Σπυριδων 29 Μαρτίου 2011 #1 Share 29 Μαρτίου 2011 το ειδα τυχαια ενα βραδυ να σουλατσαρει πανω σ ενα βραχο! προλαβω να το τραβηξω 2 φωτογραφιες και στη συνεχεια μπηκε μεσα στο βραχο. εχεις κανεις ιδεα τι ειναι αυτο το πλασματακι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 29 Μαρτίου 2011 #2 Share 29 Μαρτίου 2011 Δεν βλέπω κάποια φωτογραφία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπυριδων 29 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 29 Μαρτίου 2011 προσπαθω να ανεβασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπυριδων 29 Μαρτίου 2011 Author #4 Share 29 Μαρτίου 2011 ελπιζω να τα καταφερα με την φωτο αυτη τη φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπυριδων 29 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 29 Μαρτίου 2011 και αλλη μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 29 Μαρτίου 2011 #6 Share 29 Μαρτίου 2011 Σαν γυμνοσάλγιακας μου μοιάζει. Πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν είναι υφαλο ασφαλές. Εγώ έχω δυο στο ενυδρείο τα οποία βγαίνουν το βράδυ. Δεν τα έχω δει ποτέ πάνω σε κοράλλι μαλακό-σκληρό. Μια παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι νομίζω ότι καταπολεμούν την aptaisia. Ο λόγος είναι ότι στο σημείο που βολτάρανε υπήρχαν μικροσκοπικά aptaisia. Εδώ και καιρό εξαφανίστηκαν... Επίσης πολλές φορές εκει που κρύβονται οι γυμνοσάλγιακοι φτύνουν κάποιο υγρό που μοιάζει με ακαθαρσία κοραλιού. Δεν ξέρω κατα πόσο είναι ασφαλείς αυτό το υγρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπυριδων 30 Μαρτίου 2011 Author #7 Share 30 Μαρτίου 2011 σ ευχαριστω για τις πληροφοριες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος