Jump to content

Mια αναγνωριση παρακαλω

Recommended Posts

Καλημέρα,

Χτες αγόρασα δυο κιλα βραχο για να ενισχύσω λίγο την βιολογία και προς μεγάλη μου εκπληξη το μαγαζι που ειχα αποφασισει να ψωνισω ειχε φερει ΠΑΡΑ πολυ καλο βραχο! Τα δυο κομματια που αγορασα λοιπον ειναι γεματα απο ζωη.

Θα ηθελα την εμπειρια σας σε οτι αφορα τα δυο ζωντανα που εχω κυκλωσει και για το πως να τα συμπεριφερθω. Αν μπορειτε να με ενημερωσετε για το τι ειναι και πως να τα ταισω ή να τα φροντισω γενικοτερα.

Αν δεν κανω λαθος το ενα ειναι ανεμωνη, αλλα δεν βρηκα το ειδος απο μονος μου.

Τελος αν ειναι ευκολο καποιος να ξαναποσταρει το site που μπορουμε να βρισκουμε πληροφορίες για τους ζωντανους οργανισμους.

Ευχαριστω!

post-17498-1301639810_thumb.jpg

Αν και δεν ειμαι σιγουρος δεν βοηθα η φωτογραφια η ανεμωνη ειναι majano,κανε μια αναζητησει να δεις

η ανεμωνη αφαιρεθηκε επιτυχως θελω να πιστευω. μαζι με αυτην χτυπησα και 3 απταισια που βρηκα.

το αλλο στον δευτερο κυκλο σαν τι σας φαινεται?

επισης ο βραχος φιλοξενει και εναν μεγαλουτσικο σπυρογραφο :P

η ανεμωνη αφαιρεθηκε επιτυχως θελω να πιστευω. μαζι με αυτην χτυπησα και 3 απταισια που βρηκα.

το αλλο στον δευτερο κυκλο σαν τι σας φαινεται?

επισης ο βραχος φιλοξενει και εναν μεγαλουτσικο σπυρογραφο :P

Αχχχχχ....γιατι το σκωτοσες το καημενο το ανεμωνακι......!!!!Μπορει να μην ηταν majano αλλα κ majano να ηταν μεγαλωνουν κ διχοτομουνται πολυ αργα.Ποιο πολυ για rock flower anemone εμοιαζε το καημενο.Το αλλο μοιαζει με καποιο μανιταρι(θα δειξει καλητερα οταν ανοιξει καλητερα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...