Vaggelisk 29 Μαρτίου 2011 #1 Share 29 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Μόλις έγινα και εγώ μέλος στην παρέα σας ως ένας νέος κάτοχος ενός 190 Τrigon Ενυδρείου έχοντας λίγες έως πολύ λίγες γνώσεις απο ενυδρεία. Είναι το δεύτερο ενυδρείο μου, αφήνοντας πίσω ένα 70λιτρό,το οποίο πλέον δεν χωρούσε τα πολλά gubbies. Έτσι το νέο μου ενυδρείο το έχω ξεκινήσει απο τα τέλη Δεκεμβριου έχει περίπου 20 gubby,1 γκοριντοράκι, 2 λευκούς γλύφτες, 3 νεον και έχω απο φυτά Echinodorus bleheri,anubia heterophylla,anubia nano και anubia barteri με λίγους κορμούς και ένα ψευτικο βράχο. Παιδεύομαι λίγες μέρες τώρα με άλγη απο καφέ τριχούλες στις άκρες των φύλλων των φυτών αλλά πλέον και σε κάποιους κορμούς και μικρά στίγματα στα τζάμια απο κυλίδες κάπως λεύκες προς το πράσσινο. Έκανα κάποια κλαδέματα, μείωσα το φωτισμό στις 7 συνεχόμενες ώρες αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. Το ίδιο πρόβλημα το είχα και στο παλιότερο ενυδρείο σε μεγάλο βέβαια βαθμο αλλά τώρα που εμφανίζετε και σε αυτο αρχίζω και χαλιέμαι.. ...! Συγνώμη αν σας κούρασα. Οταν κάποιος βρεί λίγο χρόνο ας μου δώσει τα φώτα του μήπως ξεπεράσω το πρόβλημα της άλγης. Σας ευχαριστώ πολύ...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 29 Μαρτίου 2011 #2 Share 29 Μαρτίου 2011 Καλώς ήρθες στην παρέα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 29 Μαρτίου 2011 #3 Share 29 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 29 Μαρτίου 2011 #4 Share 29 Μαρτίου 2011 Καλος ηρθες στην παρεα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 29 Μαρτίου 2011 #5 Share 29 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 29 Μαρτίου 2011 #6 Share 29 Μαρτίου 2011 (edited) καλως ηρθες κανε τις ερωτησεις σου στην σωστη ενοτητα και θα παρεις τις απαντησεις που θες Έγινε επεξεργασία 29 Μαρτίου 2011 - retard20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts