GioKal 24 Μαρτίου 2011 #1 Share 24 Μαρτίου 2011 (edited) Καλημέρα σας.Εχω ένα rio 180 με 6 angelfish και πολλά ξύλα.Εριξα σήμερα blackwater μέσα και είχε πολύ ωραίο αποτέλεσμα.κάνει καλό για τα angelfish?ή θα έχω πρόβλημα? Έγινε επεξεργασία 24 Μαρτίου 2011 - GioKal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 24 Μαρτίου 2011 #2 Share 24 Μαρτίου 2011 Κάνει και παρακάνει φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GioKal 24 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 24 Μαρτίου 2011 Σιγκεκριμένα έχω το blackwater της kent και η δοσολογία λέει μια φορα την εβδομάδα.Ετσι πρεπεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 24 Μαρτίου 2011 #4 Share 24 Μαρτίου 2011 Σιγκεκριμένα έχω το blackwater της kent και η δοσολογία λέει μια φορα την εβδομάδα.Ετσι πρεπεί? Σωστή ειναι η δοσολογία, μια φορά την εβδομάδα και μετά από κάθε αλλαγή, ορίστε και οι οδηγίες τις εταιρείας http://www.kentmarine.com/products/kent-bl...ater-expert.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 24 Μαρτίου 2011 #5 Share 24 Μαρτίου 2011 Φυσικο περιβαλλον και αριθμος ατομων ομαδας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GioKal 24 Μαρτίου 2011 Author #6 Share 24 Μαρτίου 2011 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Μαρτίου 2011 #7 Share 30 Μαρτίου 2011 Το θέμα μεταφέρθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος