aura 25 Μαρτίου 2011 #26 Share 25 Μαρτίου 2011 Εμένα πάντως μου βγήκανε τα μάτια... Τα γράμματα έχουν γίνει πολύ μικρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 25 Μαρτίου 2011 Author #27 Share 25 Μαρτίου 2011 Εμένα πάντως μου βγήκανε τα μάτια... Τα γράμματα έχουν γίνει πολύ μικρά! Ctrl + Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 25 Μαρτίου 2011 #28 Share 25 Μαρτίου 2011 Εμένα πάντως μου βγήκανε τα μάτια... Τα γράμματα έχουν γίνει πολύ μικρά! Προβολη//μεγέθυνση//εστιαση εμενα βγαζει κατι μαυρα μην το σπασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 25 Μαρτίου 2011 #29 Share 25 Μαρτίου 2011 Πολυ ωραιος και πολυ γριγορος. Μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 25 Μαρτίου 2011 #30 Share 25 Μαρτίου 2011 Εμένα πάντως μου βγήκανε τα μάτια... Τα γράμματα έχουν γίνει πολύ μικρά! Δοκίμασε ctrl+0 μήπως πείραξες το zoom κατά λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 25 Μαρτίου 2011 #31 Share 25 Μαρτίου 2011 δοκίμασε με δεξί κλικ να ενεργοποιήσεις αυτό που λέει "Εργαλειοθήκη πρόσθετου" δεν είναι ακόμα συμβατό με το firefox 4πιστευω σε λίγο καιρό θα είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Μαρτίου 2011 #32 Share 25 Μαρτίου 2011 Είναι όντως αισθητά ταχύτερος. Το μόνο που μου τη σπάει με τις όποιες νέες εκδόσεις είναι η αναμονή μέχρι να βγουν τα νέα addons πουθα είναι συμβατά. Τι αισθητα ρε νικολίτο!!! Παει σφαίρα λέμε!!! Γιαννη... να σαι καλα που μας το πες!!! Υ.Γ. Γιαννη.... παει σφαιρα και η torch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 25 Μαρτίου 2011 #33 Share 25 Μαρτίου 2011 Εγώ δεν εννοούσα αυτό που είναι όντως πρόβλημα αλλά κάτι ακόμα πιο υποχόνδριο... Έχει αλλάξει η σειρά στις δύο επιλογές πραγματικα πολυ σπαστικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 25 Μαρτίου 2011 #34 Share 25 Μαρτίου 2011 Εμένα μου αρέσει - και πάει όντως πιο γρήγορα. Δεν με ενοχλεί που έχει αλλάξει την εργαλειομπάρα βολική είναι ... το κακο ειναι, ότι οπως ειναι τωρα δεν φαινονται τα personas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aura 25 Μαρτίου 2011 #35 Share 25 Μαρτίου 2011 Βρε παιδιά, στον 3.6 όταν επέλεγα μια λέξη, μαρκάροντας τη, δίπλα της μου έβγαζε το σηματάκι της Google και όταν το πάταγα μου κατέβαζε ένα πολύ βολικό μενουδάκι, με λεξικό, αναζήτηση κλπ Αυτό εξαφανίστηκε τώρα στον 4. Μήπως ξέρει κανείς πως το ξαναβάζουμε? Με τη Google toolbar πάντως που εγκατέστησα, δεν μου ξαναμπήκε... Ευχαριστώ, Αλέξης Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 25 Μαρτίου 2011 #36 Share 25 Μαρτίου 2011 Βρε παιδιά, στον 3.6 όταν επέλεγα μια λέξη, μαρκάροντας τη, δίπλα της μου έβγαζε το σηματάκι της Google και όταν το πάταγα μου κατέβαζε ένα πολύ βολικό μενουδάκι, με λεξικό, αναζήτηση κλπ Αυτό εξαφανίστηκε τώρα στον 4. Μήπως ξέρει κανείς πως το ξαναβάζουμε? Με τη Google toolbar πάντως που εγκατέστησα, δεν μου ξαναμπήκε... Ευχαριστώ, Αλέξης Προφανώς είναι κάποιο addonn αυτό που αναφέρεις και δεν υποστηρίζεται ακόμα με τη νέα έκδοση. Περίμενε λίγες μέρες και όταν υπάρξει αναβάθμιση του addonn θα έχεις ενημέρωση από το firefox εφόσον έχεις επιλέξει να σε ενημερώνει για νέες εκδόσεις που βγαίνουν ανά καιρούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 25 Μαρτίου 2011 #37 Share 25 Μαρτίου 2011 εμενα μου βγαζει αυτο -.- μαλλον θα το στειλω.... http://img15.imageshack.us/img15/4976/retaa.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 25 Μαρτίου 2011 #38 Share 25 Μαρτίου 2011 Παει πολυ γρηγορα σε σχεση με το παλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος