grigoros 28 Μαρτίου 2011 #1 Share 28 Μαρτίου 2011 Γειά σας, έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το εξωτερικό φίλτρο της Sera fit bioactive 250+UV που αγόρασα απο e-shop της Γερμανίας τον προηγούμενο Φεβρουάριο, έχω διαρροή απο την φλάντζα που βρίσκεται ανάμεσα στο κυρίως μέρος και στο δοχείο με αποτέλεσμα να το έχω κλείσει απο χτες το βράδυ και να μην καθαρίζεται αυτή την στιγμή το ενυδρείο μου, έχω στείλει email στο κατάστημα απο όπου το πήρα και αυτοί με παρέπεμψαν στο site της Sera, προσπαθώ να τους στείλω email αλλά μου βγάζει error συνέχεια, χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια κάποιου μέλους αν γνωρίζει, ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 28 Μαρτίου 2011 #2 Share 28 Μαρτίου 2011 Μίλησε με την εταιρεία η οποία αντιπροσωπεύει την Sera στη χώρα μας PETLINE Α.Ε.Ε. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Διεύθυνση : Παπαρρηγοπούλου 21 T.K. : 15343 Τηλέφωνο : 2106082104-5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 28 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 28 Μαρτίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, θα επικοινωνήσω αμέσως μαζί τους, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος