skamanakos 30 Μαρτίου 2011 #1 Share 30 Μαρτίου 2011 Καλησπερα.Εχω τον κοντρολερ της φωτο και σημερα πηρα αυτο το ηλεκτροδιο http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=513 Χρειαζεται να το καλιμπραρω η ειναι ετοιμο για χρηση?Τον κοντρολερ τον εχει κανεις?Κανει δουλεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 30 Μαρτίου 2011 #2 Share 30 Μαρτίου 2011 για το κοντρόλερ δεν το έχω και άρα δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι..... Για το καλιμπράρισμα που ρωτάς όλα τα ηλεκτρόδια θέλουν.Για να γίνει αυτή η διαδικασία πρέπει να έχει 2 buffer ένα με ph 7 και ένα με ph 4 συνήθως. Προσοχή μην στεγνώσει η άκρη το βουτάς αρχικά στο buffer με ph 7 περιμένεις να σταθεροποιηθεί η τιμή και το ρυθμίζεις.Μετά καθαρίζεις την άκρη με αποσταγμένο νερό το σκουπίζεις με προσοχή ώστε αν μην στεγνώσει η άκρη και το βουτάς μετά sto buffer me ph 4 και επαναλαμβάνεις την ίδια διαδικασία με αυτή του 7.μετά το ξεπλένεις με αποσταγμένο νερό και το βουτάς μέσα στο ενυδρείο αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνεται ανά τακτά διαστήματα ανάλογα με την αξιοπιστία του ηλεκτροδίου>στο δικό σου πιστεύω μια φορά στις 3 βδομάδες θα είναι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος