kuriakos 28 Μαρτίου 2011 #1 Share 28 Μαρτίου 2011 εχω ενα ενυδρειο 200 λτ και εχω πολλα γκαπυ εβαλα 2 χρυσοψαρα και 1 κογκολεζο λετε να εχω προβλημα?το ενυδρειο ειναι φυτεμενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 28 Μαρτίου 2011 #2 Share 28 Μαρτίου 2011 φίλε μου τα ψάρια σου δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Καλύτερα να κρατήσεις μόνο τα guppy μόνα τους. Τα χρυσόψαρα θέλουν διαφορετικές θερμοκρασίες και θα σου κυνηγάνε και τα guppy, ιδίως τα νεαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuriakos 28 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 28 Μαρτίου 2011 ΑΠΛΑ ΛΙΠΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΚ ΤΗΑ ΤΑ ΔΩΣΟ ΣΕ ΑΛΟΝ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 28 Μαρτίου 2011 #4 Share 28 Μαρτίου 2011 Σε όσα σου είπε ο φίλος akkornteon πρόσθεσε επίσης ότι αν κρατήσεις τα χρυσόψαρα το ενυδρείο σου θα πάψει να είναι φυτεμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 28 Μαρτίου 2011 #5 Share 28 Μαρτίου 2011 Σε όσα σου είπε ο φίλος akkornteon πρόσθεσε επίσης ότι αν κρατήσεις τα χρυσόψαρα το ενυδρείο σου θα πάψει να είναι φυτεμένο Αναλογα,υπαρχουν φυτα που δεν τα τρωνε τα χρυσοψαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 28 Μαρτίου 2011 #6 Share 28 Μαρτίου 2011 Σίγουρα υπαρχουν φυτά που δεν τα τρώνε τα χρυσόψαρα, αλλά οπως ξέρεις έχουν δική τους αποψη για το aquascape του ενυδρέιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος