Jump to content

Τιμη Κερατοφυλλου

Recommended Posts

Καλησπερα σκεφτομαι να φυτεψω το ενυδρειο. Απο Τεταρτη λεω να ριξω μια ματια στα πετ-σοπ.

Ενα κερατοφυλλο μεσσαιου μεγεθους ποσο κοστιζει πανω-κατω??

Καλησπερα σκεφτομαι να φυτεψω το ενυδρειο. Απο Τεταρτη λεω να ριξω μια ματια στα πετ-σοπ.

κερατοφυλλο το εχω δει τσιμπημένο σε πολλα μαγαζια εχω δει με 70 λεπτα ενα μεγαλο ματσακι

και 7 ευρω 5-6 ματσακια αλλα δεν τα πουλουσαν ξεχωριστα

ολο και καποιον θα βρεις να σου δωσει αν εισαι κοντα σε μενα προσφερομαι

Αμπελοκηπους

τωρα διαβασα τον νομο :S

Έγινε επεξεργασία - retard20

χαχαχαχα! ευχαριστω αδερφε για την προθυμια , αλλα ειμαι γυρω στα 500χλμ νακρια!!!

οταν λες τσιμπιμενες? πανω-κατω-δεξια-αριστερα ποσο? :)

χαχαχαχα! ευχαριστω αδερφε για την προθυμια , αλλα ειμαι γυρω στα 500χλμ νακρια!!!

οταν λες τσιμπιμενες? πανω-κατω-δεξια-αριστερα ποσο? :)

εκανα edit

δεν κανει τιποτα

εχω παρει με 5 ευρω εχω δει με 70 λεπτα

και εχω δει παλι με 7 ευρω αναλογα την ποσοτητα το μαγαζι διαφορα...

πιστευω θα βρεις καποιον συνχομπιστα να σου δωσει

Έγινε επεξεργασία - retard20

για κερατοφυλλο μην αγορασεις σιγουρα καποιος θα εχει να σου δωσει

ok ρε παιδες θα ψαξω μπας και βρω κανεναν να μουδωσει αλλιως αγοραζω ενα ματσακι (το πολυ 5 ευρω με μια καλη ερευνα αγορας :)) και το αφηνω στο ενυδρειο να πολλαπλασιαστει! ευκολα δεν πολ/ζεται?

ok ρε παιδες θα ψαξω μπας και βρω κανεναν να μουδωσει αλλιως αγοραζω ενα ματσακι (το πολυ 5 ευρω με μια καλη ερευνα αγορας :)) και το αφηνω στο ενυδρειο να πολλαπλασιαστει! ευκολα δεν πολ/ζεται?

δεν θα εχεις τι να το κανεις.... :wub:

παρα πολυ ευκολα

5 ευρω για κερατοφυλλο δεν αξιζει παρε κανενα αλλο φυτο κερατοφυλλο σιγουρα θα βρεις.πριν με τον αμαζονιο ειχα πολυ πραγμα. :)

γουστααααρω φυτο που αναπτυσεται ευκολα!

πριν κανα 2-3 χρονια επιχειρησα να βαλω ζωντανο φυτο κ εβαλα ΜΟΝΟ μια ριζα Microsorum pteropus Narrow οπου οι ριζες του ηταν ψιλοσαπιες...τελοσπαντων το φυτακι εμεινε ζωντανο αλλα δεν μεγαλωνε σχεδον καθολου...με ειχαν σπασει τα νευρα κ ξενερωσα με τα αληθινα :wub:

αλλα τωρα θα το γεμισωωωω!! :)

• 4 weeks later...

το γουγουλαρα κ μου αρεσε το φυτο αλλα δεν το βρηκα σε κανενα απο τα πετσοπ που ξερω. τα κερατοφυλλα ο αστακος τα τρωει? αν οχι θα ηθελα να μου δωσει καποιος. απο θεσσαλονικη ειμαι, κορδελιο.

Έγινε επεξεργασία - tixo-tixo

Aγορασα σε καλη τιμη εδω στην αθηνα 30 λεπτα το κλάδεμα....

τι μπελάς και αυτό το κερατοφυλο!! σαν μανιτάρι ξεφυτρώνει!! θα το κλάδεψα 10 φορές αυτον το μηνά!!! μελετημένο!! 2cm την μέρα μεγαλώνει!!

τι μπελάς και αυτό το κερατοφυλο!! σαν μανιτάρι ξεφυτρώνει!! θα το κλάδεψα 10 φορές αυτον το μηνά!!! μελετημένο!! 2cm την μέρα μεγαλώνει!!

Αγόρα 3 κομμάτια πριν μερικές μέρες. Είπα να πάρω λίγα και αν δω ότι χρειάζομαι άλλα να ξαναπάω να αγοράσω. Έλα ντε που δεν ήξερα με τι ρυθμό μεγαλώνουν :)

Αγόρα 3 κομμάτια πριν μερικές μέρες. Είπα να πάρω λίγα και αν δω ότι χρειάζομαι άλλα να ξαναπάω να αγοράσω. Έλα ντε που δεν ήξερα με τι ρυθμό μεγαλώνουν :)

Για να καταλάβεις έχω βγάλει έξω σε κουβα 40 λίτρων πριν 4 μέρες καμια πεντάρια κλαδέματα και τώρα είναι φίσκα στην επιφάνεια .Επιχείρηση σκέφτομαι :)

Αλλα χωρίς πλακα,Αυτό το φυτό στο ενυδρείο χρειάζεται συνεχεια να κόβετε και να το φροντίζεις.αν θες συνεχεια να είναι πράσινο και όχι κίτρινο!

το γουγουλαρα κ μου αρεσε το φυτο αλλα δεν το βρηκα σε κανενα απο τα πετσοπ που ξερω. τα κερατοφυλλα ο αστακος τα τρωει? αν οχι θα ηθελα να μου δωσει καποιος. απο θεσσαλονικη ειμαι, κορδελιο.

Με τον αστακο ξεχνα τα φυτα και απολαυσετον σκετο :)

Αλλα χωρίς πλακα,Αυτό το φυτό στο ενυδρείο χρειάζεται συνεχεια να κόβετε και να το φροντίζεις.αν θες συνεχεια να είναι πράσινο και όχι κίτρινο!

Επειδί δεν είμαι γνώστης του θέματος φυτών. Όταν κιτρινήσουν τα φύλλα τα αφαιρούμε?

Επειδί δεν είμαι γνώστης του θέματος φυτών. Όταν κιτρινήσουν τα φύλλα τα αφαιρούμε?

Κοίτα...εμενα μου είπαν να τα αφαιρώ από το συγκεκριμένο φυτό επειδή λόγο τις ταχείας ανάπτυξης του καλύτερα να αφαιρούνται αφού σύντομα θα φυτρώσουν καινούργια και πιο πράσινα..άρα ποιος ο λόγος να κρατάω τα αδύνατα κιτρινισμένα κομμάτια δεξιά αριστερά.. :)

Ξέρει κανείς για ποιό λόγο μπορεί να κιτρινίζουν τα φύλλα?

Ξέρει κανείς για ποιό λόγο μπορεί να κιτρινίζουν τα φύλλα?

στα πλείστα φυτά το κιτρίνισμα ευθύνεται η έλλειψη σιδήρου.

πιο συχνά παρατηρείται στές "ανουβιες" κατά την εμπειρία μου.

Ίσως να συμβαίνει κλαι σε μένα. Η αλήθεια είναι πως είχα παραμελήσει την λιπανση των φυτών τους τελευταίους μήνες.

Ίσως να συμβαίνει κλαι σε μένα. Η αλήθεια είναι πως είχα παραμελήσει την λιπανση των φυτών τους τελευταίους μήνες.

Φιλε!! ένα θα σου πω!! έχει 1 μηνα βάζω αυτό στην φωτό το Sera "φλορενα" και ida τρελοί ανάπτυξη!! μέχρι και οι "ανουβιες" μου βγάλαν καινούργια φιλα!! ποσο μάλλον το "κερατοφιλο"!!

03250%20sera-florena.jpg

• 1 year later...

ένα με δύο μάτσα είναι μια χαρα

• 4 months later...

καλησπερα ειμαι καινουργιος στο φορουμ συγχαρτηρια για την πολυ καλη δουλεια που κανετε εδω παιδια.... θελω τη βοηθεια σας... ειμαι απο Κρητη Ηρακλειο ...υπαρχει καποιο site να αγορασω κερατοφυλλο για on line αγορα εννοω.

σας ευχαριστω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...