CONAN77GR 30 Μαρτίου 2011 #1 Share 30 Μαρτίου 2011 Γεια σας!Ξερει καποιος να μου πει που μπορω να βρω το mbuna:Pseudotropheus spec."Elongatus Usisya"καπου στην Αθηνα? Επισεις αν το εχει φιλοξενησει καποιος και αν ειναι πολυ επιθετικο.... Εχω ενυδρειο 300 λιτρων με labido kai maigano και σκεφτομαι αλλο ενα χαρεμι απο τα Usisya... Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 2 Απριλίου 2011 #2 Share 2 Απριλίου 2011 Είναι από τα είδη που δεν βρίσκεις στην Ελλάδα. Απ' ό,τι ξέρω δεν εκτρέφουν και οι ξένοι breeders. Τώρα αν βρεις έναν ιδιώτη breeder πχ στην Αγγλία με ειδίκευση στο συγκεκριμένο... ψάξ' το λίγο. Δύσκολο πάντως και σαν παραγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosg7 3 Απριλίου 2011 #3 Share 3 Απριλίου 2011 Γεια σας!Ξερει καποιος να μου πει που μπορω να βρω το mbuna:Pseudotropheus spec."Elongatus Usisya"καπου στην Αθηνα? Επισεις αν το εχει φιλοξενησει καποιος και αν ειναι πολυ επιθετικο.... Εχω ενυδρειο 300 λιτρων με labido kai maigano και σκεφτομαι αλλο ενα χαρεμι απο τα Usisya... Ευχαριστω! γεια σου εχω τα Elongatus mpanga αν σε ενδιαφερουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
CONAN77GR 3 Απριλίου 2011 Author #4 Share 3 Απριλίου 2011 Ευχαριστω για την απαντηση!Τοσο δυσκολα ε?χμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelecan 4 Ιουλίου 2011 #5 Share 4 Ιουλίου 2011 Έχω εγώ διαθέσιμα. Διατηρώ ένα αρσενικό και 2 θηλυκά. Είσαι σίγουρος όμως για το συγκεκριμένο ψάρι? Συγγνώμη για το καθυστερημένο της απάντησης μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος