chris z3 28 Μαρτίου 2011 #26 Share 28 Μαρτίου 2011 Καποιο ψαρακι εκανε την αρχη και ξεκινησε να νεκρωνει ο ιστος..θα βγαλει καποια βλεννα ως αντιδραση και στη συνεχεια πιθανα να επουλωθει... Μηπως παρατηρησες καμια περιεργη κινηση απο ψαρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 29 Μαρτίου 2011 #27 Share 29 Μαρτίου 2011 Να πω οτι εχω δει το συγκεκριμενο puffer σε full στοκ reef ενυδρειο. Και με σκληρα και με μαλακά. Εγώ είμαι αυτός. Το puffer υπάρχει στο ενυδρείο εδώ και 4 χρόνια. Δεν το θεωρώ προβληματικό ψάρι. Το ότι ασχολείται λίγο για μία μέρα με ένα νέο κοράλλι που θα μπει δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα. Εξ' άλλου το κάνουν και ένα σωρό άλλα ψάρια. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση σίγουρα δεν είναι το puffer . Νίκο με τον φωτισμό έχεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα λόγω διαστάσεων του ενυδρείου. Ακόμα και για ένα σαρκόφυτο ή ένα bubble. (Το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είναι μάλλον από φωτισμό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 31 Μαρτίου 2011 Author #28 Share 31 Μαρτίου 2011 (edited) Το σαρκοφυτο δειχνει να επουλωνεται. Ολα δηλαδη αρχιζουν να βαινουν καλώς. Το valentini ειναι ακομα σε τιμωρια. Καναμε μια συζητηση σημερα και μου υποσχεθηκε να κατσει φρονιμος. Οπότε μαλλον αυριο θα επιστρεψει στο main tank. Bεβαια, επιμενει πως εκεινο δεν εκανε τίποτα. Οπότε αθωώνεται λόγο αμφιβολιών. Ομως θα ειναι υπο παρακολουθηση. Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2011 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 1 Απριλίου 2011 #29 Share 1 Απριλίου 2011 Λυπαμε το σαρκοφυτο και ειναι πανεμορφο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Απριλίου 2011 Author #30 Share 1 Απριλίου 2011 Οπως βλεπετε και στην παρακατω φωτογραφια το Σαρκόφυτο σχεδον επουλώθηκε πλήρως. Ομως ακομα ψαχνω να βρω τον ενοχο. Μηπως ειναι αυτος στην παρακατω φωτογραφία?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 1 Απριλίου 2011 #31 Share 1 Απριλίου 2011 Μη ρωτας. Σκοπια αμεσως Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 11 Απριλίου 2011 Author #32 Share 11 Απριλίου 2011 (edited) Οπως βλέπετε το σαρκοφυτο εχει θεραπευτεί πλήρως!! Και πλεον ανοιγει τελείως!! Ο ενοχος ακομα καταζητείται!! Έγινε επεξεργασία 11 Απριλίου 2011 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος