GioKal 29 Μαρτίου 2011 #1 Share 29 Μαρτίου 2011 (edited) Για σας και πάλι.εχω ενα 90 λιτρο με έναν μονομάχο που έχει μεσα 4 φυτά Vallisneria και ένα Cladophora aegagropila.οι λάμπες δουλεύουν 6 ώρες.για co2 έχω της sera to sera CO2-Start.Και απο λίπασμα έχω της kent to pro-plant.ρίχνω μια ταπλέτα co2 και λίπασμα καθε 2 βδομάδες..!!είμαι οκ? Έγινε επεξεργασία 29 Μαρτίου 2011 - GioKal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 30 Μαρτίου 2011 #2 Share 30 Μαρτίου 2011 Το κάθε ενυδρείο έχει την ιδιαιτερότητα του δεν μπορούμε να τα βάλουμε όλα σε ένα καλούπι. Αν τα δικά σου φυτά αναπτύσσονται μια χαρά και δεν έχεις προβλήματα με αλγεις (δεν μιλάμε για λίγη) τότε είσαι καλά και μην αλλάξεις τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 30 Μαρτίου 2011 #3 Share 30 Μαρτίου 2011 Συμφωνώ, απλά σε 90 λίτρα θα μπορούσες να βάλεις αρκετά ακόμα φυτά που θα έδειχναν πολύ όμορφο το ενυδρείο και (αν δεν κάνω λάθος) θα έκαναν και το μονομάχο να νιώθει καλύτερα... Επίσης ενδεχομένως να περιοριστούν οι όποιες άλγες έχεις ή θα έχεις... Τώρα η απόφαση είναι δική σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GioKal 30 Μαρτίου 2011 Author #4 Share 30 Μαρτίου 2011 Σας ευχαριστώ πολύ..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 30 Μαρτίου 2011 #5 Share 30 Μαρτίου 2011 Στα 90 λίτρα με αρκετά φυτά και κρυψώνες θα έλεγα ότι δεν είναι και ανάγκη να είναι μόνος του ο μονομάχος. Σκέψου το λιγάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 30 Μαρτίου 2011 #6 Share 30 Μαρτίου 2011 Βαλε και καμια φωτογραφια να το δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GioKal 30 Μαρτίου 2011 Author #7 Share 30 Μαρτίου 2011 (edited) Σύντομα θα έχετε παρουσιάσεις για το 180άρι και για το 90άρι..!! Τι άλλα ψαράκια μπορούν να μπούν μαζί με τον μονομάχο?? Έγινε επεξεργασία 30 Μαρτίου 2011 - GioKal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος