retard20 30 Μαρτίου 2011 #1 Share 30 Μαρτίου 2011 (edited) τα 2 φυτακια αυτα μου τα δωσε ενα παιδι απο δω μεσα(myronlas) ηθελα να μαθω ποια ειναι αυτο που ειναι πανω απο το νεον και διπλα.... οχι την Ludwigia repens και πως να κλαδεψω την Aponogeton madagascariensis εχει γινει σαν παντοφλα xD τα μεγαλα ισως τα κοψω μολις μεγαλωσουν τα μικρα που βγαινουν αλλα πως μπορω να φυτεψω καπου αλλου.... Έγινε επεξεργασία 30 Μαρτίου 2011 - retard20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 30 Μαρτίου 2011 #2 Share 30 Μαρτίου 2011 Το φυτό πίσω είναι Heteranthera zosterifolia ή αλλιώς stargrass Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 30 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 30 Μαρτίου 2011 Το φυτό πίσω είναι Heteranthera zosterifolia ή αλλιώς stargrass ευχαριστω το αλλο εχει και λιγο ροζ κατω απο τα φυλλα δε φαίνεται καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 30 Μαρτίου 2011 Author #4 Share 30 Μαρτίου 2011 Κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 31 Μαρτίου 2011 #5 Share 31 Μαρτίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο φυτό εννοείς Όσο για το Aponogeton κόβεις τα εξωτερικά μεγάλα φύλα αν έχει πολλά, αλλά από ότι βλέπω το δικό σου δεν έχει πολλά. Σε τη θερμοκρασία το έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 31 Μαρτίου 2011 Author #6 Share 31 Μαρτίου 2011 (edited) αυτο διπλα στο sae δε ξερω τι ειναι το μπροστα το πρωτο και οταν το κλαδεψω πχ μπορω να το βαλω διπλα το μεγαλο φυλλο θα πιασει? εχει 6 μεγαλα και πεταει τωρα αλλα 4 25 βαθμους το εχω ευχαριστω!!! Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2011 - retard20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 31 Μαρτίου 2011 #7 Share 31 Μαρτίου 2011 Μήπως είναι κάποιο είδος rotala ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 31 Μαρτίου 2011 Author #8 Share 31 Μαρτίου 2011 (edited) Μήπως είναι κάποιο είδος rotala ; τωρα μπηκα σπιτι μην ρωτας εμενα XD παω να τα δω ολα αν βρω κατι σας λεω.... για το aponogeton τι κανουμε? τα κοιταξα δεν μου κανει για κατι τετοιο ;P θα βγαλω φωτο οταν αναψουν τα φωτα... ισως μοιαζει λιγο μ αυτο Rotala rotundifolia Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2011 - retard20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 31 Μαρτίου 2011 #9 Share 31 Μαρτίου 2011 (edited) για το aponogeton τι κανουμε? Το aponogeton απλά το αφήνεις να μεγαλώσει . Ότι και να κάνεις είναι φυτό για μεγάλα ενυδρεία και εκεί δείχνει την ομορφιά του! Αν αρχίσεις να του κόβεις φύλλα, θα χάσει την ομορφιά του (γνώμη μου ) Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2011 - theodor72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 31 Μαρτίου 2011 Author #10 Share 31 Μαρτίου 2011 Το aponogeton απλά το αφήνεις να μεγαλώσει . Ότι και να κάνεις είναι φυτό για μεγάλα ενυδρεία και εκεί δείχνει την ομορφιά του! Αν αρχίσεις να του κόβεις φύλλα, θα χάσει την ομορφιά του (γνώμη μου ) γι αυτο ρωταω πως κλαδευεις και φυτευεις θελω να δω αν θα πιασει στο 120λτ το χω αγαπησει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 31 Μαρτίου 2011 #11 Share 31 Μαρτίου 2011 Όσο για το Aponogeton κόβεις τα εξωτερικά μεγάλα φύλα αν έχει πολλά, αλλά από ότι βλέπω το δικό σου δεν έχει πολλά. Η απάντηση σου δόθηκε φίλε μου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 31 Μαρτίου 2011 #12 Share 31 Μαρτίου 2011 Aν κλαδέψεις το Αponogeton δεν μπορείς να φυτέψεις τα φύλλα δεν θα πιασουν απο μόνα τους, αν αυτό εννοείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 31 Μαρτίου 2011 Author #13 Share 31 Μαρτίου 2011 (edited) γι αυτο ρωταω πως κλαδευεις και φυτευεις θελω να δω αν θα πιασει στο 120λτ το χω αγαπησει... καλα μη βαρας δεν καταλαβα Η απάντηση σου δόθηκε φίλε μου ... αυτο εννοω υπαρχει καποιος τροπος μπορω να το κοψω με καποιες ριζες ας πουμε οπως πχ η anubia? Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2011 - retard20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 31 Μαρτίου 2011 #14 Share 31 Μαρτίου 2011 Όπως τις anubias όχι, αν όμως "πετάξει" παραφυάδες όπως πχ οι κρυπτοκορίνες, τότε μπορείς. Το φυτό αυτό πάει πολύ καλύτερα σν οι η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 24 οC : http://www.aquaticplantcentral.com/forumap...ails.php?id=213 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 31 Μαρτίου 2011 #15 Share 31 Μαρτίου 2011 H αναπαραγωγή των Aponogeton γίνεται μέσω των ανθών που βγάζουν στην επιφάνεια. Όχι ιδιαίτερα εύκολη διαδικασία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 31 Μαρτίου 2011 #16 Share 31 Μαρτίου 2011 Το άλλο φυτό είναι η Bacopa caroliniana Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 31 Μαρτίου 2011 Author #17 Share 31 Μαρτίου 2011 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις τωρα δεν εχω καταλαβει ακριβως για την αναπαραγωγη αλλα κατι θα κανουμε βασικα ο θερμοστατης ειναι στα 25 το ενυδρειο ειναι στα 23 σταθερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tNs 2 Απριλίου 2011 #18 Share 2 Απριλίου 2011 donate κλαδεματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρηστος Κανακης 30 Ιουνίου 2011 #19 Share 30 Ιουνίου 2011 donate κλαδεματα? λοιπον εγω εχω να σου προτεινω κατι..μιας και το ενυδρειο σου εχει γινει ζουγκλα φερε και απο εδω κανα κλαδεμματακι να γινει και το δικο μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος