giorgosps 25 Μαρτίου 2011 #1 Share 25 Μαρτίου 2011 (edited) παιδια καλως σας βρηκα.μηπως ειναι ευκολο να μου πειτε το ειδος αυτης της αφρικανας.και αν ειναι ευκολο αν ειναι αρσενικο η θυλικο Έγινε επεξεργασία 25 Μαρτίου 2011 - giorgosps Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 26 Μαρτίου 2011 #2 Share 26 Μαρτίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος είναι Cyrtocara moorii Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosps 26 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 26 Μαρτίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος είναι Cyrtocara moorii δεν νομιζω να ειναι αυτο μοιαζει πιο πολυ με PSEUDOTROPHEUS ZEBRA BLUE η Pseudotropheus zebra "cobalt blue" αλλα δεν ειμαι σιγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 26 Μαρτίου 2011 #4 Share 26 Μαρτίου 2011 δεν νομιζω να ειναι αυτο μοιαζει πιο πολυ με PSEUDOTROPHEUS ZEBRA BLUE η Pseudotropheus zebra "cobalt blue" αλλα δεν ειμαι σιγουρος To πιθανοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosps 28 Μαρτίου 2011 Author #5 Share 28 Μαρτίου 2011 μαλον θα υποθεσω οτι εχω πεσει μεσα ως προς το ειδος.τωρα με το φυλο μπορουμε να βγαλουμε καμια ακρη. και ευχαριστω τα παιδια που μου απαντησαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 28 Μαρτίου 2011 #6 Share 28 Μαρτίου 2011 μαλον θα υποθεσω οτι εχω πεσει μεσα ως προς το ειδος.τωρα με το φυλο μπορουμε να βγαλουμε καμια ακρη. και ευχαριστω τα παιδια που μου απαντησαν Νομίζω οτι θα είναι πιο εύκολο για σένα να διακρίνεις το φυλο, απο την συμπεριφορά του, παρατηρώντας το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosps 28 Μαρτίου 2011 Author #7 Share 28 Μαρτίου 2011 εχω μπερδευτει, οταν το αγορασα μου το εδωσαν για θυληκο αλλα απο την συμπεριφορα του μου κανει για αρσενικο,και αν ειναι ετσι εχω δυο αρσενικα και ενα θυληκο.την πατησα δηλαδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος