dimos 28 Μαρτίου 2011 #1 Share 28 Μαρτίου 2011 καλως σας βρηκα με λενε Δημο και ειμαι αρχαριος σχετικα με τα ενυδρεια ασχολουμε μολις ενα χρονο και εχω στην κατοχη μου αυτη την στιγμη δυο ενυδρεια ενα 60 και 120 λιτρων με αγγελοψαρα και οσκαρ . ειμαι στην διαδικασια και φτιαχνω αυτη τη στιγμη ενα ενυδρειο 300 λιτρων οπου και θα μετακομισουν τα δυο μου οσκαρ το οποιο σκοπευω να το διακοσμησω με μερικα φυτα χαμηλης απαιτησης ,βραχους και δυο ριζες που εχω αγορασει . περιμενω τα σχολια σας αλλα και την καθοδηγηση σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 28 Μαρτίου 2011 #2 Share 28 Μαρτίου 2011 Καλως όρισες Δήμο,οτιδήποτε απορίες εχεις μη διστάσεις να μας τις εκφρασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 28 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 28 Μαρτίου 2011 Καλως όρισες Δήμο,οτιδήποτε απορίες εχεις μη διστάσεις να μας τις εκφρασεις. θελω να εκφρασω την σκεψη μου για το νεο μου ενυδρειο και να μου πειτε αν πρεπει να κανω κατι διαφορετικα λοιπον αρχιζω. Τους βραχους που θα βαλω του εχω μαζεψει απο το χωριο μου ειναι "στουρναρι" ετσι τις λεμε εμεις , τους εχω πλυνει πολυ καλα και τους ειχα βαλει και κανα δυο μερες να τους απολυμανω σε νερο με αλατι , τα δυο ξυλα που εχω αγορασει απο μαγαζι μου ειπαν να τουσ βαλω σε νερο για καμια δεκαρια μερες και να αλλαζω το νερο καθε μερα για να φυγει το χρωμα . και οσο αφορα το υποστρωμα εχω αυτη τη στιγμη στο σπιτι αμμο θαλλασης αμμο ποταμισιο αλλα προβληματιζομαι πιο και αν θα βαλω τιποτα απο αυτα η θα αγορασω απο μαγαζι .επισης σκεφτομαι να φυτεψω μερικα φυτα χαμηλησης απαιτησης π.χ anubia Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 28 Μαρτίου 2011 #4 Share 28 Μαρτίου 2011 καλως ορισες και απο μενα. ανοιξε ενα θεμα στην αναλογη κατηγορια για να παρεις πιο ευκολα βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 28 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 28 Μαρτίου 2011 σε ποια κατηγορια πρεπει να παω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 28 Μαρτίου 2011 #6 Share 28 Μαρτίου 2011 Αν το ενυδρείο που προετοιμάζεις είναι για τα όσκαρ, άνοιξε ένα θέμα στις κιχλίδες Αμερικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 28 Μαρτίου 2011 Author #7 Share 28 Μαρτίου 2011 ναι για τα οσκαρ ειναι ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts