ovelixg 28 Μαρτίου 2011 Author #26 Share 28 Μαρτίου 2011 φιλε μου prince καταλαβαινεις οτι ειναι ξεσηκωμος οποτε οσες φορεσ και να το ακουσω,,,τελοσπαντων αποφασησα να βαλω νανοκιχλιδες..........ειναι απαραιτητα τα σαλιγκαρια αν φτιαξω φωλιες με πετρες?και ποσα ατομα μπορω να βαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 28 Μαρτίου 2011 #27 Share 28 Μαρτίου 2011 φιλε μου prince καταλαβαινεις οτι ειναι ξεσηκωμος οποτε οσες φορεσ και να το ακουσω,,,τελοσπαντων αποφασησα να βαλω νανοκιχλιδες..........ειναι απαραιτητα τα σαλιγκαρια αν φτιαξω φωλιες με πετρες?και ποσα ατομα μπορω να βαλω? Σε ποιές έχεις καταλήξει; Εάν βάλεις multifasciatus δεν είναι απαραίτητες οι πέτρες καθώς ζουν σε κοχύλια. Εκτός βέβαια κι αν θες να τοποθετήσεις λίγες για να δημιουργήσεις ένα, ίσως, πιό ωραίο aquascape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 28 Μαρτίου 2011 #28 Share 28 Μαρτίου 2011 Μουλτι ενα αρσενικο και τρια με τεσσερα θηλυκα,και στρωμενο ολο τον πυθμενα με κοχυλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 28 Μαρτίου 2011 Author #29 Share 28 Μαρτίου 2011 Σε ποιές έχεις καταλήξει; Εάν βάλεις multifasciatus δεν είναι απαραίτητες οι πέτρες καθώς ζουν σε κοχύλια. Εκτός βέβαια κι αν θες να τοποθετήσεις λίγες για να δημιουργήσεις ένα, ίσως, πιό ωραίο aquascape. ναι μαλλον για εκει παω.......δεν παιζει να βαλω 2 χαρεμακια......? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 28 Μαρτίου 2011 Author #30 Share 28 Μαρτίου 2011 η αληθεια ειναι πως θα ηθελα να βαλω καποιο ειδος που να μην θελει κοχυλη παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 28 Μαρτίου 2011 #31 Share 28 Μαρτίου 2011 Παιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 28 Μαρτίου 2011 Author #32 Share 28 Μαρτίου 2011 Παιζει 3+0, ΄δώσε μου λίγη χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 28 Μαρτίου 2011 #33 Share 28 Μαρτίου 2011 ενα ζευγος comprecisseps,η ενα ζευγος julidochromis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 28 Μαρτίου 2011 Author #34 Share 28 Μαρτίου 2011 ενα ζευγος comprecisseps,η ενα ζευγος julidochromis julidochromis πολυ ωραιο αλλα μονο ενα ζευγαρει να μην τα κανω 2....?140 λιτρα ειναι.... τι λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 28 Μαρτίου 2011 #35 Share 28 Μαρτίου 2011 julidochromis πολυ ωραιο αλλα μονο ενα ζευγαρει να μην τα κανω 2....?140 λιτρα ειναι.... τι λες? ενα ζευγος Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 28 Μαρτίου 2011 #36 Share 28 Μαρτίου 2011 (edited) Επισης νομιζω πως μπορει να παιξει η επιλογη των brichardi. και παλι ενα μονο ζευγος Έγινε επεξεργασία 28 Μαρτίου 2011 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 28 Μαρτίου 2011 #37 Share 28 Μαρτίου 2011 To ενυδρείο έχει διαστάσεις 60*40*60 Σε 60εκ μήκος εγώ δεν θα έβαζα brichardi. Θα το έκανα species με Ν. multifasciatus, ή θα έβαζα ένα ζευγάρι transcriptus, ή ένα ζευγάρι Ν. caudopunctatus ή τέλος όπως είπε και ο Πρίγκηπας ένα χαρέμι Altolamprologus compressiceps "shell. Μην βιάζεσαι, δες τις προτάσεις που σου έγιναν, κάνε μια βόλτα στην κατηγορία για να πάρεις ιδέες και τα ξαναλέμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 30 Μαρτίου 2011 Author #38 Share 30 Μαρτίου 2011 να βαλω καμια φωτο απο το νταμαρακι να μου πειτε γνωμη?ανειναι να το γκρεμισω...................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Μαρτίου 2011 #39 Share 30 Μαρτίου 2011 να βαλω καμια φωτο απο το νταμαρακι να μου πειτε γνωμη?ανειναι να το γκρεμισω...................... Φυσικά και να βάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 30 Μαρτίου 2011 Author #40 Share 30 Μαρτίου 2011 Φυσικά και να βάλεις. μακαρι να ηξερα πως................................... το παλευω μεχρι να το γεμισω νερο θα το εχω βρει...................μαλλον............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Μαρτίου 2011 #41 Share 30 Μαρτίου 2011 Δες εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=6409 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 30 Μαρτίου 2011 Author #42 Share 30 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 30 Μαρτίου 2011 Author #43 Share 30 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 30 Μαρτίου 2011 Author #44 Share 30 Μαρτίου 2011 δεν ηθελα πολλα.....300 λιτρα παραπανω ενυδρειο................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 30 Μαρτίου 2011 Author #45 Share 30 Μαρτίου 2011 Δες εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=6409 ευχαρηστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Μαρτίου 2011 #46 Share 30 Μαρτίου 2011 Έχεις καταλήξει στα ψάρια που θα φιλοξενήσεις; Το στήσιμο εξαρτάται από είδος που θα βάλεις γιατί άλλα θέλουν σπηλιές, άλλα χαραμάδρες, κοχύλια κ.ο.κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 30 Μαρτίου 2011 Author #47 Share 30 Μαρτίου 2011 Έχεις καταλήξει στα ψάρια που θα φιλοξενήσεις; Το στήσιμο εξαρτάται από είδος που θα βάλεις γιατί άλλα θέλουν σπηλιές, άλλα χαραμάδρες, κοχύλια κ.ο.κ julidochromis ενα ζευγος εγω κομπαρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Μαρτίου 2011 #48 Share 30 Μαρτίου 2011 Βάλε κάτι να καλύψεις την πλάτη και χρησιμοποίησε λιγότερες και μεγαλύτερες πέτρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 30 Μαρτίου 2011 Author #49 Share 30 Μαρτίου 2011 Βάλε κάτι να καλύψεις την πλάτη και χρησιμοποίησε λιγότερες και μεγαλύτερες πέτρες. πισω απο την βουνοκορφη εχω βαλει 2 πλακε μεγαλες πετρες.....σε ολοκληρη την πλατυ θα βαλω καφε μαυρο χαρτονι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 30 Μαρτίου 2011 Author #50 Share 30 Μαρτίου 2011 οι μικρουλες δεν ενοχλουν...................μηπως γλυτωσω το ξυλωμα επισεις ηθελα να ρωτησω το εξης....παιζει να βαλω φυτο να σπασει λιγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος