yiazoo 1 Απριλίου 2011 #1 Share 1 Απριλίου 2011 (edited) Καλημέρα σε όλους. Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας επειγόντως. Σήμερα το πρωί πήγα να δω το ενυδρείο μου και το ένα σαλιγκάρι μου έχει αλλάξει χρώμα!!!!!! Ήταν κίτρινο μια χαρά και σήμερα είναι κόκκινο!!!! δεν το έχω ξαναδεί αυτό ρε παιδιά. Έψαξα παντού στο internet δεν βρήκα τίποτα. Τα φώτα σας!!!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΓ. Είμαι στο γραφείο αλλά πήρα τηλ. σπίτι και είναι ακόμα έτσι μέχρι τώρα Έγινε επεξεργασία 1 Απριλίου 2011 - yiazoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 1 Απριλίου 2011 #2 Share 1 Απριλίου 2011 Tί μέγεθος έχει περίπου το σαλιγκαρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 1 Απριλίου 2011 #3 Share 1 Απριλίου 2011 2 εκδοχες υπαρχουν: 1)Κατι του ειπες κ ντραπηκε, 2)Κατι του εκανες κ κοκκινησε απ το κακο του. Συγνωμη για την παρεμβαση,δεν εχω ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiazoo 1 Απριλίου 2011 Author #4 Share 1 Απριλίου 2011 είναι περίπου 3 εκ. διάμετρο. δεν του μίλησα το πρωί! μήπως είδε κάτι το βράδυ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 1 Απριλίου 2011 #5 Share 1 Απριλίου 2011 Ρε μήπως έκανες κανά photoshop; Είναι Πρωταπριλιά σήμερα... Δεν έχω ξαναδεί τόσο κόκκινο apple snail, ροζ - μωβέ ναι, αλλά τόσο κόκκινο όχι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiazoo 1 Απριλίου 2011 Author #6 Share 1 Απριλίου 2011 είχα πει στον εαυτό μου ότι μόλις με πάρουν χαμπάρι θα το ομολογήσω!!!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!! (με τσάκωσες akkornteon) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 1 Απριλίου 2011 #7 Share 1 Απριλίου 2011 Εισαι κακός ρε Μια ώρα τώρα ψάχνω στο ίντερνετ να βρω πληροφορίες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 1 Απριλίου 2011 #8 Share 1 Απριλίου 2011 είχα πει στον εαυτό μου ότι μόλις με πάρουν χαμπάρι θα το ομολογήσω!!!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!! (με τσάκωσες akkornteon) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 1 Απριλίου 2011 #9 Share 1 Απριλίου 2011 χαχαχαχαχα,πολυ εξυπνο!! Καλο μηνα!!! χαχαχααχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 1 Απριλίου 2011 #10 Share 1 Απριλίου 2011 είχα πει στον εαυτό μου ότι μόλις με πάρουν χαμπάρι θα το ομολογήσω!!!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!! (με τσάκωσες akkornteon) Φίλε ήταν πολύ πετυχημένο και έξυπνο πάντως! Από τα πιο ωραία πρωταπριλιάτικα αστεία! Υ.Γ. Άννα και εγώ το έψαξα στο google πάντως! χαχαχα! Την έφερε σε όλους ο φίλος μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiazoo 1 Απριλίου 2011 Author #11 Share 1 Απριλίου 2011 χρειαζόμαστε λίγο γέλιο αυτούς τους καιρούς!!! να στε καλά παιδιά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 1 Απριλίου 2011 #12 Share 1 Απριλίου 2011 Πολύ καλό φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 1 Απριλίου 2011 #13 Share 1 Απριλίου 2011 Και να φανταστείς Γιάννη το μονο που βρήκα ήταν μια σοβαρή γενετική σπάνια ασθένεια που το σαλιγκάρι πεθαίνει πριν καν ενηλικιωθει και σκεφτόμουν "ωχ, πως θα το πω στον άνθρωπο τώρα αυτό" Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 1 Απριλίου 2011 #14 Share 1 Απριλίου 2011 Και να φανταστείς Γιάννη το μονο που βρήκα ήταν μια σοβαρή γενετική σπάνια ασθένεια που το σαλιγκάρι πεθαίνει πριν καν ενηλικιωθει και σκεφτόμουν "ωχ, πως θα το πω στον άνθρωπο τώρα αυτό" Καλά, εσύ χαραμίζεσαι! ...εγώ δεν βρήκα εντελώς τίποτα στο google, βέβαια δεν έψαξα 1 ώρα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiazoo 2 Απριλίου 2011 Author #15 Share 2 Απριλίου 2011 χαχαχα, πλάκα είχε τελικά, τσίμπησαν (ωραία λέξη για εδώ) μερικοί. Άντε και του χρόνου να μαστε καλά...ας κλείσει η πλάκα γιατί πήγε 2/4!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος