giannispass 29 Μαρτίου 2011 #1 Share 29 Μαρτίου 2011 Γεια χαρα σε όλους. Έχω τον tunze για ozone controller. Το θέμα είναι ότι όταν καθαρίζω το probe, έχω πχ 280 orp. Μετα σε 2-3 μέρες πηγαίνει στα 400 που είναι ρυθμισμενος και μένει εκεί μόνιμα. Εννοώ ότι μετα δεν ξαναπεφτει απο εκει αλλα μένει καρφωμενο συνέχεια. Είναι φυσιολογικο αυτο? Δεν πρέπει να πέφτει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 29 Μαρτίου 2011 #2 Share 29 Μαρτίου 2011 Γεια χαρα σε όλους. Έχω τον tunze για ozone controller. Το θέμα είναι ότι όταν καθαρίζω το probe, έχω πχ 280 orp. Μετα σε 2-3 μέρες πηγαίνει στα 400 που είναι ρυθμισμενος και μένει εκεί μόνιμα. Εννοώ ότι μετα δεν ξαναπεφτει απο εκει αλλα μένει καρφωμενο συνέχεια. Είναι φυσιολογικο αυτο? Δεν πρέπει να πέφτει? Οταν ταίζεις βλέπεις κανονικά κάποια πτώση στις τιμές; Κανονικά θα πρέπει να βλέπεις, διαφορετικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το ηλεκτρόδιο πόσο καιρό τρέχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 29 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 29 Μαρτίου 2011 1 χρόνο τρέχει. Πάνω έχει ένα εργοστασιακο αυτοκόλλητο το οποίο λέει 03/2009(προφανώς η ημερομηνία κατασκευής). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος