μηνας 27 Μαρτίου 2011 #1 Share 27 Μαρτίου 2011 καλησπερα σε ολοι τι παρεα του aquazone.............. εφαγα ενα μεσημερι κυριακης για να κανω της αλαγες και τις ρουτηνες στα ενυδρεια μου...........ηταν πραγματικα ευχαριστω και σιγουρα βοηθεισε να ξεφυγω απο τα προβληματα και τη καθημερινοντιτα που κυναγαει τους περισοτερους απο εμας.............. το ενυδρειο!!!! κατι ευχαριστο κ πρωσοπικο.............δλδ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 27 Μαρτίου 2011 #2 Share 27 Μαρτίου 2011 Δε διαφωνω καθολου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 27 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 27 Μαρτίου 2011 Δε διαφωνω καθολου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 27 Μαρτίου 2011 #4 Share 27 Μαρτίου 2011 εγω τις ρουτινες τις κανω το σαββατο. η κυριακη ειναι η μερα της κορης και της γυναικας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 27 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 27 Μαρτίου 2011 εγω τις ρουτινες τις κανω το σαββατο. η κυριακη ειναι η μερα της κορης και της γυναικας. ναι οκ!!!!πατερα............ λεω απλα για το ποσο ενδιαφερων ειναι στο καθενα μας το ενυδριεο η καλητερα ποσο χρονο μπορει να διαθεσει ............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN12345 27 Μαρτίου 2011 #6 Share 27 Μαρτίου 2011 και εγω σημερα το μεσημερι εκανα τις αλλαγες νερου στα ενυδρεια τη συμπτωση μου πηρε μια ωρα για το καθενα (3 συνολικα)γιατι ειχα και κλαδεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 27 Μαρτίου 2011 #7 Share 27 Μαρτίου 2011 και εγώ σήμερα το απόγευμα τις έκανα τις αλλαγές!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 27 Μαρτίου 2011 #8 Share 27 Μαρτίου 2011 Ευτυχισμένοι άνθρωποι.... Τι να πω ο άμοιρος με 5 ενυδρεία και 3 μονομάχους... Η κάθε μέρα είναι γιορτή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 28 Μαρτίου 2011 #9 Share 28 Μαρτίου 2011 Ευτυχισμένοι άνθρωποι.... Τι να πω ο άμοιρος με 5 ενυδρεία και 3 μονομάχους... Η κάθε μέρα είναι γιορτή! ρεπο ποτε εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 28 Μαρτίου 2011 #10 Share 28 Μαρτίου 2011 ρεπο ποτε εχεις? Κάθε βράδυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος