sarevock 25 Απριλίου 2009 #26 Share 25 Απριλίου 2009 παιδια εγω εχω ποιο πολυ αποροια ..σκοπευω να αγορασω μαι κοκκινη-ασπρη λαμπα για το 65 λιτρο ενυδρειο περισσοτερες λεπτομερειες δεν ξερω αλλα την ειδα που την ειχε το πετ σοπ και ρωτησα εκει και μου ειπαν οτι βοηθα καλυτερα στην αναπτυξη των φυτων να την αγορασω η οχι? Λοιπον, χτυπα ενα φραπε χαλαρωσε και ... καλο διαβασμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paliosdimitris 1 Οκτωβρίου 2010 #27 Share 1 Οκτωβρίου 2010 Με την πάροδο του χρόνου, αν και δεν έχω κάνει αλλαγή ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoliss4 7 Απριλίου 2011 #28 Share 7 Απριλίου 2011 εγω γιατι δεν μπορω να ψηφίσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 21 Απριλίου 2011 #29 Share 21 Απριλίου 2011 Πιστεύω πως λίγο πολύ αιτιολογήθηκαν οι περισσότεροι παράμετροι για το γιατί και πότε πρέπει να αλλαχτούν οι λάμπες. Ένας εμπειρικός κανόνας είναι οι Τ8 κάθε 6 μήνες και οι Τ5 σχεδόν κάθε χρόνο. Επίσης κάποιες ενδείξεις φθοράς μιας λάμπας είναι όταν η λάμπα αρχίζει να ψιλοτρεμοπαιζει και όταν οι άκρες τις λάμπας έχουν αρχίσει να ψιλομαυριζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 3 Απριλίου 2013 #30 Share 3 Απριλίου 2013 αααχχχ μου θυμίσατε ότι πρέπει να αλλάξω λάμπες γμτ... δύσκολες εποχές χαχαχα (το πρώτο ψήφισα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος