Jump to content

Sarkοanemone Aiolοidae

Aiolos

Recommended Posts

Sarkοanemone aiolοidae

Όχι όχι δεν πρόκειται για νέο είδος, απλά εδώ και μερικές μέρες συμβαίνει μια περίεργη συγκατοίκηση..... είναι κολλημένη η ανεμώνη στον κορμό του σαρκόφυτου !!!

post-13206-1301508173_thumb.jpg

πω πω μαγια ειναι το θαλλασινο ολα μεσα κινουνται και βλεπεις καθε μερα και κατι νεο και συναρπαστηκο... :)

ποτε θα μεγαλωσουν οι τσεπες μου να χωρεσει καινα θαλασσινο στην παρεα μου!! :wub::)

Sarkοanemone aiolοidae

Όχι όχι δεν πρόκειται για νέο είδος, απλά εδώ και μερικές μέρες συμβαίνει μια περίεργη συγκατοίκηση..... είναι κολλημένη η ανεμώνη στον κορμό του σαρκόφυτου !!!

post-13206-1301508173_thumb.jpg

καλα δεν παιζεσαι :)

Μάλλον δεν θα υπάρχει, δεν δείχνει σημάδια ενόχλησης, ίσως γιατί ο κορμός του είναι αρκετά σκληρός και ίσως να μην υπάρχει τόση... ευαισθησία εκεί και από την άλλη πλευρά το πόδι/βεντούζα της ανεμώνης να μην είναι τόσο τοξικό όσο τα πλοκάμια της.

Αν θυμάμαι καλά απ ότι μου είπε ο Ανδρέας αυτό το είδος δεν είναι και από τα τοξικότερα.

Τι άλλο θα δούμε!!! :rasp:

Το πουλάς το σαρκόφυτο (με ότι "παράσιτα" έχει κολλημένα πάνω του)??? :P

Μάλλον δεν θα υπάρχει, δεν δείχνει σημάδια ενόχλησης, ίσως γιατί ο κορμός του είναι αρκετά σκληρός και ίσως να μην υπάρχει τόση... ευαισθησία εκεί και από την άλλη πλευρά το πόδι/βεντούζα της ανεμώνης να μην είναι τόσο τοξικό όσο τα πλοκάμια της.

Αν θυμάμαι καλά απ ότι μου είπε ο Ανδρέας αυτό το είδος δεν είναι και από τα τοξικότερα.

Πολυ σωστα κ αυτο το φαινομενο ειναι πολυ συχνο. :P

Γιατί κάθε φορά που παρατηρώ το Avatar σου Ανδρέα με πιάνει μια βουλιμία ? :P:rasp:

Έγινε επεξεργασία - Aiolos

Ωραία συγκατοίκηση... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...