Jump to content

ΑΦΡΙΚΗ 200 ΛΙΤΡΑ

Mpampis11

Recommended Posts

Θέλω μερικές γνώμες για το αφρικάνικο ενός φίλου που του κάναμε μερικές αλλαγές το περασμένο Σάββατο.

post-17804-1300918639_thumb.jpg

Υποσχέθηκε να μπεί να το παρουσιάσει σε λίγες μέρες... Για να δούμε :):wub::)

Μπορεί κανείς να καταλάβει τι μελανοχρώμιδες είναι αυτοί;

Έγινε επεξεργασία - Mpampis11

Φιλε Μπαμπη, αν και δεν ειμαι του αφρικανικου φιλικοτατα, προσωπικα θα σου πω πως το ολο συνολο δεν χτυπαει ομορφα. :wub:

Διαλεξτε ενα χρωμα για τις πετρες και οχι πολλα, προσπαθηστε να μην δειχνει τοσο στημενο γιατι χανει σε φυσικοτητα και διαλεξτε ποιο στρογγυλεμενες πετρες για ποιο Ζεν κατασταση! Οσο για τα ψαρακια θα σου πουν σιγουρα οι μαου μαου μας αφρικανοι. :)

η αριστερη συσταδα και μενα δεν μου καθεται και πολυ καλα αλλα αυτο ειναι προσωπικο θεμα...οσο για το melanochromis που ειπες ειναι melanochromis cyaneorhabdos!τι ψαρια ειναι τα υπολοιπα?διακρινω μερικα caeruleus και το ασπρο ειναι καποιο albino?δεν φενεται καθαρα..

και κατι τελευταιο..η αμμος εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ ασπρη..οι κιχλιδες στρεσαρωνται με την ανοιχτοχρωμη αμμο!οπως επισης θα προτεινα να βαλεις και λιγο περισσοτερη..οι κιχλιδες(ιδιαιτερα οι θυληκες) αρεσκονται στο να σκαβουν..

καλη συνεχεια! :)

Έγινε επεξεργασία - adlib

Το μπλε ειναι Melanochromis cyaneorhabdos (formerly known as Melanochromis "maingano) , ενα κιτρινο ειναι labidochromis caeruleus, το πορτοκαλι ειναι Zebra Red και πολυ πιθανον ειναι και το ροζ στο βαθος να ειναι Zebra Red . To κιτρινο στα δεξια δεν ξερω.

To σιγουρο ειναι οτι ολα ειναι μονα τους και ολα τα παραπανω ψαρια ζουν σε χαρεμι οποτε η συνθεση των ψαριων ειναι λαθος.

Το μπλε ειναι Melanochromis cyaneorhabdos (formerly known as Melanochromis "maingano) , ενα κιτρινο ειναι labidochromis caeruleus, το πορτοκαλι ειναι Zebra Red και πολυ πιθανον ειναι και το ροζ στο βαθος να ειναι Zebra Red . To κιτρινο στα δεξια δεν ξερω.

To σιγουρο ειναι οτι ολα ειναι μονα τους και ολα τα παραπανω ψαρια ζουν σε χαρεμι οποτε η συνθεση των ψαριων ειναι λαθος.

Λαμπιντο ειναι και αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...