GXSARA 28 Μαρτίου 2011 #1 Share 28 Μαρτίου 2011 Τωρα γυρισα απο την δουλεια,και ειπα να ριξω μια ματια στο ενυδρειο μου.το φως δεν ειχε αναψει ακομα.και ειδα κατι σαν σκουλήκι ψιλο περιπου 7 εκατοστα εξω απο τον αραγωνιτη.δεν ξερω χρωμα μου φανηκε γκρι, μαυρο κατι τετοιο.ηταν ψιλοσκοτεινα κουνιοτανε . 6και 25 αναψε το φως το πειραν γραμμη οι αφρικανες και αρχισαν και το τσιμπαγανε το κοψανε το φαγανε και ενα κομμάτι ξαναμπηκε μεσα.δεν προλαβα να βγαλω φωτο.τον αραγωνιτη τον επλενα μια βδομάδα και με χλωρινη και μετα αντιχλωριο ξεβγαλμα παρα πολλες φορες και στεγνωμα γιατι ηταν απο θαλασσινο.και το αλλο που βλεπω ειναι οτι μαλλον βρισκονται κομματακια βραχου απο θαλλασινο στον αραγωνιτη γιατι εχουν αρχισει και κοκκινηζουν μερικα κομματακια.λετε να κανω θαλλασινο αφρικανικο ριχνω και ενυδρειακο αλατι για την σκληρότητα και για τα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 28 Μαρτίου 2011 Author #2 Share 28 Μαρτίου 2011 τι μπορει να ειναι? κανα σκουληκι απο θαλασσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 28 Μαρτίου 2011 #3 Share 28 Μαρτίου 2011 Σε βλέπω αύριο ξημερώματα να φυλάς καραούλι με φωτογραφική για το τέρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 28 Μαρτίου 2011 Author #4 Share 28 Μαρτίου 2011 Σε βλέπω αύριο ξημερώματα να φυλάς καραούλι με φωτογραφική για το τέρας ετσι βλεπω και εγω. παλι καλα που βγηκε πισω απο ενα μικρο βραχακι και το πηρα χαμπαρι.τωρα εχει κλειση το φως αλλα τιποτα δεν βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος