Jump to content

Είναι Pseudotropheus Lombardoi;;

\/ag

Recommended Posts

Μου έφεραν KAI αυτό το ψαράκι για δώρο.. :) ...αγοράστηκε για pseudotropheus lombardoi blue;;είναι;;γιατί όποια εικόνα βλέπω στο google με lombardoi δεν του μοιάζει κανένα.. :wub:

Είναι γύρω στα 9εκ...

Όποιος ξέρει καμία πληροφορία ή κανένα Link...

dsc04845o.jpg

dsc04843r.jpg

dsc04841w.jpg

Πολλα δωρα σου φερνουν,στο τελος θα την κανεις την ψαροσουπα :wub:

Το ενυδρειο ειναι εντελως προσωπικο πραγμα,κοιτα τι αρεσει σε σενα και αποφασισε εσυ. :)

δεν ειναι pseudotropheus lombardoi

Πολλα δωρα σου φερνουν,στο τελος θα την κανεις την ψαροσουπα :wub:

Το ενυδρειο ειναι εντελως προσωπικο πραγμα,κοιτα τι αρεσει σε σενα και αποφασισε εσυ. :)

:o

Τα caereleus δεν ήταν άκυρα,απλά σε λάθος στιγμή..

Αυτό ήταν άκυρο αλλά το σκέφτομαι ως 2ο είδος στο 220...αλλά δεν ξέρω καν τι είναι!!Αν δεν είναι lombardoi τότε τι..;;είναι και αγορασμένο απτο water inn,δεν είναι και από κανένα παρακμιακό μαγαζί... :)

:wub:

Απλα να ξερεις οτι καλο ειναι τα ψαρια να μπαινουν χαρεμη ολα μαζι και περιπου σε ιδιο μεγεθος ,για να ειναι ομαλα τα πραγματα.Τωρα πρεπει να ψαχνεις τι ειναι,αν ειναι αρσενικο η οχι και να βρεις καταληλο μεγεθος.Γιαυτο στο ειπα,πανε σε ενα μαγαζι διαλεξε αυτα που σου αρεσουν ,απολαυσε το πως μεγαλονουν και τι συμπεριφορες εχουν.Ετσι νομιζω :)

Μα είτε μικρά είτε μεγάλα από μαγαζί να τα έπαιρνα θα ήξερα το γένος τους;;;δύσκολα..οπότε βάζω αρκετά και μετά χωρίζω και δίνω όσα ''περισσεύουν' για να κρατήσω την αναλογία 1:4!Έτσι δεν γίνεται;Και στα caereleus δεν νομίζω να φαίνεται απτον χρωματισμό ή απο κάτι άλλο το γένος,μόνο απτην συμπεριφορά είσαι 100% σίγουρος...

Ότι έχω διαβάσει λέω... :)

ote name='\/ag' date='25/03/2011, 16:28:41' post='529348']

Μα είτε μικρά είτε μεγάλα από μαγαζί να τα έπαιρνα θα ήξερα το γένος τους;;;δύσκολα..οπότε βάζω αρκετά και μετά χωρίζω και δίνω όσα ''περισσεύουν' για να κρατήσω την αναλογία 1:4!Έτσι δεν γίνεται;Και στα caereleus δεν νομίζω να φαίνεται απτον χρωματισμό ή απο κάτι άλλο το γένος,μόνο απτην συμπεριφορά είσαι 100% σίγουρος...

Ότι έχω διαβάσει λέω... :)

:wub::)

Δεν τα διαβασες καλα,θα μεινεις στην ταξη. :o Κανεις λαθος,πολλα ψαρια ξεχωριζουν απο μικρα(οχι ολα)Και τα Labito αν τα ειχα μπροσταμου ,κατα 90% θα τα ξεχωριζα.Οταν πας σε σοβαρο μαγαζι,αυτος θα σου δωσει κατα μεγαλο ποσοστο το χαρεμι ετοιμο.Εχουν την γνωση,αρκει να σε ξερουν.

:o:o

Δεν τα διαβασες καλα,θα μεινεις στην ταξη. :o Κανεις λαθος,πολλα ψαρια ξεχωριζουν απο μικρα(οχι ολα)Και τα Labito αν τα ειχα μπροσταμου ,κατα 90% θα τα ξεχωριζα.Οταν πας σε σοβαρο μαγαζι,αυτος θα σου δωσει κατα μεγαλο ποσοστο το χαρεμι ετοιμο.Εχουν την γνωση,αρκει να σε ξερουν.

Είδες;δεν μου λες 100%... :blink::wub:

Δεν έχω βύσμα εγώ σαν εσένα να μου δίνουν τα καλύτερα όπου πηγαίνω... :blink:

Εγώ τώρα θα βάλω τα μεγάλα μέσα στο 220 όταν στηθεί,που μάλλον για αρσενικά τα κόβω με την χρόνια εμπειρία μου :):) ,και μετά τα μωρά θα μπουν στα 100 να αναπτυχθούν λίγο ακόμα για να μπουν και αυτά με την σειρά τους μετά στο μεγάλο!Αυτή είναι η σκέψη μου,και αναγκαστική λύση!Δεν είναι σωστή;;

Το θέμα είναι τι γίνεται με το lombardoi(ο Θεός να το κάνει);;;;

Το επιστρέφεις ή το βάζεις αγγελία. :)

Δεν ξερω τι ψαρι ειναι,αλλα ειναι πανεομορφο.Τα μεγαλα labito ειναι ευκολο να τα ξεχωρισεις,βαλε φωτο και θα δουμε. :) Ολοι εδω μεσα μαθαινουμε :wub: Απλα ειχα Labito και εμαθα,να τα ξεχωριζω.

Θα το δεχτούν πίσω;;;

Επίσης το ΠΙΟ σημαντικό...είναι τελικά Pseudotropheus Lombardoi;;;; :)

Μηπως ειναι demasoni? Δε φαινεται καλα η φωτο για να πω με σιγουρια.

Παντως, ή το επιστρεφεις (χωρις φυσικα να ζητησεις χρηματα πίσω) ή το χαριζεις.

Η ερωτηση ειναι.... απο την ωρα που σου το εφεραν που το εχεις?

Σίγουρα δεν είναι ούτε lombardoi ούτε demasoni.

Πιο πολύ μοιάζει με Ps.zebra...άτακτο ψαρι!

Έγινε επεξεργασία - PRINCE

Οχι

:)

θα συμφωνησω μαζι σου

Έχει μπει μαζί με τα labidos εδώ...

dsc04851b.jpg

Εγώ έχω σκοπό να το πάω αύριο και να τους κράξω...βασικά να τους πω ότι πουλήθηκε για Lombardoi,αν μου πουν οτι είναι κάτι άλλο καλώς..αν συνεχίσουν να μου λένε ότι είναι Lombardoi θα τους πω να μου δείξουν εικόνα από αυτό το είδος να τα συγκρίνουμε... :)

Επίσης θα συμφωνήσω με τον PRINCE...βρήκα εικόνες απο Pseudotropheus zebra και μοιάζουν πάρα πολύ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...