Jump to content

Carat 6 φυτεμενο!

vasilios

Recommended Posts

εχει δοκειμασει κανεις αυτη τη συνταγη???

τα φυτα που τηε χρισιμοποιησω θα'ναι vallisneria,anybias,cryptocoryne.

και θα βαλω και ταμπλετες βυθου ή δεν χρειαζονται?

καλησπερα φιλε μου εχω κανει ακριβως το ιδιο, εχω βαλει carat 6 στο ενυδρειο μου και εχω αρκετα φυτα, τα φυτα που αναφερεις ειναι ευκολα, οι ανουμπιες ετσι κι αλλιως θα πρεπει να ειναι δεμενες σε ξυλο η σε καποια πετρα, στα φυτα που θα φυτεψεις να βαλεις ταμπλετιτσες, εγω μετα απο εξι μηνες απο περιπου 1 χρονο λειτουργειας του ενυδρειου βαζω και υγρα λιπασματα, θα εχεις προβλημα ομως με τις ριζες τους γιατι δεν θα ειναι σταθερα και ιθα ξεφυτευονται ευκολα ειδικα αν εχεις καποια ψαρια που αρεσκονται να σκαλιζουν το βυθο!

στο δικο μου εχω ανουμπιες αρκετα ειδη εχινοδορων, και δυο ειδη νυμφεα!

κοιτα θαχω δισκους και λιγα cory μεσα τωρα δεν νομιζω να σταλιζουν τοσο τρελα αυτα ε??

μπορω ομως και να τα συγκρατω τα φυτα με πετρουλες ε?

τα cory είναι ένα θέμα χεχεχε, μπορεί να σου βγουν ατακτούλια! Προτείνω φυτά που δεν θέλουν φύτεμα, όμως οι anubias, java fern. Για τα υπόλοιπα είμαι επιφυλακτικός, εξαρτάται πάντα και το ψάρι βέβαια. :)

Μια χαρα ειναι τα φυτα για δισκους.Μην τον πνιξεις βεβαια τον χωρο.Ουτε ταμπλετες θα εβαζα. :)

τα κορυ δεν μου εκαναν τοσο ζημια οσο τα golden nuget που εχω μεσα αλλα τα φυτα τα εδεσα στις ριζουλες με βαρυδια!

και εγω δισκους εχω μαζι με τρεις pleco και cory, ταμπλετες χρειαστηκα για καποια ειδη εχινοδορων που εχω βαλει!

νερο θα βαζεις απο Α/Ο?

τα κορυ δεν μου εκαναν τοσο ζημια οσο τα golden nuget που εχω μεσα αλλα τα φυτα τα εδεσα στις ριζουλες με βαρυδια!

και εγω δισκους εχω μαζι με τρεις pleco και cory, ταμπλετες χρειαστηκα για καποια ειδη εχινοδορων που εχω βαλει!

νερο θα βαζεις απο Α/Ο?

οχι κανονικο ph στο 6.8 θατοχω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...