xaris12 11 Οκτωβρίου 2006 #1 Share 11 Οκτωβρίου 2006 καλησπερα παιδια.χριαζομαι την βοηθεια σας.εχω 2 congo tatra τα οποια μου εχουν παρουσιασει ενα ασπρο ματι ελαφρος εξογκωμενο.τι ειναι αυτο και πως αντιμετοπιζετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 11 Οκτωβρίου 2006 #2 Share 11 Οκτωβρίου 2006 Δες εδω: http://www.aquazone.gr/index.php?pid=12 και εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=117 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaris12 11 Οκτωβρίου 2006 Author #3 Share 11 Οκτωβρίου 2006 αποτι διαβασα μαλον ειναι Cloudy Eye αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι θεραπεια να κανω για τα ψαρια μου.και επισεις μαλον δεν ειναι κολιτικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 11 Οκτωβρίου 2006 #4 Share 11 Οκτωβρίου 2006 Θα τους κανεις αλλαγη νερου καλη και μετα θα τους ριξεις μελαφιξ για μια βδομαδα. Αν σε 3 μερες δεν καλητερεψει τα ξαναλεμε για αλλαγη θεραπειας. Αν εχεις ανθρακα στο φιλτρο σου θα τον βγαλεις Περιμενουμε νεα Καλη επιτυχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaris12 13 Οκτωβρίου 2006 Author #5 Share 13 Οκτωβρίου 2006 δυστηχος το ενα δεν το προλαβα.εκανα μια μεγαλη αλαγη νερου και εβαλα μελαφιξ.αυτο που παρατηρησα ηταν οτι ολα τα ψαρια μου ειχαν περιεργη σημπεριφορα.τα μολι ειχαν κατσει πανω σε ενα φυτο και ηταν σαν νεκρα(ευτηχος κουνιοταν το στομα τους),τα σκαλαρια μου δεν ειχαν (ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ)ωρεξη για φαι,το τιγρακι ετρεχε σαν τον σπιντι γκονζαλες,και το congo tetra πηγε και κρυφτηκε.ειναι νορμαλ αυτεσ οι συμπεριφορες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 14 Οκτωβρίου 2006 #6 Share 14 Οκτωβρίου 2006 Μετράς τιμή του pH στο νερό που βάζεις για να μην έχεις μεγάλες διαφορές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 14 Οκτωβρίου 2006 #7 Share 14 Οκτωβρίου 2006 Αεραντλια τους εχεις; Πες μας αν υπαρχουν αλλαγες στην εμφανιση των ψαριων σου εκτος απ την συμπεριφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος