Jump to content

Co2 για 250 λιτρα

liano24

Recommended Posts

Εχω ανοιξει ηδη θεμα για το ενυδρειο μου αλλα επειδη ειναι καπως μεγαλο και κρυμμενο το ερωτημα το ξεχωριζω απο τα υπολοιπα θεματα που με απασχολουθσαν καθως ξεμπερδεψα απο εκεινα,οποτε ξαναρωταω.

Υπαρχει κατι που να μου προτεινετε οσον αφορα το co2 για τα 250 λιτρα?Στα υποψιν θα ειναι πυκνοφυτεμενο..

Εχω ανοιξει ηδη θεμα για το ενυδρειο μου αλλα επειδη ειναι καπως μεγαλο και κρυμμενο το ερωτημα το ξεχωριζω απο τα υπολοιπα θεματα που με απασχολουθσαν καθως ξεμπερδεψα απο εκεινα,οποτε ξαναρωταω.

Υπαρχει κατι που να μου προτεινετε οσον αφορα το co2 για τα 250 λιτρα?Στα υποψιν θα ειναι πυκνοφυτεμενο..

Φιλε μου νομιζω οτι για 250 λιτρα θα πρεπει να πας σε συστημα με μπουκαλα,δεν νομιζω να κανει δουλεια το diy για τοσο πολλα λιτρα..εκτως και αν φτιαξεις σε κανενα 4λιτρο μπουκαλα αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος αν θα κανεις δουλεια..

Μπουκάλα δίκιλη ή πεντάκιλη

με μανόμετρο, βελονοειδή, μαγνητική, μετρητή φυσαλίδων και διαχυτήρα. Κλασικά δηλαδή.

Αν θέλεις βάζεις ρυθμιστή ph για το ανοιγμα κλείσιμο της μαγνητικής ή απλά να ενεργοποιείται με τα φώτα.

Δεν νομίζω ότι θα κάνεις δουλειά με DIY.

Μπουκάλα δίκιλη ή πεντάκιλη

με μανόμετρο, βελονοειδή, μαγνητική, μετρητή φυσαλίδων και διαχυτήρα. Κλασικά δηλαδή.

Αν θέλεις βάζεις ρυθμιστή ph για το ανοιγμα κλείσιμο της μαγνητικής ή απλά να ενεργοποιείται με τα φώτα.

Δεν νομίζω ότι θα κάνεις δουλειά με DIY.

Καταρχιν ευχαριστω για την βοηθεια.Εχω παρει τιμες για ετοιμα συστηματα και δεν παιφτουν κατω απο 180,με τον τροπο που το λες φανταζομαι εννοεις οτι μπορω να τα παρω κομματι-κοματι για φθηνοτερα..Μπουκαλα μπορω να παρω απο μαγαζι με αερια?Δεν ξερω αν εχουν διοξειδιο,ενα μανομετρακι μπορω να βρω στο εμποριο,μετρητη φυσαλιδων κ διαχυτηρα μονο σε ενυδρειακα ειδη.Βελανοειδη και μαγνητικη δεν ξερω καν τι ειναι που θα τα βρω και πως γινονται οι ενωσεις,αν μπορει καποιος φιλος ας βοηθησει και με pm αν προκειται να μου προτεινει καταστηματα

Μαγνητική είναι η βαλβίδα που κλείνει και ανοίγει ώστε να παρέχουμε CO2 στο ενυδρείο μας. Τι συνδέουμε με το χρονοδιακόπτη που έχουμε και τα φώτα ώστε να ανοίγει μαζί με αυτα την παρόχη Co2 προς το ενυδρείο.

Για το άλλο, ο φίλος θα εννοούσε μάλλον βαλβίδα ανεπιστροφής. Αυτή επιτρέπη την πορεία του Co2 μόνο προς μια κατεύθυνση ώστε όταν θα κλείνει η παροχή να μην τραβάει νερό προς τα "πίσω"...

Πάντως μπουκάλα μπορείς να βρείς και σε καταστήματα με αέρια ή με πυρασφάλεια. Όπως και μανόμετρα. Μαγνητική βαλβίδα καλό θα ήταν να την αγοράσεις απευθείας από ένα μαγαζί με ενυδρειακά προϊόντα. Πάντως το πακέτο τον 180 ευρώ δεν θα σου κοστίσει λιγότερο απο 150 ευρώ αν τα αγοράσεις όλα ξεχωριστά. Τουλάχιστον στο pet shop θα σου πουν και 2-3 πραγματάκια...

εγω που το εψαξα στον πειραια μπουκαλα μανομετρα χωρισ βελονοειδη βρηκα 110 κανα 45αρη για μαγνητικη χωρια τον διαχυτηρα ανεπιστροφης την βελονοειδη κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...