stellucci 29 Μαρτίου 2011 #1 Share 29 Μαρτίου 2011 γειά σας!είμαι μια νέα "ψαρομαμά". έχω έναν αρσενικό μονομάχο,εδώ κ 2 βδομάδες. ζει σε ένα 25λιτρο ενυδρείο (έχει την άπλα του), με μερικά αληθινά φυτά, ένα ξύλο κ περιμένει κ το "σπιτάκι" του (ίσως κάποια πετρούλα ή στάμνα. είναι πολύ ζωηρός κ το αγαπημένο του σημείο στο ενυδρείο είναι ο θερμαντήρας, δίπλα στον οποίο κοιμάται!!! έχω ένα ΄πρόβλημα το οποίο παρατήρησα σήμερα. το ένα ματάκι του μονομάχου έχει θολώσει κ διάβασα στο ίντερνετ ότι ή έχει χτυπήσει ή έχουν αναπτυχθεί βακτήρια. μετά από μέτρηση παρατήρησα ότι τα επίπεδα του NO2 k NO3 ίναι υψηλα κ τελικά οφείλεται στο λίπασμα κ τη δημιουργία άλγης. γι αυτό άλλαξα το 1/3 του νερού, καθάρισα όλα τα φυτά από την άλγη κ ξαναέριξα αντιχλωρικό κ άλατα στο νερό!!!! σε μία ωρίτσα θα ξανακάνω μέτρηση κ ελπίζω όλα να πάνε καλά. δε θέλω να πάθει κάτι, κ θα το εκτιμούσα αν με συμβουλεύατε, καθώς έχω μαύρα μεσάνυχτα!!! ευχαριστώ κ καλώς σας βρήκα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Μαρτίου 2011 #2 Share 29 Μαρτίου 2011 Καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας. Εχεις στρωσει το ενυδρειο ?τα αλατα που βαζεις τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 29 Μαρτίου 2011 #3 Share 29 Μαρτίου 2011 Καλώς όρισες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 29 Μαρτίου 2011 #4 Share 29 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 29 Μαρτίου 2011 #5 Share 29 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts