A_S_T_R_O 27 Μαρτίου 2011 #1 Share 27 Μαρτίου 2011 Καλησπερα σας! Εβαλα στο ενυδρειο μου πριν μια εβδ ενα σαλιγκαρι apple κ ενα pleco. Εχω περιπου 1 ωρα που ενω ειχα συνι8ισει να το βλεπω κολλημενο στα τζαμια η στο βυθο να επιπλεει στην επιφανεια του νερου. Ηθελα να ρωτησω αν αυτη ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα η πεθανε ωστε να το βγαλω απο το ενυδρειο. Τιμες NH3/NH4=0, NO2=0, NO3=10 θερμοκρασια=27 C ph=7,5 (προσπαθω να το κατεβασω). Το ενυδρειο τρεχει απο τον Ιανουαριο με αυτες τις τιμες. Aπο τροφη βαζω Flakes για τα σκαλαρια, σκουλικι κοκκινο που κ που κ ταμπλετες την νυχτα. Δεν ξερω αν πρεπει να ταιζω κατι αλλο τα σαλιγκαρια Φυτα μονο πλαστικα (ειμαι νεος ακομα κ δεν εχω επιχειρησει να βαλω αληθινα ακομα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 27 Μαρτίου 2011 #2 Share 27 Μαρτίου 2011 Δεν έχει πεθάνει Το κάνουν μερικές φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_S_T_R_O 27 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 27 Μαρτίου 2011 ΟΚ. Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Μαρτίου 2011 #4 Share 30 Μαρτίου 2011 Το θέμα μεταφέρθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 30 Μαρτίου 2011 #5 Share 30 Μαρτίου 2011 Υπναράς το σαλιγκάρι σου Όσο για τα αληθινά φυτά, επειδή είμαστε κοντά στείλε μου ένα πμ όταν θελήσεις να δοκιμάσεις. Δεν είναι τίποτα δύσκολο. Μπορεί να έχω και κλαδέματα να σου δώσω Εγώ είμαι Πάτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος