Κερασουλα 27 Μαρτίου 2011 #1 Share 27 Μαρτίου 2011 Μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του παρακαλω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 27 Μαρτίου 2011 Author #2 Share 27 Μαρτίου 2011 Αυτη η αλγη υπαρχει σε ενα συγκεκριμενο σημειο σε ενα κομματι βραχου.Ποιο ειδος αλγης ειναι,και μηπως ειναι επιβλαβης; Τι ειναι αυτα που εχω κυκλωσει; Αυτο το μικρο πορτοκαλι λουλουδακι;; Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 28 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 28 Μαρτίου 2011 Kανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 28 Μαρτίου 2011 #4 Share 28 Μαρτίου 2011 αυτα που εχεις κυκλωσει λεγονται hydroids.....καλυψε τα με λιγο kalkwasser γιατι ειναι πολυ επικυνδινα αν επεκταθουν..... αν μπορεις να βγαλεις το κομματι και να το βρασεις ακομα καλυτερα....στα αλλα δεν βοηθανε πολυ οι φωτο σου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 28 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 28 Μαρτίου 2011 Καποια αλλη γνωμη παιδια; Δεν παιζει για καλυτερη φωτο,το ιδιο πραγμα θα δειξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 28 Μαρτίου 2011 #6 Share 28 Μαρτίου 2011 Για την άλγη κάνε μια αναζήτηση με gracilaria parvispora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John...0_o 28 Μαρτίου 2011 #7 Share 28 Μαρτίου 2011 Προσεχε την αυτην την αλγη γίνετε σαν θαμνος.Με κανα δυο καβουρακια Mithrax θα βρεις την υγεια σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 28 Μαρτίου 2011 Author #8 Share 28 Μαρτίου 2011 Προσεχε την αυτην την αλγη γίνετε σαν θαμνος.Με κανα δυο καβουρακια Mithrax θα βρεις την υγεια σου.. Τρια εχω και δεν της δινουν σημασια καμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
John...0_o 28 Μαρτίου 2011 #9 Share 28 Μαρτίου 2011 Τρια εχω και δεν της δινουν σημασια καμια Ισως δεν το εχουν παρει χαμπαρι ακομα...αλλα να εισαι σιγουρος οτι θα την τσιμπισουνε.... Απο περιέργεια αντιφωσφορο καθε ποτε αλλαζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 28 Μαρτίου 2011 Author #10 Share 28 Μαρτίου 2011 Ισως δεν το εχουν παρει χαμπαρι ακομα...αλλα να εισαι σιγουρος οτι θα την τσιμπισουνε.... Απο περιέργεια αντιφωσφορο καθε ποτε αλλαζεις? Ο αντιφοσφωρος και ο ανθρακας αλλαζουν μια φορα στο μηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος