Jump to content

Επιλογή Φίλτρου

nitrox

Recommended Posts

Hi σε όλους!!! Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την επιλογή φίλτρου. Μόλις ολοκλήρωσα την κατασκευή του πρώτου μου ενυδρείου (DIY) διαστάσεων: 70χ40χ45cm ~ 126lt, το οποίο θα φιλοξενήσει κιχλίδες. Έχω αγοράσει ότι απαιτείται για την λειτουργία ενός ενυδρείου (μπουρμπουλιθιέρα, θερμοστάτη, χαλίκι....) εκτός από φίλτρο. Μετά από συζήτηση με ένα φίλο, κάτοχο ενυδρείου με κιχλίδες μου είπε: μην παίρνεις εσωτερικό φίλτρο πάρε εξωτερικό είναι καλύτερο. Έτσι και εγώ αποφάσισα να πάρω ένα εξωτερικό. Απ'ότι βλέπω και διαβάζω στο Internet οι περισσότεροι προτιμούν εξωτερικά φίλτρα της eheim και της Fluval. Θα ήθελα και την δική σας γνώμη μιας και είστε πιο "ψαγμένοι". (Μοντέλα, μάρκες, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα...) Το φίλτρο θα ήθελα να είναι λίγο μεγαλούτσικο και για μελλοντικό μεγαλύτερο ενυδρείο ~200 με 200lt.

Απο fluval 305 η 405 σε καλυπτουν ανετα για τα λιτρα σου.αθορυβα και αξιοπιστα!

από eheim ? δεν είναι αξιοπιστα ?

Καταρχην καλος ηρθες στην ψαροπαρεα μας.οταν λες κιχλιδες πιο ειδος λες αφρικανες η αμερικανες?για εξωτερικό φιλτράρισμα θα σου προτεινα eheim eco pro 2036 αθανατο.και οτι να αποφασίσεις παντως να δεις ο καδος του φιλτρου να ειναι οσο πιο μεγαλος σε χωρητικότητά . τοσο το καλυτερο για βιολογικο υλικο :)

και απο eheim ενα 2215 classic και εισαι οκ :)

Καταρχην καλος ηρθες στην ψαροπαρεα μας.οταν λες κιχλιδες πιο ειδος λες αφρικανες η αμερικανες?για εξωτερικό φιλτράρισμα θα σου προτεινα eheim eco pro 2036 αθανατο.και οτι να αποφασίσεις παντως να δεις ο καδος του φιλτρου να ειναι οσο πιο μεγαλος σε χωρητικότητά . τοσο το καλυτερο για βιολογικο υλικο :)

καλώς σας βρήκα !!! Το ενυδρείο θα φιλοξενήσει Αφρικάνικες κιχλίδες. Για το eheim 2213 καμιά γνώμη ?

καλώς σας βρήκα !!! Το ενυδρείο θα φιλοξενήσει Αφρικάνικες κιχλίδες. Για το eheim 2213 καμιά γνώμη ?

Παρε ενα μεγαλυτερο και για μελοντικη χρηση.οι αφρικανες προτιμουν αμμο για να σκαβουν.

Παρε ενα μεγαλυτερο και για μελοντικη χρηση.οι αφρικανες προτιμουν αμμο για να σκαβουν.

κάτι σαν το 2215 ας πούμε ? κάποιος μου είπε για το ecco 300.

• 2 months later...

Απο fluval 305 η 405 σε καλυπτουν ανετα για τα λιτρα σου.αθορυβα και αξιοπιστα!

Μετά απο χρήση εξ.φίλτρων 3 fluval και 2 eheim θεωρώ μακράν καλύτερα τα fluval!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...