panos.35 30 Μαρτίου 2011 #1 Share 30 Μαρτίου 2011 Πρατήρησα ότι ένα ψαράκι μου κολυμπάει άλλας φορές με το κεφάλι προς τα κάτω, άλλες φορές με την κοιλιά προς τα πάνω και γενικά σαν να το παίρνει το ρεύμα. Ανυσηχώ γιατί διάβασας για την Ασθένεια της νηκτικής κύστης που είναι θανατηφόρα και έχω και δύο παιδιά στο σπίτι. Αν είναι αυτή η ασθένεια μήπως πρέπει να διαλύσω το ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 30 Απριλίου 2011 #2 Share 30 Απριλίου 2011 Πρατήρησα ότι ένα ψαράκι μου κολυμπάει άλλας φορές με το κεφάλι προς τα κάτω, άλλες φορές με την κοιλιά προς τα πάνω και γενικά σαν να το παίρνει το ρεύμα. Ανυσηχώ γιατί διάβασας για την Ασθένεια της νηκτικής κύστης που είναι θανατηφόρα και έχω και δύο παιδιά στο σπίτι. Αν είναι αυτή η ασθένεια μήπως πρέπει να διαλύσω το ενυδρείο? δεν μπορώ να σου πω κάτι σίγουρο για την ασθένεια . αυτό που μπορώ να σου πω είναι να μη διαλύσεις το ενυδρείο ακομα και κάποιο λάθος να έχεις κάνει , μπορεί να διορθωθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Απριλίου 2011 #3 Share 30 Απριλίου 2011 Να διαλυσεις το ενυδρειο για ποιο λόγο; Επειδή αρρώστησε ένα ψάρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 30 Απριλίου 2011 #4 Share 30 Απριλίου 2011 Στο κάνει αυτό μετά απο τάισμα ή σε άσχετα χρονικά σημεία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos.35 3 Μαίου 2011 Author #5 Share 3 Μαίου 2011 Συγνώμη που δεν σας ενημέρωσα νωρίτερα, αλλά το ψάρι μας άφησε. Δεν ξέρω τι έπαθε αλλά ψόφισε. Από την στιγμή που εμφανίστηκε το σύμπτωμα αυτό το ψάρι δεν κράτησε ούτε μια μέρα. Φυσικά δεν βοήθησαν και τα άλλα ψάρια που το τσιμπούσαν συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemeshianos 3 Μαίου 2011 #6 Share 3 Μαίου 2011 Πρατήρησα ότι ένα ψαράκι μου κολυμπάει άλλας φορές με το κεφάλι προς τα κάτω, άλλες φορές με την κοιλιά προς τα πάνω και γενικά σαν να το παίρνει το ρεύμα. Ανυσηχώ γιατί διάβασας για την Ασθένεια της νηκτικής κύστης που είναι θανατηφόρα και έχω και δύο παιδιά στο σπίτι. Αν είναι αυτή η ασθένεια μήπως πρέπει να διαλύσω το ενυδρείο? Για πιο λόγο σκέφτηκες το ενδεχόμενο διάλυσης του ενυδρείου? Υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ αυτής της ασθένειας και του ανθρώπου? (ρωτάω διότι ανάφερες τα παιδιά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 3 Μαίου 2011 #7 Share 3 Μαίου 2011 (edited) Για πιο λόγο σκέφτηκες το ενδεχόμενο διάλυσης του ενυδρείου? Υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ αυτής της ασθένειας και του ανθρώπου? (ρωτάω διότι ανάφερες τα παιδιά) θα θελα και εγώ να μάθω πιο πολλά περί αυτού του ενδεχόμενου. Επίσης από όσο έχω διάβαση για την Ασθένεια της νηκτικής κύστης δεν έχει καμιά σχέση με τον άνθρωπο...Απλά η ασθένεια αυτήν είναι όταν δεν περνάει αέρας μέσα στην νηκτική τους κύστη όπου είναι ένα όργανο που ισορροπεί την πλεύση του ψαριού,και της πλιστες φορες ειναι θανάσιμο για το ψαρι.. Έγινε επεξεργασία 3 Μαίου 2011 - christos k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος