Savou 27 Μαρτίου 2011 #1 Share 27 Μαρτίου 2011 Οπως λεει και ο τιτλος παμε σιγα σιγα για το φυτεμενο μου. Αρχικα θελω να δουμε τα θεματα εξοπλησμου. Το ενυδρειο ειναι cayman 125. Εχει 2 λαμπες απο 24watt εχω την εντυπωση η καθε μια. Τα φυτα που θα μπουν θα ειναι ευκολα καθος θα μπουνε γαριδες στο ενυδρειο, και θα υπαρχει και υποστρωμα οποτε οπως το βλεπω οκ μου φενονται η λαμπες. Τη λετε.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 27 Μαρτίου 2011 #2 Share 27 Μαρτίου 2011 Αν δεν βάλλεις κάποιο γρασιδάκι που θέλει μπόλικο φως μια χαρά είναι οι λάμπες! Τι υπόστρωμα θα βάλλεις; Και αλήθεια, τι φυτά σκέφτεσαι να βάλλεις σε αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 27 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 27 Μαρτίου 2011 Αν δεν βάλλεις κάποιο γρασιδάκι που θέλει μπόλικο φως μια χαρά είναι οι λάμπες! Τι υπόστρωμα θα βάλλεις; Και αλήθεια, τι φυτά σκέφτεσαι να βάλλεις σε αυτό; Υποστρωμα θα μπει seachem flourite. Φυτα μονο ευκολα. Γρασιδακι θα μπει Marsilea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 27 Μαρτίου 2011 Author #4 Share 27 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 27 Μαρτίου 2011 #5 Share 27 Μαρτίου 2011 Απο ψαρακια τι σκεφτεσαι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 27 Μαρτίου 2011 Author #6 Share 27 Μαρτίου 2011 Απο ψαρακια τι σκεφτεσαι ? Σιγουρα πολλες γαριδες και κανενα κοπαδι με αρλεκινους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 27 Μαρτίου 2011 #7 Share 27 Μαρτίου 2011 Σιγουρα πολλες γαριδες και κανενα κοπαδι με αρλεκινους. περιμενουμε να δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 27 Μαρτίου 2011 Author #8 Share 27 Μαρτίου 2011 περιμενουμε να δουμε εχω δουλεια ακομα. Εχω να φτειαξω πολλα. Και να μαθω πιο πολλα με την βοηθεια σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 27 Μαρτίου 2011 #9 Share 27 Μαρτίου 2011 πως και δεν το κανεις μονο γαριδαδικο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 27 Μαρτίου 2011 Author #10 Share 27 Μαρτίου 2011 πρωτα πρωτα να μαθουμε τη θα γινει απο θεμα φωτισμου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 27 Μαρτίου 2011 Author #11 Share 27 Μαρτίου 2011 πως και δεν το κανεις μονο γαριδαδικο ? ε να εχω και λιγο κηνηση στο μεσο και στο πανω μερος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος