vasilios 27 Μαρτίου 2011 #1 Share 27 Μαρτίου 2011 γινετε να βαλω κουκουναρια σε ενυδρειο??και αν ναι τι επιπτοσεις να περιμενω στο νερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 27 Μαρτίου 2011 #2 Share 27 Μαρτίου 2011 Υπάρχει καποιος συγκεκριμένος λόγος που θελεις να τοποθετήσεις κουκουνάρια στο ενυδρείο σου ή απλά ρωτας? Κουκουνάρια ανοιχτα ή κλειστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 27 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 27 Μαρτίου 2011 ανοιχτα θελω....θελω να δοκιμασω το ταλεντο μου στο aquascaping σε ενα νεο ενυδρειο μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 27 Μαρτίου 2011 #4 Share 27 Μαρτίου 2011 Μπορεις να δοκιμάσεις σε ενα δοχειο,αφου βεβαια βυθιστουν και να πραγματοποιήσεις μετρήσεις.. Εχω την εντύπωση που εχουν την τάση να διαλύονται τμηματικά με γρήγορους ρυθμούς εντός του νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 27 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 27 Μαρτίου 2011 ποσο καιρο να το κρατισω ομως στο δοχειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 27 Μαρτίου 2011 #6 Share 27 Μαρτίου 2011 Μπορεί να απελευθερώσουν μη μετρήσιμες επικίνδυνες ουσίες. Υπάρχουν συγκεκριμένα κουκουνάρια μικρού μεγέθους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Το σίγουρο είναι οτι θα σου μαλακώσουν το νερό και θα σκουρίνει. Αν θέλεις σου στέλνω με ΠΜ την εταιρία ή αν θες σου δίνω μερικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 27 Μαρτίου 2011 Author #7 Share 27 Μαρτίου 2011 οκ στιλε μου την ετερια..αλλα πως θα μου δωσεις εισαι αθηνα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 27 Μαρτίου 2011 #8 Share 27 Μαρτίου 2011 Ωχ,αυτό δεν το είδα... Στέλνω ΠΜ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 27 Μαρτίου 2011 Author #9 Share 27 Μαρτίου 2011 Ωχ,αυτό δεν το είδα... Στέλνω ΠΜ. θα σου ζητησω αποζημιοση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.sl 27 Μαρτίου 2011 #10 Share 27 Μαρτίου 2011 Μιας που συζητατε για αυτοσχεδιασμο, τισ προαλλες ανεβηκα στο βουνο κ ειδα ενα φρεσκοξεριζομενο πευκο απο τον αερα ακοψα μερικες ριζες, υπαρχει τροπος να τις βαλω στο ενυδρειο και να μην σαπισουν?? στο νερο παντως που την αφισα για να φυγει το χωμα το νερο εγινε πιο σκουρο (οπωσ συμβαινει και οταν βαζεις ξυλα για να μαλακωσει το νερο) ¨ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 27 Μαρτίου 2011 Author #11 Share 27 Μαρτίου 2011 οχι φιλε μου μονο ριζες απο παλιο αμπελι μπορεις να βαλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.sl 27 Μαρτίου 2011 #12 Share 27 Μαρτίου 2011 χεχεχε ενταξει παω να ξεπατωσω οποιο αμπελι βρω μπροστα μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος