perisdem 27 Μαρτίου 2011 #1 Share 27 Μαρτίου 2011 (edited) Εχω στο ενυδρειο μου 2 αρσενικα γκαπι κα 4 θυληκα ( τα εβαλα πριν τρεις μερες) και παρατηρω το ενα αρσενικο , οταν ειναι κλειστο το φως, να πηγαινει να καθετε διπλα στο φιλτρο στη πανω μερια. Ειναι φυσιολογικο η υπαρχει καποιο προβλημα;;; Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου 2011 - perisdem Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 27 Μαρτίου 2011 #2 Share 27 Μαρτίου 2011 (edited) Εχω στο ενυδρειο μου 2 αρσενικα γκαπι κα 4 θυληκα ( τα εβαλα πριν τρεις μερες) και παρατηρω το ενα αρσενικο , οταν ειναι κλειστο το φως, να πηγαινει να καθετε διπλα στο φιλτρο στη πανω μερια. Ειναι φυσιολογικο η υπαρχει καποιο προβλημα;;; λογικα την βρίσκει οταν ειχα guppy το καναν και σε μενα αν δεν εχεις τιποτα αλλο να το κυνηγαει απλα την βρισκει αλλα μπορεις να γραψεις καποιες μετρησεις και μια φωτο του ενυδρειου Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου 2011 - retard20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 27 Μαρτίου 2011 #3 Share 27 Μαρτίου 2011 το κάνει και όταν είναι ανοικτό το φως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
perisdem 27 Μαρτίου 2011 Author #4 Share 27 Μαρτίου 2011 το κάνει και όταν είναι ανοικτό το φως; Οχι μονο οταν ειναι κλειστο. Δεν εχω παρατηρησει να το κυνηγαει κανενα απο τα αλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 27 Μαρτίου 2011 #5 Share 27 Μαρτίου 2011 δωσε μασ καποιοεσ πληροφοριες για το ενυδρειο σου για να μπορουμε να σε βοηθησουμε..οι μετρησεισ σου ειναι καλεσ?? το πιθανοτερο ειναι να μην υπαρχει καποιο προβλημα και απλα να του αρεσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 27 Μαρτίου 2011 #6 Share 27 Μαρτίου 2011 και μενα το κανουνε τα guppy μου δεν ειναι καποιο προβλημα απλα το κανουν οταν <<κοιμουνται>> βρισκουνε διαφορα μερη και ξαπλαρουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 27 Μαρτίου 2011 #7 Share 27 Μαρτίου 2011 Αν τη μέρα είναι κινητικό,μη σε τρομάζει η συνήθεια του το βράδυ. Συνήθως βρίσκουν μέρη με χαμηλή ροή και ξεκουράζονται. Αν του κάνουν έξωση οι θηλυκές θα κοιμάται στις κόντρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perisdem 27 Μαρτίου 2011 Author #8 Share 27 Μαρτίου 2011 (edited) Το ενυδρειο μου ειναι 31 λιτρα καθαρα. ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ NH3/NH4: 0 ΝΟ2: 0 ΝΟ3:10-20 θερμοκρασια: 24-25 Το ενυδρειο ειναι μερικως φυτεμενο με μια ανουμπια και αλλα δυο που δεν ξερω πως τα λενε. Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου 2011 - perisdem Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 27 Μαρτίου 2011 #9 Share 27 Μαρτίου 2011 Οι μετρήσεις μια χαρά είναι.Τα ψάρια μπήκαν όλα μαζί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 27 Μαρτίου 2011 #10 Share 27 Μαρτίου 2011 Το ενυδρειο μου ειναι 31 λιτρα καθαρα. ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ NH3/NH4: 0 ΝΟ2: 0 ΝΟ3:10-20 θερμοκρασια: 24-25 Το ενυδρειο ειναι μερικως φυτεμενο με μια ανουμπια και αλλα δυο που δεν ξερω πως τα λενε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perisdem 27 Μαρτίου 2011 Author #11 Share 27 Μαρτίου 2011 Οι μετρήσεις μια χαρά είναι.Τα ψάρια μπήκαν όλα μαζί; Ναι μπηκαν ολα μαζι και σκοπευω σε καμια βδομαδα να βαλω αλλα δυο θυληκα λετε να το κανω η οχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 27 Μαρτίου 2011 #12 Share 27 Μαρτίου 2011 Οχι μην βαλεις αλλα. Εχεις βαλει ηδη αρκετα ψαρακια στα 31 λιτρα. Και οταν θα αρχισουν οι γεννες θα εχεις μεγαλο προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 27 Μαρτίου 2011 #13 Share 27 Μαρτίου 2011 Συμφωνώ οτι είναι ήδη πολλά. Θέλει μεγάλη προσοχή όταν εισάγουμε πολλά ψάρια μαζί. Πρέπει να γίνεται σταδιακά.Παρακολούθα τις τιμές του νερού καθώς και το ψάρι που σε ανησυχεί. Αν δεις τη μέρα περίεργη συμπεριφορά ενημέρωσε μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perisdem 27 Μαρτίου 2011 Author #14 Share 27 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και το ενδιαφερον σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος