Jump to content

Εδω ο κοσμος χανετε και .................

Recommended Posts

Εχω ενα κοτετσι με εναν κοκορα και 10 κοτες.Επιξα στα αυγα,ειμαι και σε κρισιμη ηλικια,αρχισα να δεινω στην γειτονια ,σε φιλους και γνωστους.Καταντησα να γινω παραγγελιοδοχος αυγων :)

Δεν θελω αλλα αυγαααααααααα

Το Πασχα ερχονται φιλοι και παιδια απο Αθηνα και αποφασησα να τα σφαξω ολα :jawdrop: Οχι εγω αλλα ενας φιλος :o

Και τωρα ερωτηση κρισεως :o Μπορω να βαλω μεσα 15-20 κοκορια σε διαφορα χρωματα ,οπως ειναι στην λιμνη Malaw ? :o

Δευτερη ερωτηση κρισεως. Αντε να βαλω νερο στο κρασι μου και να τους ριξω μεσα 10 ανατολιτισες :)

Αδελφια επαρχιωτες ,τα φωτα σας σε εναν επαρχιωτη ασχετο.Γιατι τα παιδια τις πολις τα κοτοπουλα τα βλεπουν μονο στο super market σφαγμενα και δεν μπορουν να με βοηθησουν :blink::blink:

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Το δουλεμα με μετρο και εντος των κανονισμων του φορουμ,γιατι οι συντονιστες θα μας την ριξουν παλι στα αυτια :wub:

Και εγώ το ίδιο λέω κάθε σαββατοκύριακο που πηγαίνω επίσκεψη στους γονείς μου! Κάθε φορά με ρωτάνε : Κανένα αυγό θέλεις; να φανταστείς έχουν καμιά 25αρια κότες και 2 κοκόρια! Ψάχνουν και αυτοί κάπου να τα δώσουν :) . Οπότε ενώνω και εγώ την φωνή μου με την δική σου :

Δεν θέλω άλλα αυγά!!!

Τώρα για τις ερωτήσεις σου:

15-20 κοκόρια μάλλον θα ξεκάνουν το ένα το άλλο! Υποθέσεις κάνω, γιατί δεν έχω δει πουθενά τέτοιο πράγμα. Άσε που δε θα μπορείς να κλείνεις μάτι! Ούτε εσύ ούτε οι γείτονες! :wub:

Αν ρίξεις μέσα και δέκα "ανατολίτισες" μάλλον τα κοκορια σου θα τις ξεκάνουν! Αυτά τα ζωντανά δεν έχουν κανένα μέτρο :)

Tα κοκόρια θα μαλώνουν, εκτός αν είναι αρκετά διαφορετικά στο μέγεθος. Ειδικά αν δεν έχουν και θηλυκά να ξεδίνουν...

Πάντα ένας θα είναι ο αρχηγός, και οι άλλοι θα είναι σα βρεγμένες γάτες και τσουρομαδημένοι. Μόνο νανάκια είχαμε καταφέρει να έχουμε 4-5 μαζί.

Πάντως πραγματικά άλλο πράμα το μαύρο κρέας του σπιτικού κοτόπουλου... Άμα το συνηθίσεις, μετά τα αγοραστά σου φαίνονται συνθετικά...

Αν δεν έχεις τι να τα κάνεις, κάν τα ένα πακέτο και στειλ τα εδώ στο χωνευτήρι να δούμε και μεις άσπρη μέρα... :)

Να σκεφτείς φίλε dimkasta, ότι έχουμε πλέον τόσο πολύ συνηθίσει τα "χόρτα" που παίρνουμε από τα πτηνοτροφεία, που αυτές οι σπιτικές κότες μας φαίνονται σκληρές και μας μυρίζουν. Έτσι τουλάχιστον λέει η γυναίκα μου :wub:

Να δω πότε θα μου μαγειρέψει εκείνον τον κόκορα που έχει "αραχνιάσει" στον καταψύκτη. :)

Και εγώ το ίδιο λέω κάθε σαββατοκύριακο που πηγαίνω επίσκεψη στους γονείς μου! Κάθε φορά με ρωτάνε : Κανένα αυγό θέλεις; να φανταστείς έχουν καμιά 25αρια κότες και 2 κοκόρια! Ψάχνουν και αυτοί κάπου να τα δώσουν :) . Οπότε ενώνω και εγώ την φωνή μου με την δική σου :

Δεν θέλω άλλα αυγά!!!

Τώρα για τις ερωτήσεις σου:

15-20 κοκόρια μάλλον θα ξεκάνουν το ένα το άλλο! Υποθέσεις κάνω, γιατί δεν έχω δει πουθενά τέτοιο πράγμα. Άσε που δε θα μπορείς να κλείνεις μάτι! Ούτε εσύ ούτε οι γείτονες! :wub:

Αν ρίξεις μέσα και δέκα "ανατολίτισες" μάλλον τα κοκορια σου θα τις ξεκάνουν! Αυτά τα ζωντανά δεν έχουν κανένα μέτρο :)

Επιτελους βρηκα καποιον να με καταλαβενει.Δεν θελω αυγααααα.

Τωρα αποτην μεγαλη μου εμπειρια περι κοτετσιων :o καταλαβα οτι μοιαζουν λιγο με τις Αφρικανες , :o γιατι ειχα στην αρχη μεσα 5 κοκορια,επικρατισε ο ποιο βαρβατος και οι αλλοι μοκο,οτε φωνη ουτε λιαλια.Τα τεσσερα κοκορια γινανε κρασατοι,και λεω τωρα να βαλω μονο κοκορια.Γιατι εκει που τα αγωραζω εχει ενα μεγαλο κλουβι μονο με κοκορια (μπορει και 500)και δεν τρεχει τιποτα.

Θα περιμενω να δω.Παντος λεω να το δοκιμασω και για πρωτοποριακους λογους :o

Καλά βρε! Τι σχέση έχει το θέμα σου με αγγελία;;; Μήπως πουλας αβγά :wub:

Μεταφέρω το θέμα στο cafe :)

Καλά βρε! Τι σχέση έχει το θέμα σου με αγγελία;;; Μήπως πουλας αβγά :wub:

Μεταφέρω το θέμα στο cafe :)

Οχι ρε συ δεν πουλαω αυγα,βρηκα και τον μπελα μου.Αρχισαν να μου λενε γιατι δεν μου εφερες αυγα σημερα,αι χασου,και εγω καθωμαι στο μπαλκονι και ρειχνω στα σκηλιαμου μερικα ,παρα να τα δεινω.Θα βγω και φτεχτεις απο πανω

Δε κάνετε και καμιά μεγάλη διαδήλωση εκεί ;;; :)

Δε κάνετε και καμιά μεγάλη διαδήλωση εκεί ;;; :)

:wub::):o

Να δω πότε θα μου μαγειρέψει εκείνον τον κόκορα που έχει "αραχνιάσει" στον καταψύκτη. :)

Aν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, μπορείς να λές ότι τον έχεις να "σητεύει" :o

Δώσε αυγά στο λαό... Αλλιώς θα βγεί ο Πάγκαλος και θα πει ότι τά 'φαγε μόνος του ο kixlidatos :wub: (Sorry για το πολιτικοποιημένο σχόλιο... :) απλό αστείο)

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Το δουλεμα με μετρο και εντος των κανονισμων του φορουμ,γιατι οι συντονιστες θα μας την ριξουν παλι στα αυτια :wub:

Παίρνω την ευθύνη πάνω μου!!! Ρίξτε του δούλεμα άνευ μέτρου και κανονισμών! Ξεκάντε τον :)

Άσχετο με το θέμα σου (και μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω στο θέμα σου) μακάρι να είχαμε όλοι τη δυνατότητα να έχουμε τέτοια προβλήματα! Όσοι την έχουν, είναι πραγματικά ευτυχισμένοι άνθρωποι!

Και τώρα που τελείωσα το spaming.... ρίξτε του στο ψαχνό!!! :)

Δυστυχώς τα γιαούρτια έχουν περισσότερη πέραση!!!

Κιχλιδάτε, μήπως παράγεις και από αυτά!!! :)

Aν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, μπορείς να λές ότι τον έχεις να "σητεύει" :jawdrop:

Δώσε αυγά στο λαό... Αλλιώς θα βγεί ο Πάγκαλος και θα πει ότι τά 'φαγε μόνος του ο kixlidatos :) (Sorry για το πολιτικοποιημένο σχόλιο... :wub: απλό αστείο)

:o:o:o

Παίρνω την ευθύνη πάνω μου!!! Ρίξτε του δούλεμα άνευ μέτρου και κανονισμών! Ξεκάντε τον :rasp:

Άσχετο με το θέμα σου (και μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω στο θέμα σου) μακάρι να είχαμε όλοι τη δυνατότητα να έχουμε τέτοια προβλήματα! Όσοι την έχουν, είναι πραγματικά ευτυχισμένοι άνθρωποι!

Και τώρα που τελείωσα το spaming.... ρίξτε του στο ψαχνό!!! :)

Ακαρδε

:blink::blink::jawdrop:

Δυστυχώς τα γιαούρτια έχουν περισσότερη πέραση!!!

Κιχλιδάτε, μήπως παράγεις και από αυτά!!! :rasp:

Μεσα στο μυαλο μου εισαι.Ψυνω την γυναικα μου να βαλω και μια κατσικα.Δεν κανω πλακα ,αληθεια λεω.Ερχονται δυσκολοι καιροι.

:jawdrop::jawdrop:

Ακαρδε

Δεν είμαι καθόλου άκαρδος. Απλά, όπως και όλων των κατοίκων των πόλεων, με έχει φάει.... Τα μόνα αυγά που ξέρουμε εμείς εδώ πέρα είναι αυτά...

http://www.youtube.com/watch?v=2-0-Z-VJ3n4

Δεν είμαι καθόλου άκαρδος. Απλά, όπως και όλων των κατοίκων των πόλεων, με έχει φάει.... Τα μόνα αυγά που ξέρουμε εμείς εδώ πέρα είναι αυτά...

http://www.youtube.com/watch?v=2-0-Z-VJ3n4

:o:o:o:):wub::)

Εισαι απαιχτος,ειναι φοβερο :blink:

ειναι φοβερο :)

Το'χεις δοκιμάσει κι εσύ, ε? Εμένα με χαλάει η συσκευασία. Δεν είναι βολικό να το κουβαλάς στη τσέπη. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πέσεις στην ανάγκη του. Κι όπως πάμε το θέλουμε όλο και περισσότερο!

Το'χεις δοκιμάσει κι εσύ, ε? Εμένα με χαλάει η συσκευασία. Δεν είναι βολικό να το κουβαλάς στη τσέπη. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πέσεις στην ανάγκη του. Κι όπως πάμε το θέλουμε όλο και περισσότερο!

:):wub::)

Δεν βαριεσαι ολα μια συνηθεια ειναι,εδω τοσα πραγματα τρωμε και δεν βγαζουμε οτε ενα αχχχχχχ

συγνωμη ρε παιδια αλλα εσεις στην επαρχια το προβλημα σας ειναι οτι πατε στους γονεις σας και εχουν κοτες και σας δινουν αυγα και δεν εχεται τι να τα κανετε; εγω πιστευω οτι εισαστε πολυ τυχεροι για ελατε να μεινεται στην αθηνα κανα τριμηνο να δειτε την σχιζοφρενεια που επικρατει και μετα θα πειγαινεται στους γονεις σας και μια χαρα θα συνενογιεσται με τις κοτες παρα με τους ανθρωπους στην μεγαλουπολη.

υπαρχει πιο υγιεινο απο ενα αυγο φρεσκο ημερας;τιγκα στην πρωτεινη ειναι.τι να πω μακαρι τετοιο προβλημα να ειχα και εγω.

συγνωμη ρε παιδια αλλα εσεις στην επαρχια το προβλημα σας ειναι οτι πατε στους γονεις σας και εχουν κοτες και σας δινουν αυγα και δεν εχεται τι να τα κανετε; εγω πιστευω οτι εισαστε πολυ τυχεροι για ελατε να μεινεται στην αθηνα κανα τριμηνο να δειτε την σχιζοφρενεια που επικρατει και μετα θα πειγαινεται στους γονεις σας και μια χαρα θα συνενογιεσται με τις κοτες παρα με τους ανθρωπους στην μεγαλουπολη.

υπαρχει πιο υγιεινο απο ενα αυγο φρεσκο ημερας;τιγκα στην πρωτεινη ειναι.τι να πω μακαρι τετοιο προβλημα να ειχα και εγω.

Ο τιτλος που εβαλα αντικατοπτριζει απολυτα τον προβληματισμο σου φιλε μου.Ετσι οπως τα λες ειναι.Μεχρι πριν 10 χρονια η επαρχεια ηταν μειονεκτημα,τωρα καιρος ειναι,να αναθεωρησουμε και εμεις καποια πραγματα,και να προσγειωθουμε στην πραγματικοτητα,και να μην θελουμε ολοι να γινουμε golden boys,και να δουμε το μελλον μας και στην επαρχια.Η επαρχια για νεους και εργατικους ανθρωπους,

σε λιγα χρονια θα εχει πολλες ευκαιριες.

Αντε πρωι πρωι σοβαρεψα και δεν μου αρεσει. :)

Τελικα ρε παιδια να βαλω σκετο ΚΟΚΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αυτος,δηλ.εγω, στον χαβατου :wub::):o

Η καλύτερη παρέα είναι η ανδροπαρέα ! :)

Η καλύτερη παρέα είναι η ανδροπαρέα ! :)

:wub::)

Γελας εσυ,αλλα μου αλλαξες κατηγορια και δεν μπορω να βρω λυση στο φλεγον θεμα μου.

Να βαλω μονο κοκοριαααααα

Τωρα βεβαια θα μου πεις δεν μας ....... με τα κοκοριασου,αλλα εγω θελω να ξερω,να βαλω μονο

κοκοριααααα

Βάλε κι έξω από το κοτέτσι κι επιγραφή neon "Blue Oyster Bar"

Με τόσα πούπουλα εκεί μέσα, της ανωμαλίας θα γίνεται!

Και μετα σε βλεπω να διοργανωνεις διαγωνισμο ομορφιας κόκορα!!!

Βεβαια.... αν αρχισουν να ασχολουνται και οι κοκκομες με την ομορφια.... θα καταλήξεις με κοτες!! :)

:):wub::)

την εχω δει την ταινια,λες να κολλησω κανα κουσουρι :o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...