ΚΩΣΤΗΣ 30 Μαρτίου 2011 #51 Share 30 Μαρτίου 2011 οι μικρουλες δεν ενοχλουν...................μηπως γλυτωσω το ξυλωμα επισεις ηθελα να ρωτησω το εξης....παιζει να βαλω φυτο να σπασει λιγο? Να βάλεις vallisneria, ταιριάζει πολύ με τα αφρικάνικα ενυδρεία. Αντέχει τις σκληρότητες και δεν έχει υψηλές απαιτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 30 Μαρτίου 2011 Author #52 Share 30 Μαρτίου 2011 Να βάλεις vallisneria, ταιριάζει πολύ με τα αφρικάνικα ενυδρεία. σαν στησημο πως το βλεπεις?καλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Μαρτίου 2011 #53 Share 30 Μαρτίου 2011 Τα ψάρια σου θα είναι μια χαρά. Προσωπικά και με βάση το δικό μου γούστο, θα έκανα ότι σου έγραψα παραπάνω. Λιγότερες και μεγαλύτερες πέτρες, ενώ θα έβγαζα και το ξύλο. Αλλά το θέμα είναι τι αρέσει σε σένα που θα το βλέπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 30 Μαρτίου 2011 Author #54 Share 30 Μαρτίου 2011 το ξυλο κ εμενα με χαλαει λιγο................μαλλον παει για το νανο................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 30 Μαρτίου 2011 Author #55 Share 30 Μαρτίου 2011 το φυτο το που μου ειπες δεν χρειαζετε υποστρωμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 30 Μαρτίου 2011 Author #56 Share 30 Μαρτίου 2011 επισης εχω αλλη μια ερωτηση....μου ειπαν οτι ειναι δυσκολο να ξεχωρησουν ζευγαρι τι κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Μαρτίου 2011 #57 Share 30 Μαρτίου 2011 το φυτο το που μου ειπες δεν χρειαζετε υποστρωμα? Όχι, το φυτεύεις στην άμμο και είναι εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Μαρτίου 2011 #58 Share 30 Μαρτίου 2011 επισης εχω αλλη μια ερωτηση....μου ειπαν οτι ειναι δυσκολο να ξεχωρησουν ζευγαρι τι κανω? Ή ζητάς από χομπίστα να σου ξεχωρίσει εκείνος από τις γέννες του ζευγάρι ή βάζεις 4,5 μικρά για να σου βγει το ζευγάρι και να δώσεις τα υπόλοιπα. Εγώ πήρα από τον καλό μου φίλο Ilouvatar. Δες εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 30 Μαρτίου 2011 Author #59 Share 30 Μαρτίου 2011 Όχι, το φυτεύεις στην άμμο και είναι εντάξει. ευχαρηστωωωωω κ παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 30 Μαρτίου 2011 Author #60 Share 30 Μαρτίου 2011 εστηλα πμ στο φιλο ολα καλα και περειμενουμε το νερο......ολα γινονται τελικα................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 30 Μαρτίου 2011 #61 Share 30 Μαρτίου 2011 Να ευχηθώ και εγω καλή συνέχεια και να έχεις υπομονή!!!!! Επίσης ακου την πρόταση του φίλου Καρύδα! Μεγαλύτερες και λιγότρες πέτρες...θα δείξει πιο φυσικό και όμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 30 Μαρτίου 2011 Author #62 Share 30 Μαρτίου 2011 το γκρεμησα παλι και μαλλονδεν βλεπω να βγαζω ακρη......με εχουν περικυκλωσει οι πετρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Μαρτίου 2011 #63 Share 30 Μαρτίου 2011 το γκρεμησα παλι και μαλλονδεν βλεπω να βγαζω ακρη......με εχουν περικυκλωσει οι πετρες Να έχεις υπομονή και να μην βιάζεσαι. Δες εδώ για να πάρεις μερικές ιδέες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 30 Μαρτίου 2011 Author #64 Share 30 Μαρτίου 2011 Να έχεις υπομονή και να μην βιάζεσαι. Δες εδώ για να πάρεις μερικές ιδέες. περα απο την πλακα υπομονη εχω και θα την παλεψω...αλλα μαλλον δεν μπορω να συγκριθω με αυτα τα ενυδρεια για τον λογο οτι χανω σε μακρος και περνω σε υψος...οποτε οι πολλοι μεγαλες πετρες θα το φανε το ενυδρ ειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 30 Μαρτίου 2011 Author #65 Share 30 Μαρτίου 2011 Να ευχηθώ και εγω καλή συνέχεια και να έχεις υπομονή!!!!! Επίσης ακου την πρόταση του φίλου Καρύδα! Μεγαλύτερες και λιγότρες πέτρες...θα δείξει πιο φυσικό και όμορφο! ευχαρηστω πολυ εσενα κ ολους για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 30 Μαρτίου 2011 #66 Share 30 Μαρτίου 2011 (edited) περα απο την πλακα υπομονη εχω και θα την παλεψω...αλλα μαλλον δεν μπορω να συγκριθω με αυτα τα ενυδρεια για τον λογο οτι χανω σε μακρος και περνω σε υψος...οποτε οι πολλοι μεγαλες πετρες θα το φανε το ενυδρ ειο Παίξε όσο μπορείς με τις πέτρες μέχρι να βρεις τον συνδυασμό που θα σου αρέσει και θα είναι όσο το δυνατόν καλύτερος για τα ψαράκια σου. Δες και το δικό μου ενυδρείο. Έχει 80 εκατοστά μήκος αλλά οι πέτρες που χρησιμοποίησα είναι αρκετά μεγάλες. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=42765&hl= Έγινε επεξεργασία 30 Μαρτίου 2011 - ilouvatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 31 Μαρτίου 2011 Author #67 Share 31 Μαρτίου 2011 Παίξε όσο μπορείς με τις πέτρες μέχρι να βρεις τον συνδυασμό που θα σου αρέσει και θα είναι όσο το δυνατόν καλύτερος για τα ψαράκια σου. Δες και το δικό μου ενυδρείο. Έχει 80 εκατοστά μήκος αλλά οι πέτρες που χρησιμοποίησα είναι αρκετά μεγάλες. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=42765&hl= αποστολη αν ειχα αλλους 20 ποντους μηκος που εχεις εσυ παραπανω θα επαιζα με μεγαλες πετρες σαν εσενα,που ειναι απιστευτο αλλα στο δικο μου ενυδρειο πετρες σαν τις δικες σου θα το εξαφανησουν το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 31 Μαρτίου 2011 Author #68 Share 31 Μαρτίου 2011 ετσι θα το αφησω τελικα..........θα βαλω και ενα 2 φυτα δεξια,στη πλατυ ενα σκουρο χαρτονι κ ειμαι οκ πιστευω.......η δεν ειμαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 1 Απριλίου 2011 Author #69 Share 1 Απριλίου 2011 (edited) Καλά τελέιωσαμε με τις πέτρες ,τώρα για το στρώσιμο εκτός από βακτήρια πρέπει να ρίξω τίποτα άλλο ; Ρίχνω και λίγο τροφή μέσα για καλύτερα; Έγινε επεξεργασία 1 Απριλίου 2011 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 1 Απριλίου 2011 #70 Share 1 Απριλίου 2011 Μπορείς να ρίχνεις λιγη τροφή για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά τα βακτήρια. Βέβαια ακόμα και αφου προσθέσεις τα βακτήρια, πριν βάλεις τα ψάρια, καλό θα είναι να συνεχίσεις με την τροφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 1 Απριλίου 2011 Author #71 Share 1 Απριλίου 2011 δηλαδη να γεμισω να ριξω τροφη και μετα απο ποσες μερες βακτηρια....για αλατι που εχω ακουσει τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 1 Απριλίου 2011 #72 Share 1 Απριλίου 2011 Φιλε μου δυο ψαρακια θα βαλεις ολα κι ολα. Ριξε τα βακτηρια και βαλε τα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1 Απριλίου 2011 #73 Share 1 Απριλίου 2011 δηλαδη να γεμισω να ριξω τροφη και μετα απο ποσες μερες βακτηρια....για αλατι που εχω ακουσει τι ειναι? Καλησπέρα ,κοίτα λίγο εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=531162 ,τελικά τι ψάρια θα βάλεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1 Απριλίου 2011 #74 Share 1 Απριλίου 2011 Φιλε μου δυο ψαρακια θα βαλεις ολα κι ολα. Ριξε τα βακτηρια και βαλε τα Αυτό είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelixg 2 Απριλίου 2011 Author #75 Share 2 Απριλίου 2011 Καλησπέρα ,κοίτα λίγο εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=531162 ,τελικά τι ψάρια θα βάλεις ; Julidochromis transcriptus για αρχη 4......μεχρι να βγει ζευγαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος