stormtrooper 31 Μαρτίου 2011 #1 Share 31 Μαρτίου 2011 Δεν πρόκειται για το κλασσικό που ρωτάνε όλοι οι τηλεθεατές "I'm in love with you" αλλά για ένα άλλο που ακούγεται περίπου στο 23:40 του βίντεο του παρακάτω link... http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=_l_v_g2_gy_j_q0ak%3d (είναι το μουσικό θέμα πριν τις διαφημίσεις) Πρόκειται για κάποιο 90s τραγούδι που το έπαιζαν συνέχεια το MTV και Jeronimo Groovy όταν είχε πρωτοβγεί. Το τραγούδι ακούγεται ελάχιστα στο παραπάνω link (μόλις 2-3 δευτερόλεπτα). Αν δεν το ξέρει κάποιος αποκλείεται να το βρει καθότι δεν ακούγονται καλά καλά και οι στίχοι. Πρέπει κάποιος να το ξέρει... Το ξέρει κανείς? Με το που το ακούω σχεδόν μου έρχεται στο μυαλό το videoclip, αλλά έχω κολλήσει... Ούτε μπάντα, ούτε όνομα τραγουδιού θυμάμαι! Παρακαλώ όποιος το γνωρίζει να ενημερώσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαρτίου 2011 Author #2 Share 31 Μαρτίου 2011 Στο εν τω μεταξύ, σπάζοντας το κεφάλι μου να θυμηθώ το συγκεκριμένο τραγούδι μου έχουν έρθει άλλα και άλλα της ίδιας περίπου περιόδου... ...αλλά το επίμαχο τραγούδι δεν μου έρχεται με τίποτα. Μήπως ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα που να αντιγράφει ότι ήχο παίζει εκεί την ώρα ο υπολογιστής? Θέλω να απομονώσω αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα του τραγουδιού που ακούγονται στο Ράδιο Αρβύλα, μπας και καταλάβω κανέναν στίχο για να έχω στοιχεία ψάχνοντάς το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 31 Μαρτίου 2011 #3 Share 31 Μαρτίου 2011 ειναι του jared evan=in love with you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 31 Μαρτίου 2011 #4 Share 31 Μαρτίου 2011 Θα σε παιδεψω λιγο Η μπαντα εχει παρει το ονομα ενος θαλασσιου θηλαστικου και ειναι Σουηδοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 31 Μαρτίου 2011 #5 Share 31 Μαρτίου 2011 Θα σε παιδεψω λιγο Η μπαντα εχει παρει το ονομα ενος θαλασσιου θηλαστικου και ειναι Σουηδοι. τι να πεδεψεις το καρφοσα γιατι ειμαι καλο παιδι!! χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαρτίου 2011 Author #6 Share 31 Μαρτίου 2011 ειναι του jared evan=in love with you. Αυτό το ξέρω... Άλλο ρωτάω... Θα σε παιδεψω λιγο Η μπαντα εχει παρει το ονομα ενος θαλασσιου θηλαστικου και ειναι Σουηδοι. Σε έβλεπα μία ώρα τώρα μέσα και ήμουν σίγουρος πως θα το βρεις! Τα στοιχεία σου ήταν υπέρ αρκετά για να το βρω... Ρε τι είσαι εσύ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαρτίου 2011 Author #7 Share 31 Μαρτίου 2011 Ε, ρε αναμνήσεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 31 Μαρτίου 2011 #8 Share 31 Μαρτίου 2011 Ένα site που με έχει βοηθήσει σε εύρεση τραγουδιών είναι αυτό: http://www.letssingit.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 31 Μαρτίου 2011 #9 Share 31 Μαρτίου 2011 Σε έβλεπα μία ώρα τώρα μέσα και ήμουν σίγουρος πως θα το βρεις! Τα στοιχεία σου ήταν υπέρ αρκετά για να το βρω... Ρε τι είσαι εσύ? Πηγε να ποσταρω αλλα ηρθε ο μαθητης. Λεω λοιπον, αστον να καει λιγο ακομα, μεχρι να τελειωσω το μαθημα. Δεν ηταν δυσκολο Ακουγεται το delay της φωνης απο πριν, το θεμα snare & ride cymbal, σημα κατατεθεν, και ο στιχος "Seeking candy, who sleeps around" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαρτίου 2011 Author #10 Share 31 Μαρτίου 2011 Ένα site που με έχει βοηθήσει σε εύρεση τραγουδιών είναι αυτό: http://www.letssingit.com/ Το θέμα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως δεν υπήρχε κανένα απολύτως στοιχείο, εκτός από τα 2-3 δευτερόλεπτα που ακούγεται στην εκπομπή. Μόνο αν κάποιος το ήξερε ή θυμόταν έστω και κάτι από αυτό το τραγούδι θα μπορούσε να το βρει.Απορώ βέβαια και με τον delta... Αν το ήξερε θα απαντούσε αμέσως. Δεν απάντησε όμως αμέσως οπότε το έψαξε... Με ποια στοιχεία το έψαξε όμως, είναι άξιο απορίας Στο εν τω μεταξύ άρχισα να θυμάμαι και άλλα τραγούδια της συγκεκριμένης περιόδου κι έχω σκυλοπορωθεί. Τριαντάρισα και άρχισα να αναπολώ τις εποχές που ήμουν ακμαίος Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαρτίου 2011 Author #11 Share 31 Μαρτίου 2011 Πηγε να ποσταρω αλλα ηρθε ο μαθητης. Λεω λοιπον, αστον να καει λιγο ακομα, μεχρι να τελειωσω το μαθημα. Δεν ηταν δυσκολο Ακουγεται το delay της φωνης απο πριν, το θεμα snare & ride cymbal, σημα κατατεθεν, και ο στιχος "Seeking candy, who sleeps around" Τώρα μου λύθηκε η απορία Είσαι θεός Όσο για τον στίχο που γράφεις... Αν σου πω τι άκουγα εγώ θα σκάσεις στα γέλια... Το "Seeking candy" δεν το έπιανα καθόλου. Το υπόλοιπο το άκουγα ως "who strips around" Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 31 Μαρτίου 2011 #12 Share 31 Μαρτίου 2011 (edited) Ακουστικο in-ear Yg Το seeking candy η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω το ακουσα. Mονο το who sleeps around Καθενας με τον πονο του. Εσυ strips εγω sleeps Ο καθενας οτι του λειπει Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2011 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαρτίου 2011 Author #13 Share 31 Μαρτίου 2011 Ακουστικο in-ear Yg Το seeking candy η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω το ακουσα. Mονο το who sleeps around Μα αυτό ήθελα να κάνω κι εγώ με ακουστικό. Αλλά το βίντεο δεν σου επιτρέπει να παίξεις με τα δευτερόλεπτα. Αν ήθελες να το ακούσεις από την αρχή σε πήγαινε 30 δευτερόλεπτα πίσω... Κι έπρεπε να ακούσω όλη τη συζήτηση για τα 2-3 δεύτερα που με ενδιέφεραν. Γι'αυτό και ζήτησα προγραμματάκι. Όπως και να έχει, έγραψες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαρτίου 2011 Author #14 Share 31 Μαρτίου 2011 Καθενας με τον πονο του. Εσυ strips εγω sleeps Ο καθενας οτι του λειπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 31 Μαρτίου 2011 #15 Share 31 Μαρτίου 2011 (edited) Κι έπρεπε να ακούσω όλη τη συζήτηση για τα 2-3 δεύτερα που με ενδιέφεραν. Γι'αυτό και ζήτησα προγραμματάκι. Aαα ζητησες προγραμματακι? Δεν το διαβασα. Ενα ευκολο για ερασιτεχνες για ηχογραφησεις ακομα και πολυκαναλες, και το βρισκεις να το κατεβασεις ειναι το cool edit pro 2.1 (πριν το παρει η adobe και το βγαλει ως audition σε πιο semi-pro μορφη). Επιλεγεις απο την καρτα απο ποια πηγη να γραψει (line in. mic, wav, midi, what you hear κλπ) και πατας το rec. Μετα κανεις οτι γουσταρεις. Κανεις editing, εντασεις, βαζεις εφφε βαθη, μεχρι και slow down, transport σε αλλο τονο Το σωνεις σε οτι μορφη θελεις mp3 wav κλπ Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2011 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαρτίου 2011 Author #16 Share 31 Μαρτίου 2011 Aαα ζητησες προγραμματακι?Δεν το διαβασα. Ενα ευκολο για ερασιτεχνες για ηχογραφησεις ακομα και πολυκαναλες, και το βρισκεις να το κατεβασεις ειναι το cool edit pro 2.1 (πριν το παρει η adobe και το βγαλει ως audition σε πιο semi-pro μορφη). Επιλεγεις απο την καρτα απο ποια πηγη να γραψει (line in. mic, wav, midi, what you hear κλπ) και πατας το rec. Μετα κανεις οτι γουσταρεις. Κανεις editing, εντασεις, βαζεις εφφε βαθη, μεχρι και slow down, transport σε αλλο τονο Το σωνεις σε οτι μορφη θελεις mp3 wav κλπ Και το cool edit και το audition τα έχω δουλέψει. Δεν ήξερα ότι μπορούν να γράψουν ότι ήχους παίζονται στο PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος