GXSARA 27 Μαρτίου 2011 #1 Share 27 Μαρτίου 2011 Τα ψαρια γενικα δεν εχουν την αισθηση του φαγητου?δηλαδη τρωνε μεχρι να σκασουν? Δεν εχουν μνημη?εχω ακουσει οτι η μνημη τους κραταει για ενα λεπτο αλλα δεν ξερω αμα ειναι αληθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 27 Μαρτίου 2011 #2 Share 27 Μαρτίου 2011 Τα ψαρια εχουν μνημη,ειναι μυθος οτι δεν εχουν... Εχουν την αισθηση του φαγητου,μερικα ειδη ψαριου οπως τα χρυσοψαρα λογω των ιδιαιτεροτητων τους τρωνε σχετικα μεγαλες ποσοτητες τροφης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 28 Μαρτίου 2011 #3 Share 28 Μαρτίου 2011 (edited) Τα ψαρια γενικα δεν εχουν την αισθηση του φαγητου?δηλαδη τρωνε μεχρι να σκασουν? Δεν εχουν μνημη?εχω ακουσει οτι η μνημη τους κραταει για ενα λεπτο αλλα δεν ξερω αμα ειναι αληθεια. Tο οτι τρωνε ακαταπαυστα και μεχρι να σκασουν, δε σημαινει οτι ΔΕΝ εχουν νοημοσυνη. Το ιδιο κανω κι εγω. Λες να ξεχναω καθε λεπτο?? Έγινε επεξεργασία 28 Μαρτίου 2011 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 28 Μαρτίου 2011 Author #4 Share 28 Μαρτίου 2011 Tο οτι τρωνε ακαταπαυστα και μεχρι να σκασουν, δε σημαινει οτι ΔΕΝ εχουν νοημοσυνη. Το ιδιο κανω κι εγω. Λες να ξεχναω καθε λεπτο?? ξεχνας? και γιατι τρωνε ασταματητα? δεν θυμουνται οτι φαγανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΕΤΡΟΣ 2 28 Μαρτίου 2011 #5 Share 28 Μαρτίου 2011 ΤΑ ψαρια αντιθετως με τα πουλια τρωνε μεχρι σκασμου.Γιατι? Ειναι προικισμενα απο την Φυση οταν βρουν τροφη να φανε γιατι μπορει να παρασουν μηνες-υπερβολη- χωρις να βρουν τροφη. Μνημη εχουν.Οσοι εχουν ΔΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ξερουν..... Πετρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 28 Μαρτίου 2011 #6 Share 28 Μαρτίου 2011 ξεχνας? και γιατι τρωνε ασταματητα? δεν θυμουνται οτι φαγανε? Δεν ξεχναω.... αλλα τρωω ασταματητα!!! Κι ας θυμαμαι οτι εφαγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratigos24 10 Απριλίου 2011 #7 Share 10 Απριλίου 2011 Δεν ειναι δυνατον να μην εχουν μνημη, γιατι με το που πας το χερι σου να βαλεις τροφη εχουν ερθει ολα εκει και περιμενουν, πραγμα που πιστευω δεν θα γινοτανε αμα δεν θυμοντουσαν οτι ετσι τρωνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος