GKAZI 25 Μαρτίου 2011 #1 Share 25 Μαρτίου 2011 Φιλαράκια καλησπέρα διαβάζοντας στο forum πολλά και διάφορα για τα οφέλη από το σκορδόζουμο αγόρασα ένα μπουκάλι, αλλά ο πωλητής με συμβούλευσε να το ρίχνω μουσκεύοντας τις τροφές. Η ερώτησή μου είναι: δεν μπορώ να το ρίχνω μόνο του? Πρέπει οπωσδήποτε με τις τροφές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Μαρτίου 2011 #2 Share 25 Μαρτίου 2011 Φιλαράκια καλησπέρα διαβάζοντας στο forum πολλά και διάφορα για τα οφέλη από το σκορδόζουμο αγόρασα ένα μπουκάλι, αλλά ο πωλητής με συμβούλευσε να το ρίχνω μουσκεύοντας τις τροφές. Η ερώτησή μου είναι: δεν μπορώ να το ρίχνω μόνο του? Πρέπει οπωσδήποτε με τις τροφές? Δεν εχει νοημα να το ριχνεις μονο του. Τα οφέλη που εχει το ζουμη αυτο φαινονται και είναι για τα ψαρακια. Για να το διοχετεύσεις κατευθείαν στα ψαρακια χωρις να μοιριζει ολοκληρο το ενυδρειο σου σκορδιλα ( ) ειναι μονο εμποτίζοντας τροφη μεσα σε αυτο. Καποιες τροφες που κυκλοφορουν στην αγορα ειναι ηδη εμποτισμενες στο σκορδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 25 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 25 Μαρτίου 2011 Δηλαδή απ' ότι κατάλαβα το ζητούμενο είναι να το τρώνε και όχι να υπάρχει στο περιβάλλον τους. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 25 Μαρτίου 2011 #4 Share 25 Μαρτίου 2011 Δηλαδή απ' ότι κατάλαβα το ζητούμενο είναι να το τρώνε και όχι να υπάρχει στο περιβάλλον τους. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 25 Μαρτίου 2011 #5 Share 25 Μαρτίου 2011 Το σκορδάκι βοηθάει ψάρια που έχουν χάσει την όρεξη τους, καθώς επίσης και στην καταπολέμηση των εσωτερικών παράσιτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 25 Μαρτίου 2011 #6 Share 25 Μαρτίου 2011 Το σκορδάκι βοηθάει ψάρια που έχουν χάσει την όρεξη τους, καθώς επίσης και στην καταπολέμηση των εσωτερικών παράσιτων. μπορει να παραχθεί απο εμας απο απλο σκόρδο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 25 Μαρτίου 2011 #7 Share 25 Μαρτίου 2011 μπορει να παραχθεί απο εμας απο απλο σκόρδο? Και βεβαια αλλα ειναι χρονοβορο Με το ετοιμο εισαι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 25 Μαρτίου 2011 Author #8 Share 25 Μαρτίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι γι' αυτό το πήρα. Διάφορα ποστ εδώ μέσα έλεγαν πως βοηθάει και είδα άμεσα αποτελέσματα. Ένα από τα σκαλάρια μου δεν έδειχνε τόσο ορεξάτο για 4-5 μέρες και ήταν αδιάφορο ακόμη και αν η τροφή περνούσε μπροστά του. Σήμερα μετά από 2 μέρες χρήσης του σκόρδου με τα φλέικς, το είδα να τρέχει και να τρώει έστω και λίγο Φαίνεται να του έρχεται και πάλι η όρεξη. Μία ερώτηση: Προληπτικά μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε -όπως π.χ. το Εκτοζόν- ή μόνο όταν δούμε ανησυχητικά σημάδια? Εννοώ αν μπορεί να είναι επιβαρυντική η συχνή χρήση του για τα ψάρια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 25 Μαρτίου 2011 #9 Share 25 Μαρτίου 2011 απο που το αγορασες φιλε?τιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 25 Μαρτίου 2011 #10 Share 25 Μαρτίου 2011 Μπορούμε να ταϊζουμε 1,2 φορές την εβδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 25 Μαρτίου 2011 #11 Share 25 Μαρτίου 2011 (edited) Η αλήθεια είναι ότι γι' αυτό το πήρα. Διάφορα ποστ εδώ μέσα έλεγαν πως βοηθάει και είδα άμεσα αποτελέσματα. Ένα από τα σκαλάρια μου δεν έδειχνε τόσο ορεξάτο για 4-5 μέρες και ήταν αδιάφορο ακόμη και αν η τροφή περνούσε μπροστά του. Σήμερα μετά από 2 μέρες χρήσης του σκόρδου με τα φλέικς, το είδα να τρέχει και να τρώει έστω και λίγο Φαίνεται να του έρχεται και πάλι η όρεξη. Μία ερώτηση: Προληπτικά μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε -όπως π.χ. το Εκτοζόν- ή μόνο όταν δούμε ανησυχητικά σημάδια? Εννοώ αν μπορεί να είναι επιβαρυντική η συχνή χρήση του για τα ψάρια.... Η καθημερινη χρηση δεν συνισταται. Μια φορα τη βδομαδα η δυο ομως σαν ενισχυση του ανοσιοποιητικου ειναι μια χαρα Έγινε επεξεργασία 25 Μαρτίου 2011 - Κερασουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Μαρτίου 2011 #12 Share 25 Μαρτίου 2011 Και συνεχομενα για 3-4 μερες να ταισεις δεν εγινε και τιποτα. Να ξερεις οτι το σκορδοζουμο θεωρειται δελεαστικο για τα ψαρια. Πολλα ιντερνετικα καταστηματα το εχουν στην κατηγορια "δελεαστικα". Εγω οταν δω οτι τα ψαρακια δεν ειναι και στα καλυτερα τους, ταιζω με σκορδακι. Κυριως το κανω οταν εχω νεοεισερχομενο κατοικο στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 25 Μαρτίου 2011 #13 Share 25 Μαρτίου 2011 Και συνεχομενα για 3-4 μερες να ταισεις δεν εγινε και τιποτα. Να ξερεις οτι το σκορδοζουμο θεωρειται δελεαστικο για τα ψαρια. Πολλα ιντερνετικα καταστηματα το εχουν στην κατηγορια "δελεαστικα". Εγω οταν δω οτι τα ψαρακια δεν ειναι και στα καλυτερα τους, ταιζω με σκορδακι. Κυριως το κανω οταν εχω νεοεισερχομενο κατοικο στο ενυδρείο. Tο δεν εγινε και τιποτα ειναι σχετικο. Αν εννοεις 3-4 φορες συνεχομενα για καθε εβδομαδα ειναι λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 25 Μαρτίου 2011 #14 Share 25 Μαρτίου 2011 απο που το αγορασες φιλε?τιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Μαρτίου 2011 #15 Share 25 Μαρτίου 2011 Tο δεν εγινε και τιποτα ειναι σχετικο. Αν εννοεις 3-4 φορες συνεχομενα για καθε εβδομαδα ειναι λαθος Οχι. Δεν εννοω καθε εβδομαδα. Απλα, αν δεις οτι κατι δεν παει καλα με τα ψαρια σου και ταίσεις 3-4 μερες σαν ενα είδος θεραπείας, δεν ειναι και κακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Μαρτίου 2011 #16 Share 25 Μαρτίου 2011 Σε ολα τα pet shop υπαρχει. Και βγαζουν 203 εταιρείες. Ισως και περισσοτερες. Η τιμη εξαρταται απο την εταιρεία και απο το μεγεθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 25 Μαρτίου 2011 #17 Share 25 Μαρτίου 2011 Οχι. Δεν εννοω καθε εβδομαδα. Απλα, αν δεις οτι κατι δεν παει καλα με τα ψαρια σου και ταίσεις 3-4 μερες σαν ενα είδος θεραπείας, δεν ειναι και κακο. Το καλυτερο θα ηταν να γινει ρουτινα.......ας πουμε 1,2 φορες τη βδομαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 25 Μαρτίου 2011 Author #18 Share 25 Μαρτίου 2011 από μαγαζί στο κέντρο, η τιμή του είναι 12 ευρώ. Αλλά πρόσεχε μην σου ανοίξει (εμένα μούτυχε μέσα στο βαλιστάκι της μηχανής και.... ) γιατί την πάτησες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 25 Μαρτίου 2011 #19 Share 25 Μαρτίου 2011 Tο δεν εγινε και τιποτα ειναι σχετικο. Αν εννοεις 3-4 φορες συνεχομενα για καθε εβδομαδα ειναι λαθος Και εγω το χρησημοποιω αρεα και που αλλα γιατι ειναι λαθος εαν το χρησημοποιουμε συχνα καθε εβδομαδα; Μερικες πληροφοριες για το Σκόρδο Πολυετές, ποώδες, ιθαγενές φυτό το σκόρδο ανήκει στο γένος Άλλιο (Allium Sativum) και η καταγωγή του είναι από την Ασία. Στην ιατρική το σκόρδο έχει και σήμερα χρήση. Χημικές Ιδιότητες: Έχει αντιβιοτικές και αποχρεμπτικές ιδιότητες περιέχει ισχυρές θειούχες ενώσεις, με γνωστότερη και πιο δραστική την αλισίνη, στην οποία οφείλει και τη χαρακτηριστική μυρωδιά του. Η αλισίνη αποτελεί το φυσικό «προστάτη» του σκόρδου κατά των επιθέσεων από έντομα και μικροοργανισμούς. Επιπλέον, το σκόρδο είναι πλουσιότατο σε βιταμίνες Β1, Β2, Β3 και περιέχει ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, μαγγάνιο, βιταμίνη Β6 και βιταμίνη C, ενώ θεωρείται και καλή πηγή σεληνίου. Oι επιστημονικές έρευνες, αν και δεν συμφωνούν πάντα μεταξύ τους, συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι το σκόρδο έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες Γενικές Σημαντικές Παρατηρήσεις: Λιώστε το! Αντί να φάτε τις σκελίδες του σκόρδου ολόκληρες, είναι προτιμότερο να τις ψιλοκόψετε ή να τις χτυπήσετε στο γουδί προτού τις καταναλώσετε, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε πέρυσι στην επιθεώρηση «Journal of Agricultural and Food Chemistry». Με αυτό τον τρόπο, απελευθερώνονται και γίνονται πιο δραστικές οι ευεργετικές ουσίες του σκόρδου, όπως η αλισίνη. Η ένωση δεν υπάρχει στις σκελίδες του σκόρδου όταν αυτές είναι ολόκληρες, αντίθετα παράγεται σαν βιοχημική αντίδραση ανάμεσα σε δύο ουσίες που βρίσκονται σε διαφορετικούς «χώρους», δίπλα-δίπλα σε κάθε σκελίδα - το ένζυμο alliinase και ένα στοιχείο που παραμένει αδρανές υπό φυσιολογικές συνθήκες, το alliin. Όταν η σκελίδα διαλύεται, π.χ. στο μαγείρεμα, οι μεμβράνες που διαχωρίζουν τα δύο στοιχεία διαρρηγνύονται, τα στοιχεία ενώνονται και παράγεται η αλισίνη. Η επιθεώρηση Molecular Cancer Therapeutics εξηγεί πώς η συγκεκριμένη αντίδραση μπορεί να προκληθεί σε καρκινικούς όγκους. Το allicin είναι μια ασταθής τοξική χημική ένωση, η οποία περιέχεται στα σκόρδα και διαλύεται γρήγορα και χωρίς βλαβερές παρενέργειες όταν κάποιος φάει το λαχανικό. Στο Ενυδρείο: Χρησιμοποιείτε προληπτικά, για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, και για θεραπευτικούς σκοπούς, έχει ιδιότητες αντιμυκιτιακες, αντιικές ( επί το πλείστον εναντίων ιών του εντέρου), αντιπαρασιτικές και σαν αντισκωληκικό. Έχει ένα άρωμα χαρακτηριστικό των οργανικών ενώσεων του θειου και αλισίνη, Για το τελευταίο είναι που εκτιμούνται ιδιαίτερα οι ιδιότητες του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προληπτικό σκοπό κατά των εσωτερικών παρασίτων (σκουληκιών). Στύβουμε μια σκελίδα χωρίς το εσωτερικό πράσινο μέρος του, και το προσθέτουμε στην τροφή τους. Αν τα ψάρια δεν το τρώνε μπορείτε να προσθέσετε 1 σταγόνα ανά 40 λίτρα νερού, κατευθείαν στο νερό του ενυδρείου. Μπορούμε να το βρούμε και σαν σκεύασμα στο εμπόριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 25 Μαρτίου 2011 #20 Share 25 Μαρτίου 2011 Επισης το σκορδο χρησημοποιητε στην παρασκευη του european shrimp mix http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry190973 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 25 Μαρτίου 2011 #21 Share 25 Μαρτίου 2011 Και εγω το χρησημοποιω αρεα και που αλλα γιατι ειναι λαθος εαν το χρησημοποιουμε συχνα καθε εβδομαδα; Μερικες πληροφοριες για το Σκόρδο Πολυετές, ποώδες, ιθαγενές φυτό το σκόρδο ανήκει στο γένος Άλλιο (Allium Sativum) και η καταγωγή του είναι από την Ασία. Στην ιατρική το σκόρδο έχει και σήμερα χρήση. Χημικές Ιδιότητες: Έχει αντιβιοτικές και αποχρεμπτικές ιδιότητες περιέχει ισχυρές θειούχες ενώσεις, με γνωστότερη και πιο δραστική την αλισίνη, στην οποία οφείλει και τη χαρακτηριστική μυρωδιά του. Η αλισίνη αποτελεί το φυσικό «προστάτη» του σκόρδου κατά των επιθέσεων από έντομα και μικροοργανισμούς. Επιπλέον, το σκόρδο είναι πλουσιότατο σε βιταμίνες Β1, Β2, Β3 και περιέχει ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, μαγγάνιο, βιταμίνη Β6 και βιταμίνη C, ενώ θεωρείται και καλή πηγή σεληνίου. Oι επιστημονικές έρευνες, αν και δεν συμφωνούν πάντα μεταξύ τους, συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι το σκόρδο έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες Γενικές Σημαντικές Παρατηρήσεις: Λιώστε το! Αντί να φάτε τις σκελίδες του σκόρδου ολόκληρες, είναι προτιμότερο να τις ψιλοκόψετε ή να τις χτυπήσετε στο γουδί προτού τις καταναλώσετε, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε πέρυσι στην επιθεώρηση «Journal of Agricultural and Food Chemistry». Με αυτό τον τρόπο, απελευθερώνονται και γίνονται πιο δραστικές οι ευεργετικές ουσίες του σκόρδου, όπως η αλισίνη. Η ένωση δεν υπάρχει στις σκελίδες του σκόρδου όταν αυτές είναι ολόκληρες, αντίθετα παράγεται σαν βιοχημική αντίδραση ανάμεσα σε δύο ουσίες που βρίσκονται σε διαφορετικούς «χώρους», δίπλα-δίπλα σε κάθε σκελίδα - το ένζυμο alliinase και ένα στοιχείο που παραμένει αδρανές υπό φυσιολογικές συνθήκες, το alliin. Όταν η σκελίδα διαλύεται, π.χ. στο μαγείρεμα, οι μεμβράνες που διαχωρίζουν τα δύο στοιχεία διαρρηγνύονται, τα στοιχεία ενώνονται και παράγεται η αλισίνη. Η επιθεώρηση Molecular Cancer Therapeutics εξηγεί πώς η συγκεκριμένη αντίδραση μπορεί να προκληθεί σε καρκινικούς όγκους. Το allicin είναι μια ασταθής τοξική χημική ένωση, η οποία περιέχεται στα σκόρδα και διαλύεται γρήγορα και χωρίς βλαβερές παρενέργειες όταν κάποιος φάει το λαχανικό. Στο Ενυδρείο: Χρησιμοποιείτε προληπτικά, για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, και για θεραπευτικούς σκοπούς, έχει ιδιότητες αντιμυκιτιακες, αντιικές ( επί το πλείστον εναντίων ιών του εντέρου), αντιπαρασιτικές και σαν αντισκωληκικό. Έχει ένα άρωμα χαρακτηριστικό των οργανικών ενώσεων του θειου και αλισίνη, Για το τελευταίο είναι που εκτιμούνται ιδιαίτερα οι ιδιότητες του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προληπτικό σκοπό κατά των εσωτερικών παρασίτων (σκουληκιών). Στύβουμε μια σκελίδα χωρίς το εσωτερικό πράσινο μέρος του, και το προσθέτουμε στην τροφή τους. Αν τα ψάρια δεν το τρώνε μπορείτε να προσθέσετε 1 σταγόνα ανά 40 λίτρα νερού, κατευθείαν στο νερό του ενυδρείου. Μπορούμε να το βρούμε και σαν σκεύασμα στο εμπόριο. ενδιαφέρον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 25 Μαρτίου 2011 Author #22 Share 25 Μαρτίου 2011 Και εγω το χρησημοποιω αρεα και που αλλα γιατι ειναι λαθος εαν το χρησημοποιουμε συχνα καθε εβδομαδα; Μερικες πληροφοριες για το Σκόρδο Πολυετές, ποώδες, ιθαγενές φυτό το σκόρδο ανήκει στο γένος Άλλιο (Allium Sativum) και η καταγωγή του είναι από την Ασία. Στην ιατρική το σκόρδο έχει και σήμερα χρήση. Χημικές Ιδιότητες: Έχει αντιβιοτικές και αποχρεμπτικές ιδιότητες περιέχει ισχυρές θειούχες ενώσεις, με γνωστότερη και πιο δραστική την αλισίνη, στην οποία οφείλει και τη χαρακτηριστική μυρωδιά του. Η αλισίνη αποτελεί το φυσικό «προστάτη» του σκόρδου κατά των επιθέσεων από έντομα και μικροοργανισμούς. Επιπλέον, το σκόρδο είναι πλουσιότατο σε βιταμίνες Β1, Β2, Β3 και περιέχει ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, μαγγάνιο, βιταμίνη Β6 και βιταμίνη C, ενώ θεωρείται και καλή πηγή σεληνίου. Oι επιστημονικές έρευνες, αν και δεν συμφωνούν πάντα μεταξύ τους, συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι το σκόρδο έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες Γενικές Σημαντικές Παρατηρήσεις: Λιώστε το! Αντί να φάτε τις σκελίδες του σκόρδου ολόκληρες, είναι προτιμότερο να τις ψιλοκόψετε ή να τις χτυπήσετε στο γουδί προτού τις καταναλώσετε, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε πέρυσι στην επιθεώρηση «Journal of Agricultural and Food Chemistry». Με αυτό τον τρόπο, απελευθερώνονται και γίνονται πιο δραστικές οι ευεργετικές ουσίες του σκόρδου, όπως η αλισίνη. Η ένωση δεν υπάρχει στις σκελίδες του σκόρδου όταν αυτές είναι ολόκληρες, αντίθετα παράγεται σαν βιοχημική αντίδραση ανάμεσα σε δύο ουσίες που βρίσκονται σε διαφορετικούς «χώρους», δίπλα-δίπλα σε κάθε σκελίδα - το ένζυμο alliinase και ένα στοιχείο που παραμένει αδρανές υπό φυσιολογικές συνθήκες, το alliin. Όταν η σκελίδα διαλύεται, π.χ. στο μαγείρεμα, οι μεμβράνες που διαχωρίζουν τα δύο στοιχεία διαρρηγνύονται, τα στοιχεία ενώνονται και παράγεται η αλισίνη. Η επιθεώρηση Molecular Cancer Therapeutics εξηγεί πώς η συγκεκριμένη αντίδραση μπορεί να προκληθεί σε καρκινικούς όγκους. Το allicin είναι μια ασταθής τοξική χημική ένωση, η οποία περιέχεται στα σκόρδα και διαλύεται γρήγορα και χωρίς βλαβερές παρενέργειες όταν κάποιος φάει το λαχανικό. Στο Ενυδρείο: Χρησιμοποιείτε προληπτικά, για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, και για θεραπευτικούς σκοπούς, έχει ιδιότητες αντιμυκιτιακες, αντιικές ( επί το πλείστον εναντίων ιών του εντέρου), αντιπαρασιτικές και σαν αντισκωληκικό. Έχει ένα άρωμα χαρακτηριστικό των οργανικών ενώσεων του θειου και αλισίνη, Για το τελευταίο είναι που εκτιμούνται ιδιαίτερα οι ιδιότητες του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προληπτικό σκοπό κατά των εσωτερικών παρασίτων (σκουληκιών). Στύβουμε μια σκελίδα χωρίς το εσωτερικό πράσινο μέρος του, και το προσθέτουμε στην τροφή τους. Αν τα ψάρια δεν το τρώνε μπορείτε να προσθέσετε 1 σταγόνα ανά 40 λίτρα νερού, κατευθείαν στο νερό του ενυδρείου. Μπορούμε να το βρούμε και σαν σκεύασμα στο εμπόριο. πραγματικά πολύ ενδιαφέρον, αλλά σχετικά ακυρώνει όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω, ότι πρέπει να ανακατεύεται με τροφή, καθώς μπορεί να υπάρξει και στο περιβάλλον των ψαριών με ανάλογα θετικά αποτελέσματα. Υποθέτω (αφού δεν αναφέρεται) ότι για προληπτικό λόγο η χρήση του σκορδόζουμου θα πρέπει να γίνεται 1 το πολύ 2 φορές το μήνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 25 Μαρτίου 2011 #23 Share 25 Μαρτίου 2011 ενδιαφέρον... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=47728&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 25 Μαρτίου 2011 #24 Share 25 Μαρτίου 2011 Κοίτα να δεις, υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιο ψάρι για τον Α ή Β λόγο δεν τρώει καν τροφή κάποια στιγμή οπότε τότε το ρίχνουμε μέσα στο ενυδρείο σαν διάλυμα για να βοηθήσουμε την όλη κατάσταση, τώρα σίγουρα εάν το τρώει εφόσον το έχουμε προσθέσει στην τροφή τότε ακόμη καλύτερα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 25 Μαρτίου 2011 Author #25 Share 25 Μαρτίου 2011 Κοίτα να δεις, υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιο ψάρι για τον Α ή Β λόγο δεν τρώει καν τροφή κάποια στιγμή οπότε τότε το ρίχνουμε μέσα στο ενυδρείο σαν διάλυμα για να βοηθήσουμε την όλη κατάσταση, τώρα σίγουρα εάν το τρώει εφόσον το έχουμε προσθέσει στην τροφή τότε ακόμη καλύτερα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος