retard20 10 Απριλίου 2011 Author #51 Share 10 Απριλίου 2011 Ναι ειναι στο πανω μερος του κεφαλιου πανω απο την μυτη Δεν ειναι στο πλαι γι αυτο και ξανα σηκωσα το θεμα και εχει 2 τετοια το ενα δε φαινεται στην ιδια αποσταση με αυτο που βλεπεις δηλαδη εβγαλε 3 κερατακια πανω απο την μυτη!!! Αρα επιτελους καταληξαμε ? ^^ τοτε ειναι ευκολο να αλλαχτει και ο τιτλος σ αυτο? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=58592 και 1000 ευχαριστω <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 10 Απριλίου 2011 #52 Share 10 Απριλίου 2011 εγω σας τοπα να τον ακουτε τον παλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Απριλίου 2011 #53 Share 10 Απριλίου 2011 εγω σας τοπα να τον ακουτε τον παλιο Έπρεπε να σε είχαμε ακούσει Master Yoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Απριλίου 2011 #54 Share 10 Απριλίου 2011 τοτε ειναι ευκολο να αλλαχτει και ο τιτλος σ αυτο? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=58592 Καλύτερα να ανοίξεις μια νέα αγγελία γιατί όλο το περιεχόμενο θέλει αλλαγή.Η παρούσα κλειδώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 10 Απριλίου 2011 #55 Share 10 Απριλίου 2011 κατη που ειδα ειναι στην πρωτη φωτο ειναι τα πλαινα καρφακια που με εκανε να πιστεψω οτι ειναι αρσενηκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 10 Απριλίου 2011 Author #56 Share 10 Απριλίου 2011 εγω σας τοπα να τον ακουτε τον παλιο οχι που δεν θα πεταγοταν να μας την πει XD Έπρεπε να σε είχαμε ακούσει Master Yoda ευχαριστω για την υπομονη ! Καλύτερα να ανοίξεις μια νέα αγγελία γιατί όλο το περιεχόμενο θέλει αλλαγή.Η παρούσα κλειδώνει. γιατι το λες αυτο? ''θελω να ζευγαρωσω την γυναικαρα που βλεπετε ευχαριστω τιμες μεγεθος σε πμ και καμια φωτο αν ειναι ευκολο'' χα0χ0αχ0αχ0α0χ0α σας ευχαριστω ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Απριλίου 2011 #57 Share 10 Απριλίου 2011 Κοίτα σε 5 μέρες να μας πεις οτι φύγαν τα μουστάκια.... Να ΤΟΝ χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος