peris30 11 Οκτωβρίου 2006 #1 Share 11 Οκτωβρίου 2006 παιδια εχω τεσερα gurami σε ενυδρειο με διαστασειs 80-30-40 κ θελω να μου πειτε τι αλλα ψαρια να βαλω κ ποσα.εγω σκεφτομε να βαλω 8 νεον κ 2 clown botia ειναι καλη επιλογη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqua-man 11 Οκτωβρίου 2006 #2 Share 11 Οκτωβρίου 2006 παιδια εχω τεσερα gurami σε ενυδρειο με διαστασειs 80-30-40 κ θελω να μου πειτε τι αλλα ψαρια να βαλω κ ποσα.εγω σκεφτομε να βαλω 8 νεον κ 2 clown botia ειναι καλη επιλογη? Kαλημέρα! Εγώ πάντως κάποια στιγμή είχα μόνο γκουράμι, και μάλιστα σε πολλά χρώματα.Υπάρχουν κόκκινα, κίτρινα, ακόμα και το kiss γκουράμι! Και γκάπι πιστεύω είναι καλή επιλογή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 11 Οκτωβρίου 2006 #3 Share 11 Οκτωβρίου 2006 Το ενυδρείο σου είναι περίπου 80 καθαρά λίτρα! Ποια ακριβώς είδη έχεις; Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι το ίδιο να έχεις Blue & Dwarf Gourami! Μετά μπορούμε να συζητήσουμε για πιθανούς συγκάτοικους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος