john231 28 Μαρτίου 2011 #1 Share 28 Μαρτίου 2011 παιδιά σε λίγο καιρό θα ξανά κάνω το ενυδρείο μου από την αρχή με ολόκληρη την διαδικασία όπως πχ να περιμένω να στρωθεί και γενικά μέχρι που να είναι έτοιμο. Λοιπόν έχω σκεφτεί τη φυτά θα βάλω αλλά θα ήθελα να με προτείνετε τι ψαριά να βάλω (εκτός από τα νέον) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 28 Μαρτίου 2011 #2 Share 28 Μαρτίου 2011 Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου φίλε μου? Εσένα ποια σου αρέσουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Μαρτίου 2011 #3 Share 28 Μαρτίου 2011 Επεισης θελεις να μπεις στη διαδηκασια να κανεις επεξεργασια στο νερο σου η θες να βαζεις απλα νερο βρυσης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
john231 28 Μαρτίου 2011 Author #4 Share 28 Μαρτίου 2011 λοιπον τα λιτρα του ενυδρειο μου ειναι 85 κσι θα βαλω νερο βρηυσης απλα θα βαλω και αντιχλοριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Μαρτίου 2011 #5 Share 28 Μαρτίου 2011 λοιπον τα λιτρα του ενυδρειο μου ειναι 85 κσι θα βαλω νερο βρηυσης απλα θα βαλω και αντιχλοριο Καλα αντιχλωριο θα βαλεις σιγουρα,απλα ρωτησα αν θες να μπεις στη διαδηκασια να χαμηλωσεις τις σκληροτητες του νερου σου.Αφου θελεις απλα βρυσης τοτε πας σε ζωοτοκα νομιζω σ αυτα τα λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
john231 28 Μαρτίου 2011 Author #6 Share 28 Μαρτίου 2011 λοιπον τα λιτρα του ενυδρειο μου ειναι 85 κσι θα βαλω νερο βρηυσης απλα θα βαλω και αντιχλοριο α οχι δεν θα αλαξω τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Μαρτίου 2011 #7 Share 28 Μαρτίου 2011 α οχι δεν θα αλαξω τιποτα Οπωτε εισαι για ζωοτοκα μαλλον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john231 28 Μαρτίου 2011 Author #8 Share 28 Μαρτίου 2011 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 28 Μαρτίου 2011 #9 Share 28 Μαρτίου 2011 Τι μετρήσεις βγάζει το νερο της βρυσης σου;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.sl 28 Μαρτίου 2011 #10 Share 28 Μαρτίου 2011 τα ψαρια της μαλαουη δεν χρειαζονται aρκετα σκληρο νερο?? το νερο της βρυσης δεν εχει αρκετη σκληροτητα για τετοια ψαρια?? Υ.Σ. ειναι αρκετα νεβραστενικα αυτα τα ψαρακια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
john231 28 Μαρτίου 2011 Author #11 Share 28 Μαρτίου 2011 δυστηχώς δεν είδα τις μετρησεις εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 28 Μαρτίου 2011 #12 Share 28 Μαρτίου 2011 δυστηχώς δεν είδα τις μετρησεις εχεις Δεν το κατάλαβα το παραπάνω Μετρήσεις έχεις ;;; Τα ψάρια της Malawi δεν κάνουν για 85λ αλλα της Tanganiyka κάποια είδη μπαίνουν αν τα βρεις Προηποθεση σωστό aquaspace Πες μας μετρήσεις αν έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.sl 28 Μαρτίου 2011 #13 Share 28 Μαρτίου 2011 αα δεν το λεω για εμενα ρε! απλα δινω ιδεα να βαλεις κιχλιδες της μαλαουη που χρειαζονται σκληρο νερο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 28 Μαρτίου 2011 #14 Share 28 Μαρτίου 2011 Και γω λέω πιο πάνω ότι στα λίτρα αυτά δεν μπαίνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.sl 28 Μαρτίου 2011 #15 Share 28 Μαρτίου 2011 εππ δεν ειδα οτι απαντησες bbeta μαλλον οσο εγραφα εσυ απαντησες!! εν πασει περιπτωσει εχεις δικαιο για την μαλαουη ειναι μικρο δεν ειχα προσεξει οτι ειναι 85λτ! αλλ οτι και να λεμε φιλε john123 "the choice is yours" οπως λεει κ ο Jigsaw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
john231 29 Μαρτίου 2011 Author #16 Share 29 Μαρτίου 2011 εππ δεν ειδα οτι απαντησες bbeta μαλλον οσο εγραφα εσυ απαντησες!! εν πασει περιπτωσει εχεις δικαιο για την μαλαουη ειναι μικρο δεν ειχα προσεξει οτι ειναι 85λτ! αλλ οτι και να λεμε φιλε john123 "the choice is yours" οπως λεει κ ο Jigsaw! ευχαριστω που απαντησες αλλα θα προσπαθησω να αποφιγω τις κιχλιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
john231 29 Μαρτίου 2011 Author #17 Share 29 Μαρτίου 2011 (edited) Δεν το κατάλαβα το παραπάνω Μετρήσεις έχεις ;;; Τα ψάρια της Malawi δεν κάνουν για 85λ αλλα της Tanganiyka κάποια είδη μπαίνουν αν τα βρεις Προηποθεση σωστό aquaspace Πες μας μετρήσεις αν έχεις οπσ συγνωμη απλα βιαζομουν και το έγραψα γρήγορα το μήνυμα και δεν ειδα τι εγραψα ε μετρησεις δεν εχω Έγινε επεξεργασία 29 Μαρτίου 2011 - john231 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος