Astra 30 Μαρτίου 2011 #26 Share 30 Μαρτίου 2011 Παντως δύσκολο να μπουν τοσα πολλά μαζί... για τί χώρο μιλάμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 30 Μαρτίου 2011 Author #27 Share 30 Μαρτίου 2011 Παντως δύσκολο να μπουν τοσα πολλά μαζί... για τί χώρο μιλάμε; Ειναι μεγαλος ο χορος,εχω και μεγαλες αλανες διπλα μου και τα αφηνω ελευθερα την ημερα.Στο τωρινο ειχα 5 κοκορια μαζι,στην αρχη εγινε λιγο βαβουρα,αλλα μετα επικρατησε ο ενας και ολα μια χαρα.Απλα φοβαμαι δυχως κοτες μην βγαλουν ολο την ενεργεια με μεταξυτους.Γιαυτο ρωτω αν καποιος ξερει κατι σχετικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiwrgosK 30 Μαρτίου 2011 #28 Share 30 Μαρτίου 2011 Βασιλη το Πασχα θα τη βγαλουμε με κοτες ? Θα τις σουβλισουμε δηλαδη ? Αν ειναι ετσι ασε να το κανω εγω που εχω μεγαλυτερη εμπειρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 31 Μαρτίου 2011 Author #29 Share 31 Μαρτίου 2011 Και μετα σε βλεπω να διοργανωνεις διαγωνισμο ομορφιας κόκορα!!! Βεβαια.... αν αρχισουν να ασχολουνται και οι κοκκομες με την ομορφια.... θα καταλήξεις με κοτες!! Παντος ειναι ομορφα ζωα Βασιλη το Πασχα θα τη βγαλουμε με κοτες ? Θα τις σουβλισουμε δηλαδη ? Αν ειναι ετσι ασε να το κανω εγω που εχω μεγαλυτερη εμπειρια Ολα ειναι υπο ελεγχο,θαυπαρχει Νιωτικο κατσικη και αυθονο κρασι του μπαρμπαμιχαλη. Τα δικα μου κοτοπουλα ειναι αλλιοτικα απο τα αλλα Και κατι αλλο ρε Γιωργο,βλεπω στο προφιλ σου οτι αλλαξες,και απο κοινονικο πηγες σε malaw.Ειναι αληθεια?Παρουσια δεν βλεπω και αρχιζω και αμφιβαλω,για κανε μας μια παρουσια να στα ψαλω Σας περιμενωωωωωωωωωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 31 Μαρτίου 2011 #30 Share 31 Μαρτίου 2011 Γιατί δεν τα πας τα αυγά σε κανένα μίνι μάρκετ; Θα είχες και ένα μικρο αντίτιμο... Πρόσεχε μόνο μην τα κυνηγάει ο μαγαζάτορας επειδή ο κόκορας έκανε καλά την δουλειά του Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 31 Μαρτίου 2011 Author #31 Share 31 Μαρτίου 2011 Γιατί δεν τα πας τα αυγά σε κανένα μίνι μάρκετ; Θα είχες και ένα μικρο αντίτιμο... Πρόσεχε μόνο μην τα κυνηγάει ο μαγαζάτορας επειδή ο κόκορας έκανε καλά την δουλειά του Δεν εχω δελτιο παροχης υπηρεσιων Ο δος μου κοκορας ειναι ο καλυτερος στις Κυκλαδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 19 Απριλίου 2011 #32 Share 19 Απριλίου 2011 Σου περισεύει κανένα αβγουλάκι, μέρες που είναι να βάψουμε καμιά εικοσάδα;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 19 Απριλίου 2011 Author #33 Share 19 Απριλίου 2011 Σου περισεύει κανένα αβγουλάκι, μέρες που είναι να βάψουμε καμιά εικοσάδα;;;; Ασε τι επαθα.Καθε μερα περνω 7-8 αυγα,μου ζητησαν αρκετοι ,ειχα μαζεψει καμια 100αρια,λεω εγω ο πονηρος στην γυναικα μου,να δωσουμε τα παλια και να κρατησουμε τα φρεσκα.Αδειζουμε το ψυγειο απο αυγα,και περιμενουμε την φρεσκια επταδα.Αμ δε,τωρα εδω και δυο μερες ,μου κανουν δυο και ενα αυγο.Την πατησα,επιασαν τα κρυα και δεν μου γεννανε φαινεται.Τωρα εγω θα βγω στην γυρα για αυγα. Για σενα παντος θα βρουμε οσα θελεις,απλα δεν θα ειναι απο τον τρομερο κοκορα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 21 Αυγούστου 2012 Author #34 Share 21 Αυγούστου 2012 (edited) Δεν ανοιγω καινουργιο θεμα γιατι ειναι για το ιδιο κοτετσι Μετα απο δυο γενοκτονιες και πολλα αυγα,ηρθε η ωρα να ανανεωσω το κοτετσι μου.Τωρα χω μεινει με δυο κοκορια,εκ των οποιων ο ενας ειναι νανος και πολυ ομορφος.Θα κρατησω αυτον ,και στις 10 σεπτεμβρη μου ερχετε ο φιλος μου τσιγγανος απο τα μεγαρα,για να μου φερει την νεα γενια.Θα παρω 10 κοτοπουλα και 10 κοκορια (μικρα).Μολις μεγαλωσουν τον απριλη θα τα σφαξω.Το εφαρμοσα φετος και πετυχε με τον νανο αφεντικο. Το ερωτημα μου ειναι ,αν μορω να βαλω στο ιδιο κοτετσι , ενα η δυο ζευγαρια γαλοπουλες. Το κοτετσι ειναι περιπου στα 20 τετραγωνικα ,και το ζευγαρι (μικρο) μου το χρεωνει 25 ευρο,τα κοκορακια 4 ευρο,και τις κοτες,ετοιμες για αυγα,10 ευρο,ειναι καλα? Να επαναλαβω οτι την ημερα τα αφηνω ελευθερα εξω,και πριν την δυση αυτα γυρνανε μεσα στο κοτετσι,αυτο ισχυει και για τις γαλοπουλες,η θα τις ψαχνω στην καλντερα Τα φωτα σας κοτοκαμμενοι Έγινε επεξεργασία 21 Αυγούστου 2012 - kixlidatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 21 Αυγούστου 2012 #35 Share 21 Αυγούστου 2012 (edited) Επειδη οταν ημουν μικρος εχω ασχοληθει πολυ με τα κλωσσοπουλα,παπακια και αλλα,απο οτι θυμαμαι οι νανοκοτες/κοκορες δεν πανε μαζι με μεγαλες/α κοτες/κοκορια διοτι υπαρχει περιπτωση να τα πατησουν λογω βαρους...εμεις το δοκιμασαμε με 7 νανοκοτες και εναν κοκορα(τι κοκορας ηταν δεν θα το πιστευες) με αποτελεσμα να τις βρισκουμε νεκρες τις κοτες επειδη ο κοκορας τις ζευγαρωνε και αυτες δεν αντεξανε το βαρος του....οποτε προσοχη..... Οσον αφορα για τις γαλοπουλες δεν ειχαμε και μπορεις να διαβασεις εδω αναλογα το ειδος που θα παρεις http://www.fancypoul...ory/galopoules/ ..... Γιατι δεν σκεφτεσαι για φραγκοκοτες??? δεν θα κλεινεις τα ματια σου το βραδυ εξαιτιας αυτων....τι ωραιες εποχες που περασα με κατοικιδιο μια φραγκοκοτα.... :D παντως απο κρεας πεντανοστιμο.... και θα μπορουσες να δοκιμασεις ορτυκια εκτροφης....παντως το πιο καλο κρεας ειναι της στρουθοκαμηλου απο οτι εχω ακουσει και υπαρχει εκτροφειο στην ελλαδα...δεν δοκιμασα ποτε αλλα τα αυγα τους ειναι τεραστια!!! Έγινε επεξεργασία 21 Αυγούστου 2012 - Giannakis27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 21 Αυγούστου 2012 #36 Share 21 Αυγούστου 2012 επισης για τις γαλοπουλες βρηκα κι αλλο ωραιο αρθρο http://www.sheblogs.eu/2012/04/02/oikosites-galopoyles/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 21 Αυγούστου 2012 #37 Share 21 Αυγούστου 2012 Και ύστερα απορείτε αν έχουμε λαλήσει η όχι!!! Χαχαχαχαχ….Βασίλη εισαιιιιιιι θεοοοοοςςς!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 21 Αυγούστου 2012 Author #38 Share 21 Αυγούστου 2012 Επειδη οταν ημουν μικρος εχω ασχοληθει πολυ με τα κλωσσοπουλα,παπακια και αλλα,απο οτι θυμαμαι οι νανοκοτες/κοκορες δεν πανε μαζι με μεγαλες/α κοτες/κοκορια διοτι υπαρχει περιπτωση να τα πατησουν λογω βαρους...εμεις το δοκιμασαμε με 7 νανοκοτες και εναν κοκορα(τι κοκορας ηταν δεν θα το πιστευες) με αποτελεσμα να τις βρισκουμε νεκρες τις κοτες επειδη ο κοκορας τις ζευγαρωνε και αυτες δεν αντεξανε το βαρος του....οποτε προσοχη..... Οσον αφορα για τις γαλοπουλες δεν ειχαμε και μπορεις να διαβασεις εδω αναλογα το ειδος που θα παρεις http://www.fancypoul...ory/galopoules/ ..... Γιατι δεν σκεφτεσαι για φραγκοκοτες??? δεν θα κλεινεις τα ματια τους εξαιτιας αυτων....τι ωραιες εποχες που περασα με κατοικιδιο μια φραγκοκοτα.... :D παντως απο κρεας πεντανοστιμο.... και θα μπορουσες να δοκιμασεις ορτυκια εκτροφης....παντως το πιο καλο κρεας ειναι της στρουθοκαμηλου απο οτι εχω ακουσει και υπαρχει εκτροφειο στην ελλαδα...δεν δοκιμασα ποτε αλλα τα αυγα τους ειναι τεραστια!!! :hysterical: μην το παραχεσουμε κιολας,αν βαλω και στουρθοκαμηλους,θα με διωξουν απο το νησι. Σε αυτο που λες εχεις δικιο,γιατι μολις τα μικρα κοκορια μου μεγαλωσαν,στην ζουλα κρυφα απο τον νανο,μου ξεπουπουλιασαν τις κοτες,και εκει τους εφαξα,γιατι ειχαν γινει τερατα,καθαρο κρεας 3,5 κιλα,για να καταλαβεις.Γιαυτο θα κρατησω τον νανο,ο οποιος δεν ειναι επιθετικος με τα μικρα κοκορια,και τους δεινει χρονο να παχυνουν.Καμια φορα η γυναικα μου περνει κοτοπουλο εμπορειου,αλλα καμια σχεση,αλλο ζωο ειναι τελικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 21 Αυγούστου 2012 Author #39 Share 21 Αυγούστου 2012 επισης για τις γαλοπουλες βρηκα κι αλλο ωραιο αρθρο http://www.sheblogs....tes-galopoyles/ Να εισαι καλα πολυ κατατοπιστικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 21 Αυγούστου 2012 #40 Share 21 Αυγούστου 2012 (edited) βρε σιγα που θα σε διωξουν για τις στρουθοκαμηλους...στο χωριο μου σκοτωνονται για το ποιος εχει τα καλυτερα ζωα...αν ειναι ετσι να παρω κι εγω καμια 10 στρουθοκαμηλους για να μεινουν με ανοιχτο το στομα οι αγροτες και να τους μουντζωνω εναν εναν ... Μολις ειδα τις τιμες...25 ευρω δεν ειναι πολλα για ενα ζευγαρι?καλυτερα να παρεις καμια 6 μικρα(πιο φθηνα νομιζω οτι ειναι) ή να παρεις το ζευγαρι και να αρχισεις αναπαραγωγες Έγινε επεξεργασία 21 Αυγούστου 2012 - Giannakis27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 21 Αυγούστου 2012 #41 Share 21 Αυγούστου 2012 Δεν είμαι καθόλου άκαρδος. Απλά, όπως και όλων των κατοίκων των πόλεων, με έχει φάει.... Τα μόνα αυγά που ξέρουμε εμείς εδώ πέρα είναι αυτά... http://www.youtube.com/watch?v=2-0-Z-VJ3n4 Δεν χρειαζεται να μας δειξεις τι κανεις στον ελευθερο χρονο σου..... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 21 Αυγούστου 2012 Author #42 Share 21 Αυγούστου 2012 βρε σιγα που θα σε διωξουν για τις στρουθοκαμηλους...στο χωριο μου σκοτωνονται για το ποιος εχει τα καλυτερα ζωα...αν ειναι ετσι να παρω κι εγω καμια 10 στρουθοκαμηλους για να μεινουν με ανοιχτο το στομα οι αγροτες και να τους μουντζωνω εναν εναν ... Μολις ειδα τις τιμες...25 ευρω δεν ειναι πολλα για ενα ζευγαρι?καλυτερα να παρεις καμια 6 μικρα(πιο φθηνα νομιζω οτι ειναι) ή να παρεις το ζευγαρι και να αρχισεις αναπαραγωγες Και εγω τα βλεπω πολλα,αλλα οτι εχω περει απο αυτον,μου εχουν μεγαλωσει κανονικα,δυχως αρωστιες. Για αναπαραγωγες ακομα δεν μπορω,αλλα του χρονου θα παρω μια κλοσσομηχανη και θα ξεκινισω πιο οργανομενα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος