ANGE 31 Μαρτίου 2011 #1 Share 31 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, Με λένε Άντζελα και έχω ενα ενυδρείο 120 λίτρα το οποίο τρέχει ήδη 2 μήνες. Το ενυδρείο ειναι μάρκας RESUN και έχει εσωτερικό φίλτρο της ίδιας εταιρείας. Πριν ξεκινήσω να διαβάζω το forum σας, πρόλαβε ήδη ενας pet shopas να με φορτώσει με λάθος ψάρια. Μου δώσανε δυο golden suckers τα οποία μου είπαν οτι θα φτάσουν max 10 cm. Μετά πρόσθεσα 2 platty και ενα κοπάδι με 7 neon tetra. Δεν ξέρω τι να κάνω με τους suckers, βέβαια είναι πολύ μικροί τώρα, αλλα δεν θα ήθελα με τίποτα να έχω 2 τεράστια ψάρια στο ενυδρείο μου. Ειχα σκοπό να βάλω μόνο αλλο ενα κοπάδι platy. Τι μου προτείνετε να κάνω? Να τα πάω πίσω στο pet shop, να τα πάρουν με το ζόρι? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 31 Μαρτίου 2011 #2 Share 31 Μαρτίου 2011 Καταρχας καλως ηρθες μπορεις να κανεις ενα τοπικ για να κανεις τις ερωτησεις σου εδω απλα σε καλωσοριζουμε Εγω στην θεση σου αυτο θα εκανα και αν εχει περασει τοσος καιρος και δεν σου επιστρεψουν χρηματα η να παρεις κατι αλλο μπορεις να τα δωσεις και εδω σε καποιον που τα χρειαζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 31 Μαρτίου 2011 #3 Share 31 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 31 Μαρτίου 2011 #4 Share 31 Μαρτίου 2011 Καλως όρισες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 31 Μαρτίου 2011 #5 Share 31 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 1 Απριλίου 2011 #6 Share 1 Απριλίου 2011 Καλώς τη φίλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 1 Απριλίου 2011 #7 Share 1 Απριλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts