dartman 12 Οκτωβρίου 2006 #1 Share 12 Οκτωβρίου 2006 Στην προσπαθεια που κανω να φτιαξω ενα καθαρα βιοτοπικο ενυδρειο ψαχνω απεγνωσμενα να βρω τα παρακατω φυτα : Spathiphyllum wallisii Lilaeopsis macloviana Οποιος φιλος ή οποιο καταστημα εχει ή μπορει να φερει θα του ημουν ευγνωμων ... Ευχαριστω , Dartman Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykawn 12 Οκτωβρίου 2006 #2 Share 12 Οκτωβρίου 2006 Dartman έχω ένα τέτοιο σε γλάστρα είναι πολύ κοινό αλλά για ενυδρείο δεν το βλέπω να κάνει http://www.valentine.gr/spathiphyllum_gr.htm http://www.rentokiltropicalplants.com.au/D...m%20wallisii%22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 12 Οκτωβρίου 2006 Author #3 Share 12 Οκτωβρίου 2006 Πολυ ενδιαφερον αυτο που ανεφερες και πραγματικα δε το ηξερα .... Βεβαια σιγουρο ειναι οτι το φυτο κανει και για ενυδρειακη χρηση μιας και το δινει στο καταλογο της πχ η tropica .... Το φυτο παντως απο σημερα φιλοξενειτε στο ενυδρειο μου και ευχαριστω το water inn γιαυτο .. Μας εμεινε αυτο τωρα : Lilaeopsis macloviana Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykawn 13 Οκτωβρίου 2006 #4 Share 13 Οκτωβρίου 2006 Θα ήθελα μια ενημέρωση για την εξέλιξη του με ενδιαφέρει κι εμένα αν σου πάει καλά θα βάλω και εγώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 13 Οκτωβρίου 2006 Author #5 Share 13 Οκτωβρίου 2006 Πολυ ευχαριστως φιλε μου ... Θα σε ενημερωνω για την εξελιξη του θεματος ... Μας εμεινε αυτο τωρα : Lilaeopsis macloviana Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykawn 13 Οκτωβρίου 2006 #6 Share 13 Οκτωβρίου 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 26 Οκτωβρίου 2006 Author #7 Share 26 Οκτωβρίου 2006 Φιλε lykawn να σε ενημερωσω οτι το φυτακι παει μια χαρα ... βεβαια δε βλεπω καποια αναπτυξη τραγικη αλλα ουτε βεβαια και σαπισμα ή οτιδηποτε αλλο αρνητικο ... βρισκετε στην αρχικη του κατασταση ... ΨΑΧΝΩ : Lilaeopsis macloviana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος