Απριλίου 2011 #1 Share 1 Απριλίου 2011 (edited) παιδια καλησπερα εχω φτιαξει ενα ενυδρειο εδω και 3-4 μηνες και οπως καταλαβαινετε δεν ειμαι και πολυ ειδικος αλλα προσπα8ω να μαθαινω καθε μερα και περισσοτερα το τελευταιο διαστημα αρχιζω και χανω τα ψαρια μου και τα βρισκω παραμορφωμενα και χωρις ματια και το παραξενο απ ολα ειναι οτι αυτη τη στιγμη εχω 2 νεον ζωντανα χωρις το ενα το ματι τους που λογικα απο μερα σε μερα θα ψοφησουν εχω παει σε αρκετα μαγαζια και αλλοι μου λενε οτι ειναι αρρωστα και αλλοι οτι τα τρωνε αλλα ψαρια και δεν βγαζω καποια ακρη θελω αν ξερετε να μου πειτε και εσεις την αποψη σας και τι θα μπορουσα να κανω υγ: τους εχω ριξει ενυδρειακο αλατι το οποιο μου το προτινανε απο την τελευταια επισκεψη σε pet city τα ψαρια που εχω ειναι ημερα Έγινε επεξεργασία 1 Απριλίου 2011 - NickTheFish Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 1 Απριλίου 2011 #2 Share 1 Απριλίου 2011 (edited) δωσε πρωτα περισσοτερες πληροφοριες με τη βοηθεια της φορμας. ετσι δεν μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα και να σε βοηθησουμε! αν θελεις γραφε και με μικρους χαρακτηρες. τους κεφαλαιους τους εχουμε για να δειξουμε οτι φωναζουμε! Έγινε επεξεργασία 1 Απριλίου 2011 - fisakis Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 1 Απριλίου 2011 #3 Share 1 Απριλίου 2011 εχεις αυτό το ψαρακι; http://aqualandpetsplus.com/Knife,20.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris-emma 1 Απριλίου 2011 Author #4 Share 1 Απριλίου 2011 δωσε πρωτα περισσοτερες πληροφοριες με τη βοηθεια της φορμας. ετσι δεν μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα και να σε βοηθησουμε! αν θελεις γραφε και με μικρους χαρακτηρες. τους κεφαλαιους τους εχουμε για να δειξουμε οτι φωναζουμε! καταρχην συγνωμη για τα κεφαλαια γραμματα το ph μου το μετρανε στο pet city που πηγαινω και παντα μου το βρισκουνε σε αριστη κατασταση (1 φορα /μηνα) εκτοσ απο μια φορα που βρηκανε νιτρωδη στο νερο και μου δωσανε μια καλτσα με αμμο να βαλω στο εξωτερικο φιλτρο και μαλλον ηταν απο υπερβολικη δοση φαγητου αλλαγη νερου κανω 1 φορα το μηνα το 1/3 του νερου και το ενυδρειο ειναι 120 lt και εχω μεσα περιπου 25 ψαρια 10 νεον, 2 kuhli loach,1 μαχαιρόψαρο ,4-5 αρλεκινους 5-6 κοκκινα μικρα που ειναι καπως φουσκωτη η κοιλια τους δεν ξερω πως τα λενε, 3 γατοψαρα, 2 γλυφτες και 1 προς το πορτοκαλι ειναι με μαυρο στο κεντρο δεν ξερω πως το λενε τα ταιζω μια φορα την ημερα απο 2 που τα ταιζα ΥΓ: συγνωμη που δεν ξερω τα ονοματα αλλα θα φροντισω να τα μαθω και θα σας τα πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris-emma 1 Απριλίου 2011 Author #5 Share 1 Απριλίου 2011 εχεις αυτό το ψαρακι; http://aqualandpetsplus.com/Knife,20.jpg οχι δεν το εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 1 Απριλίου 2011 #6 Share 1 Απριλίου 2011 Οποτε μπορέσεις φόρμα και φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 1 Απριλίου 2011 #7 Share 1 Απριλίου 2011 (edited) 10 νεον, 2 kuhli loach,1 μαχαιρόψαρο ,4-5 αρλεκινους 5-6 κοκκινα μικρα που ειναι καπως φουσκωτη η κοιλια τους δεν ξερω πως τα λενε, 3 γατοψαρα, 2 γλυφτες και 1 προς το πορτοκαλι ειναι με μαυρο Το μαχαιροψαρο που λες ειναι αυτο? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=40100 Αν ναι τοτε προσεξε τι γραφει στην "Κοινωνική συμπεριφορά" Η συμβίωσή του με άλλα ψάρια δεν είναι κάτι που αξίζει να δοκιμάσει κανείς. Αργά η γρήγορα θα υπάρξουν προβλήματα, και μάλιστα πολλές φορές σοβαρά, κυρίως όταν τα ψάρια ξεπεράσουν το μέγεθος των 10-15 εκατοστών. Έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις όπου συγκάτοικοι του Βlack Ghost βρέθηκαν χωρίς μάτια. Δεν είναι κάτι περίεργο, αφού μιλάμε για ένα νυκτόβιο κυνηγό, που κυνηγάει χρησιμοποιώντας το ασθενές ηλεκτρικό του πεδίο για να προσανατολιστεί. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στις "Γενικές Πληροφορίες". Αν το ψαρι το εβαλες μονος σου χωρις να ξερεις ΟΚ το βγαζεις και το δινεις πισω. Αν στο εδωσαν απο το καταστημα ως συμβατο και "ημερο", τοτε να το πας πισω και να ζητησεις να σου αντικαταστησουν ΔΩΡΕΑΝ ολα τα ψαρια που εχασες και να ζητησουν και δημοσια συγνωμη για την "αγνοια" τους και την ψυχικη οδυνη που σου προκαλεσαν. Οι μετρησεις που σου κανει το καταστημα δεν φτανουν. Και οπως καταλαβα δεν σου λενε και ποια ειναι η "αριστη κατασταση" του για να ξερεις και εσυ. Διαβασε ολα τα καρφιτσωμενα θεματα στην κατηγορια γενικα και βαλε μπρος να βαλεις ταξη και να υελειωσουν τα προβληματα. καλη συνεχεια και καλη τυχη. Έγινε επεξεργασία 1 Απριλίου 2011 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris-emma 1 Απριλίου 2011 Author #8 Share 1 Απριλίου 2011 Το μαχαιροψαρο που λες ειναι αυτο? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=40100 Αν ναι τοτε προσεξε τι γραφει στην "Κοινωνική συμπεριφορά" Η συμβίωσή του με άλλα ψάρια δεν είναι κάτι που αξίζει να δοκιμάσει κανείς. Αργά η γρήγορα θα υπάρξουν προβλήματα, και μάλιστα πολλές φορές σοβαρά, κυρίως όταν τα ψάρια ξεπεράσουν το μέγεθος των 10-15 εκατοστών. Έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις όπου συγκάτοικοι του Βlack Ghost βρέθηκαν χωρίς μάτια. Δεν είναι κάτι περίεργο, αφού μιλάμε για ένα νυκτόβιο κυνηγό, που κυνηγάει χρησιμοποιώντας το ασθενές ηλεκτρικό του πεδίο για να προσανατολιστεί. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στις "Γενικές Πληροφορίες". Αν το ψαρι το εβαλες μονος σου χωρις να ξερεις ΟΚ το βγαζεις και το δινεις πισω. Αν στο εδωσαν απο το καταστημα ως συμβατο και "ημερο", τοτε να το πας πισω και να ζητησεις να σου αντικαταστησουν ΔΩΡΕΑΝ ολα τα ψαρια που εχασες και να ζητησουν και δημοσια συγνωμη για την "αγνοια" τους και την ψυχικη οδυνη που σου προκαλεσαν. Οι μετρησεις που σου κανει το καταστημα δεν φτανουν. Και οπως καταλαβα δεν σου λενε και ποια ειναι η "αριστη κατασταση" του για να ξερεις και εσυ. Διαβασε ολα τα καρφιτσωμενα θεματα στην κατηγορια γενικα και βαλε μπρος να βαλεις ταξη και να υελειωσουν τα προβληματα. καλη συνεχεια και καλη τυχη. ναι αυτο ειναι το μαχαιροψαρο και μου το δωσανε ως ημερο και οταν τους ρωτησα πριν το παρω ηταν τοσο σιγουροι που και εγω απορησα με την σιγουρια τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris-emma 1 Απριλίου 2011 Author #9 Share 1 Απριλίου 2011 ναι αυτο ειναι το μαχαιροψαρο και μου το δωσανε ως ημερο και οταν τους ρωτησα πριν το παρω ηταν τοσο σιγουροι που και εγω απορησα με την σιγουρια τους θα το βγαλω να δω πως θα παει για 4-5 μερες και βλεπουμε αλλα εγω τι να κανω με το αλατι που μου δωσανε να ξαναριξω μεσα? εριξα εχθες και ειναι να ξαναριξω την αλλη βδομαδα οποτε να υποθεσω οτι δεν υπαρχει ασθενεια που να πεφτουνε τα ματια των ψαριων και να ρωτησω τελικα αν χωριζονται σε κατηγοριες τα ψαρια (ημερα-ημιαγρια-αγρια) στο επομενο τεστ ph θα αναρτησω τα αποτελεσματα και φωτο και 1000 ευχαριστω για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος