aggelopsaro 31 Μαρτίου 2011 #1 Share 31 Μαρτίου 2011 Καλημερα σε ολους.. Εχω εκλπηκτικα κομματια λαβας Σαντορινης κ σκεφτομουν αν θα μου δημιουργουσε προβλημα σε περιπτωση που τα εβαζα στο ενυδρειο μου..Εχει κανεις εμπειρια?Το ενυδρειο ειναι φυτεμενο κ φιλοξενει γαριδες κ εντλερς..θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια σας!! Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 31 Μαρτίου 2011 #2 Share 31 Μαρτίου 2011 Εγω εχω μεσα στο ενυδρειο μου λαβα και δεν εχω κανενα προβλημα,αλλα προσοχη,να ειναι λειες πετρες και οχι η αιχμηρες,γιατι θα εχεις τραυματισμους και μολυνσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 31 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 31 Μαρτίου 2011 Σε οτι αφορα θειο κ σιδηρο δεν θα εχω μεταφορα ουσιων στο ενυδρειο? Οι πετρες που εχω(λαβα)ειναι μαυρες κ μπορντω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 31 Μαρτίου 2011 #4 Share 31 Μαρτίου 2011 Σε οτι αφορα θειο κ σιδηρο δεν θα εχω μεταφορα ουσιων στο ενυδρειο? Οι πετρες που εχω(λαβα)ειναι μαυρες κ μπορντω... Εχουμε κανει πολυ κουβεντα για ηφαιστιακες πετρες,με υπερ και κατα.Παρακαλω καποιος που θυματε τα θεματα ας τα βαλει στο θεμα του φιλουμας για νατα διαβασει. Εγω εχω μεσα στο ενυδρειο πανω απο 300 κιλα λαβα,το ενυδρειο τρεχει 15 μηνες και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.Υπαρχουν βεβαια και αντιθετες αποψης,οχι για την χημεια τους ,αλλα για την αιχμητωτητα τους.Παντος να ξερεις οτι ειναι ουδετερς σε ΡΗ ,και αυτο ειναι και καλο και κακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος